Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 http://dota2lounge.com/match?m=727 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 server hala gidik di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 reampage said: hangi link en güzel ? Eğer ciddi anlamda insight istiyorsan:http://www.twitch.tv/sing_sing Bi halt anlamayan casterları dinlemekten kat kat daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 sing singe baktım demin 1v1 yapıodu eğer sunucaksa onu izlerim hemde komik herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 singsing en iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 xboct beni benden alıyor bir insan nasıl bu kadar başarısız olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 reampage said: sing singe baktım demin 1v1 yapıodu eğer sunucaksa onu izlerim hemde komik herif sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 navi bok gibi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 xboct pub game ruscusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 bu era niye hep naix e sy yapıyor lan, ne zaman naix alsa direkt sy başka bişi kastığını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 yyf naix'e sy yaptığından beri bi bandwagon almış başını gidiyor sylar falan da sy yapmaya başladı herkes sy yapmaya başladı naixe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 racecar yapacagın her heroya sy yapıosun kacınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 naix'in kite sıkıntısı için çok uygun bir item; fakat eğer oyunda önde gitmiyorsanız ben pek tavsiye etmem, basher/ac daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 ban lifestealer, easy game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 screwy said: DoGMeaT said: abi bu international derbi maçı gibi birşey takımların performansları direk artıyor , DK alianware'de kötüydü İG kendi arasında kavgalı fln geyikleri geçerlilik yitirebiliyor , herkes farklı motivasyonla cıkıyor Tİ maçlarına yani dk nın performası artıo navinin ki artmıyo mu bu nasıl laf anlamadım ki? sonucta herkes daha iyi ya da daha kotu oynayabilir predictionları daha onceki relative turnuva sonuclarına gore yapıyoruz yani. Anladın mı patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 bir oyunda kaç kere göz göre göre naix bomb yiyebilirsin ki, bilerek kaybetseler bu kadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 onetimebaby said: ban lifestealer, easy game. 12/0/11 hell yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 fanatic'e inanmayanlar utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 http://i.imgur.com/BcLz6QX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 öyle diyonda era nın başka herolarla bu kadar iyi oynamadığını herkez biliyo, o yüzden fnatic e güven olmuyo :S hadi 1. gamede banlamadın lifestealırı erkeklik yaptın 2. game de niye banlamassın ki görüyon herif oynuyo işte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 DoGMeaT said: screwy said: DoGMeaT said: abi bu international derbi maçı gibi birşey takımların performansları direk artıyor , DK alianware'de kötüydü İG kendi arasında kavgalı fln geyikleri geçerlilik yitirebiliyor , herkes farklı motivasyonla cıkıyor Tİ maçlarına yani dk nın performası artıo navinin ki artmıyo mu bu nasıl laf anlamadım ki? sonucta herkes daha iyi ya da daha kotu oynayabilir predictionları daha onceki relative turnuva sonuclarına gore yapıyoruz yani. Anladın mı patatesgercekten mufc macı ile dk nın gucunu ogrendik. Ayrıca bu mantıkla Fnatic de naviyi yendi suan en iyi takım fnatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Sampiyonlar sakin olun. Group Stage cok da bir sey ifade etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 e bunu ben biliyorum da bana grup stage macı ile(vs mufc galiba 5 pati basa bas oynarız) gordun mu patates yazanlara napıcaz onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 screwy said: mufc galiba 5 pati basa bas oynarız 1 vs 5 lik kivama gelmissin kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 hayır yine haklı oldugum seylerle ilgili sadece ben oldugum icin tartısmaya gelenler olucaktır. o yuzden ugrasamam hic birinizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar