Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meriç hikayeleri vol. 2341

monoscope

Öne çıkan mesajlar

Nasıl başlasam acaba konuya. 5-6 yıldır süren ve güzel giden bir ilişkim var. E tabi ara sıra kavga gürültü oldu dalgalanmalar oldu ama sapasağlam ilerliyoruz. Hepimizin karşı cinsten arkadaşları vardır doğal olarak, bazen bu arkadaşlar bozuk çıkabiliyor. Hikayemizde burada başlıyor;

Bu bozuk çıkan arkadaşın adı oç olsun. Üni yıllarımız küçük bir şehirde geçti o zamanlarda ortak bir arkadaş vasıtasıyla tanışmışlar arkadaş olmuşlar oç'de zamanla kız arkadaşıma tutulmuş. Bir ara açılmıştı ben de kız arkadaşıma dedim ki "ya uyarırsın efendi gibi arkadaşça takılır ya da ben gider onun anlayacağı dilden uyarırım".

Zaten aynı şehirdeydik hepimiz, kolay olurdu benim için keşke o zaman gidip kendim halletseymişim. Neyse sonra kız arkadaşım oç'yi uyarmış o da tamam bir daha yapmam demiş ve sonra da bu güne kadar bir sıkıntı olmadı.

Bugün sabah kız arkadaşım telefonunu açtığında birkaç mesaj gelmişti çeşitli insanlardan, bir tanesi de oç'den gelmişti. Kız arkadaşımla beraber okuduk mesajını zaten umrunda olmuyo onun genelde arkadaş olarak konuşuyo eğer niyeti bozarsa bi daha görüşmüyo, ben de güvenirim zaten kendisine kendime güvendiğimden daha fazla.

Onun bunun çocuğu döktürmüşte döktürmüş 8-10 mesajlık bi mesaj atmış. Attığı mesajın ana fikri işte sensiz olmuyo sen monoskopu seviyon o seni seviyo böyle yapamam o yüzden gidiyorum. E iyi dedim bi oçden daha kurtulduk. Kız arkadaşım zaten üstüne mesaj atmadı atmaz da.

Bre annesi belirsiz adam sen ne bencil bir oçsin. Sen kendini başta sevgilisi olan bi kıza yazarken bulmuşun sonra gelip niye ona açılarak insanların huzurunu kaçırmaya çalışıyosun kendi ergen hislerin için. Hayır yani napalım illa dövelim mi her senin gibi oç'yi. Ağzını burnunu mu kıralım taksim meydanında sergileyelim ki senin gibi oçler bir daha böyle birşeye yüz bulamasın.

Ben insanların neden katil olduğunu anlıyorum yani. Dünya üzerinde o kadar oç var ki bunların hesabını birisinin sorması lazım.

Bu da böyle bir anımdır. Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam sırasını bekliyor. Çok var böyle.

Benim arkadaşların bazılarının sevgililerinin meriçleri var etraflarında. Gelip bana anlatıyorlar bu meriçleri. Sevgilisi geçen gün Hüsnü ile alışverişe çıkmış. Hüsnü bilmemneden çok iyi anlıyormuş, birlikte gidip bakmışlar. Sonra gelip bana anlatıyor bunu. Bana diyor ki, Hüsnü kim ake, çıldıracağım, ben de dinleyip gülüyorum işte. Ne deyim? Git, adamın ağzını burnunu kır mı diyeyim yani? Kızın üniversiteden beri arkadaşıymış, bilmem birşeyler.

Yalnız değilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

kızın sizi terkedemeyeceğine eminseniz kıza rest taktiği işe yarıyor. sikerler senin mericini diyip posta koyuyorsun. o da artık mericini kibarca reddetmekten vazgeçip hırsını meriçten alıyor,çirkinleşiyor.

zaten adam buna rağmen devamsa çare dayak.

ha bu rest taktiğini ben en son yanlış uyguladım tutmadı mesela. %50 risk aldım. herif kızın baya uzun yıllık dostuydu. meriçle arasını bozdum ama benim rest de bende patladıydı sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...