monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Nasıl başlasam acaba konuya. 5-6 yıldır süren ve güzel giden bir ilişkim var. E tabi ara sıra kavga gürültü oldu dalgalanmalar oldu ama sapasağlam ilerliyoruz. Hepimizin karşı cinsten arkadaşları vardır doğal olarak, bazen bu arkadaşlar bozuk çıkabiliyor. Hikayemizde burada başlıyor; Bu bozuk çıkan arkadaşın adı oç olsun. Üni yıllarımız küçük bir şehirde geçti o zamanlarda ortak bir arkadaş vasıtasıyla tanışmışlar arkadaş olmuşlar oç'de zamanla kız arkadaşıma tutulmuş. Bir ara açılmıştı ben de kız arkadaşıma dedim ki "ya uyarırsın efendi gibi arkadaşça takılır ya da ben gider onun anlayacağı dilden uyarırım". Zaten aynı şehirdeydik hepimiz, kolay olurdu benim için keşke o zaman gidip kendim halletseymişim. Neyse sonra kız arkadaşım oç'yi uyarmış o da tamam bir daha yapmam demiş ve sonra da bu güne kadar bir sıkıntı olmadı. Bugün sabah kız arkadaşım telefonunu açtığında birkaç mesaj gelmişti çeşitli insanlardan, bir tanesi de oç'den gelmişti. Kız arkadaşımla beraber okuduk mesajını zaten umrunda olmuyo onun genelde arkadaş olarak konuşuyo eğer niyeti bozarsa bi daha görüşmüyo, ben de güvenirim zaten kendisine kendime güvendiğimden daha fazla. Onun bunun çocuğu döktürmüşte döktürmüş 8-10 mesajlık bi mesaj atmış. Attığı mesajın ana fikri işte sensiz olmuyo sen monoskopu seviyon o seni seviyo böyle yapamam o yüzden gidiyorum. E iyi dedim bi oçden daha kurtulduk. Kız arkadaşım zaten üstüne mesaj atmadı atmaz da. Bre annesi belirsiz adam sen ne bencil bir oçsin. Sen kendini başta sevgilisi olan bi kıza yazarken bulmuşun sonra gelip niye ona açılarak insanların huzurunu kaçırmaya çalışıyosun kendi ergen hislerin için. Hayır yani napalım illa dövelim mi her senin gibi oç'yi. Ağzını burnunu mu kıralım taksim meydanında sergileyelim ki senin gibi oçler bir daha böyle birşeye yüz bulamasın. Ben insanların neden katil olduğunu anlıyorum yani. Dünya üzerinde o kadar oç var ki bunların hesabını birisinin sorması lazım. Bu da böyle bir anımdır. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 oç'den sonrasını okumadım. meriç hikayeleri beni çok sinirlendiriyor. adamı git döv aklı başına gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 adam içimde kalacağına söyliyim demiş. belli olmuyor sevginin neler yaptıracağı. çok takmamak lazım, sevgilin pas vermiyor işte. çocuk kendi kendine üzülüp unutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 red konunun adını buldum postunda. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 adam olsa seni dover, kizi da alirdi, o yuzden endise edilicek bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 abi yapcak bişey yok keyfine bakıcaksın insan bu tutuldu mu tutuluyor efendiliğini bildikten sonra sıkıntı yok olay kızda biter zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Adam sırasını bekliyor. Çok var böyle. Benim arkadaşların bazılarının sevgililerinin meriçleri var etraflarında. Gelip bana anlatıyorlar bu meriçleri. Sevgilisi geçen gün Hüsnü ile alışverişe çıkmış. Hüsnü bilmemneden çok iyi anlıyormuş, birlikte gidip bakmışlar. Sonra gelip bana anlatıyor bunu. Bana diyor ki, Hüsnü kim ake, çıldıracağım, ben de dinleyip gülüyorum işte. Ne deyim? Git, adamın ağzını burnunu kır mı diyeyim yani? Kızın üniversiteden beri arkadaşıymış, bilmem birşeyler. Yalnız değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 barbu said: adam içimde kalacağına söyliyim demiş. belli olmuyor sevginin neler yaptıracağı. çok takmamak lazım, sevgilin pas vermiyor işte. çocuk kendi kendine üzülüp unutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 mericler iyidir. iliskini test ediyolar. kiz meric testini gecemiyosa oh kurtuldum diyip yoluna devam ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 son iki paragraftaki ani yükselişi beklemiyordum ahuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 kız arkadaşın pas vermiyorsa adam da efendi içini döküp bir daha rahatsız etmiyecekse kapatın gitsin abi bir daha görüşmesin/yin. bu kadar olaydan sonra kız arkadaşın tekrar arkadaş gibi de olsa yaklaşmasın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 aynen kızın net kesmesi lazım arasını. valla neler gördük kız bu ilgi sever yedekte bişey olsun ister yeri geldi mi de bam güm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 olay kız da bitiyor da bi noktadan sonra iş godoşluğa giriyor. düşün evde beraber oturuyorsunuz. sevgilinin telefonuna aşk mesajları geliyor devamlı. kız karşılık vermese bile sinir bozucu. adamı döv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Rahatsız etmeye devam ederse kati surette döv.Hatta istanbuldaysan toplanalım kamyonla adam yığalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 meric dovmeye gidenleri dovme projem tekrar aklima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 gerçi dövsen bir türlü dövmesen bi türlü. adamı dövüceksin bu sefer kıza bak barbar ile berabersin aşkım için dayak yedim diye mesajar atacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Bi daha döveceksin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 merice karsi boyle kazanamazsiniz arkadaslar. kaba kuvvetle olmaz, zekayla hinlikle yenmek lazim. kiz baska erkeklerle muhabbet ediyosa, sizde eksik gordugu biseyler sebebiyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 napalım alışverişe çıkıp dedikodu mu yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 dedikodu yapmiyosan coktan kaybetmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 valla alışverişe de çıkıyorum, dedikodu da yapıyorum. taksimdeki mangodan sırf bu alışveriş yüzden nefret ettim arkadaş. 4 kat kıyafet mi olur el insaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 yapamiyosan da, baska seyler doldurucan boslugu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 dövmekle olmaz meriç'e koz verirsin. mağdur edebiyatı yapar. (çok tutuyor ME biliyorsun.) Meriç'e sayı olarak geri döner senin yumrukların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 yok oldun oldun, yoksa senin ızdırabını s... diye mesaj at bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 kızın sizi terkedemeyeceğine eminseniz kıza rest taktiği işe yarıyor. sikerler senin mericini diyip posta koyuyorsun. o da artık mericini kibarca reddetmekten vazgeçip hırsını meriçten alıyor,çirkinleşiyor. zaten adam buna rağmen devamsa çare dayak. ha bu rest taktiğini ben en son yanlış uyguladım tutmadı mesela. %50 risk aldım. herif kızın baya uzun yıllık dostuydu. meriçle arasını bozdum ama benim rest de bende patladıydı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar