screwy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 D@rkwish said: screwy said: support naga nın gucu ya. alliancedakilerde ayı ayrı mesele ama support naga pickleyen tek takım suana kadar alliance galiba ve 7 8 kere picklediler. TI'da ağırlıklı onlar pickledi, support nagayı en çok oynayan takım Kaipi. Alliance'da zaten scrimlerden sonra ağırlılkı picklemeye başladı :) Mirana'yı da genelde Kaipi kullanıyor, playofflarda naga + mirana comboları görmezsek şaşırırım.yeminle kaipi turnuvada mı lan diye donup 2 kere kontrol ettim. ben ti3te picklemeyen manasında demistim zaten =) oyle bi komboyu deneyebilecek tek takım alliance goruntusunde acık ara liderlikten kaynaklanan acaba suna baksak mı dusuncesi ile alienwarede mushi bi macta 700 creeple mac sonu 12k goldla bitirmisti prophetle. kill death saymadan 19 puan yapar yani asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 tongfu lgd yerine invite aldığında baya tepki gelmişti bu arada. geçen sene de pek şans tanınmamıştı ama 6-8 bitirmişti diye hatırlıyorum. vici, risingstars falan olsun tongfu olmasın diyolardı. iyi oldu tongfu'nun bu performansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Liebe said: videosu var dotacinemada efsane hareket olmuş =) 229.4 olmuş fantasy puanım. chuanı çıkarıp kurokyi koydum yerine kuroky izlediğim maçlarda çok iyiydi fantasy puanı nasıl bilmiyorum ama. http://dota2.cyborgmatt.com/fantasy/ Xboct, dendi, EGM, Loda, Puppey (Buldok black ve akke yedekler) takımımla fırtınalar estiriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ig ilk gün batırmayaydı ben de uçmuştum baya :D egm yi iyi seçmişsin benim chuan batırdı o spotta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 http://i.imgur.com/fyKoF8p.png lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Liebe said: Magnum said: bu na'vi ye oy verenler kim ya? hiç mi izlemiyolar adamları. son maçlarda çatır çatır oynadı herifler? he ya, ilk maçlarını falan izleyip söylemiştim. geçmiş turnuvalarda da istediğimizi veremiyorlardı ama o mesajı yazdıktan sonra bi oyun izliyim yatmadan dedim, resmen bana sen o mesajı yazdın ya, tükürdüğünü yala şimdi dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 "geçmiş turnuvalarda da istediğimizi veremiyorlardı" oyuncular değiştikten sonra çok az turnuvada iyi bişeyler yapmadı takım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 229 yaptım ben kankalar puanları görek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 236.7! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 376.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 DoGMeaT said: 229 yaptım ben kankalar puanları görek 229.4 zıbav =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ne işe yarıyor yaptıgınız puanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 hiç bi işe yaramıyor işte başkalarıyla karşılaştırıyosun puanını bak ben dövdüm diyosun o kadar fantasy league işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 galiba en sonunda en cok puanı toplayana odul falan olucak ama emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 admirale ld bıraksalar da puanlar aksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 screwy said: galiba en sonunda en cok puanı toplayana odul falan olucak ama emin degilim. hiç bi yerde yazmıyor öyle bişi ama olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 LGD tokatlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 rüya kadro çıkarttık odun xboct topladı puanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 5 dk duşa girdim nasıl 4-1 oldu navi lgd lan oha mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 mac var adam dusa giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 navi yağsız kazığa oturttu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 dendi > pudge > gg @ 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 knoxville said: dendi > pudge > gg @ 15 adam biliyor sgdshdfg ha 20 dk önce yazdın zannettim ben forumun saati bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Adam bütün dengeleri alt üst etti. http://www.youtube.com/watch?v=r8xEjshcPKw http://youtu.be/ICvV83ZkD_E?t=26s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 İlk 2 gün 250.2 tutturmuşum. Puanımıza göre item alcakmışız. Bugün kötü başladı aslında. Xboct dakka 12'de bf cıktı ama farmlayacak zamanı olmadı puan alamadı. ilk maç gg idiler zaten. pffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar