Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The International 3 - Seattle / 7-11 Agustos 2013

Odeon

Öne çıkan mesajlar

D@rkwish said:

screwy said:

support naga nın gucu ya.

alliancedakilerde ayı ayrı mesele ama support naga pickleyen tek takım suana kadar alliance galiba ve 7 8 kere picklediler.

TI'da ağırlıklı onlar pickledi, support nagayı en çok oynayan takım Kaipi. Alliance'da zaten scrimlerden sonra ağırlılkı picklemeye başladı :)

Mirana'yı da genelde Kaipi kullanıyor, playofflarda naga + mirana comboları görmezsek şaşırırım.
yeminle kaipi turnuvada mı lan diye donup 2 kere kontrol ettim. ben ti3te picklemeyen manasında demistim zaten =) oyle bi komboyu deneyebilecek tek takım alliance goruntusunde acık ara liderlikten kaynaklanan acaba suna baksak mı dusuncesi ile

alienwarede mushi bi macta 700 creeple mac sonu 12k goldla bitirmisti prophetle. kill death saymadan 19 puan yapar yani asdasfa
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

videosu var dotacinemada efsane hareket olmuş =)

229.4 olmuş fantasy puanım. chuanı çıkarıp kurokyi koydum yerine kuroky izlediğim maçlarda çok iyiydi fantasy puanı nasıl bilmiyorum ama.

http://dota2.cyborgmatt.com/fantasy/

Xboct, dendi, EGM, Loda, Puppey (Buldok black ve akke yedekler) takımımla fırtınalar estiriyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Magnum said:

bu na'vi ye oy verenler kim ya? hiç mi izlemiyolar adamları.

son maçlarda çatır çatır oynadı herifler?

he ya, ilk maçlarını falan izleyip söylemiştim. geçmiş turnuvalarda da istediğimizi veremiyorlardı ama o mesajı yazdıktan sonra bi oyun izliyim yatmadan dedim, resmen bana sen o mesajı yazdın ya, tükürdüğünü yala şimdi dediler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...