Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 "Nefes alsın yeter" bile demiyor yani, iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Hulktan büyük allah var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 green lantern karınca adamdan bile adaha saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Hepsi yazarinin fantazisi kadar guclu, popiler olan digerlerini dovuyo, sonra ölüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 örümcek adam bunların yanında kreş bebesi gibi kalıyor ama en büyük parsayı da o götürüyor. Bir de ıronman filmleri çekilmeseydi çoktan unutulmuştu.. peki, batman mi ironman mi?? servetleri açısından da karşılaştırmak gerekirse ne olur maçın sonucu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 masaustu oyununa gore hulk herkesden kuvvetli her sinirlendigi turn +1 str alıyodu limitsiz sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 stan lee hepsini alır tek silgiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 nerd war olur tam. Aksiyonla değil lab.da kazanır kazanan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 hepsini doven bi hero yarattim kafamda adı sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ben bi de sırasıyla şu çizgi romanların Filmini istiyorum. 1- Mandrake ve Abdullah (bunun orijinal adını bilene kola ısmarlıycam) 2- Zagor 3- Mister No Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ulan param olsa şunun hack n slash oyunu yaparım van helsing gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Kola yok buldum ben http://www.internationalhero.co.uk/m/mandrake.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bu hulk denen hımbıl sağı solu yumruklamaktan başka bi bok yapamaz normalde. ama gittiler demigod sopalattılar buna (hulk vs thor) yetmedi odini bile depecekti. eğer filmlere deelde mevzunun özüne bakarsak Lantern corps dan herhangi birisi hulkun ümüğünü sıkar. hele burda kastedilen hal jordan sıradan bir green lantern deeldir, hulku düz ovada götürür. ... "he upper limits of the power ring's abilities remain undefined, and it has been referred to as "the most powerful weapon in the universe" on more than one occasion" boru deel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Peki ya Hulk green lantern olursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 yok, lantern olmaya 2 gramda olsa zeka gerekiyor. banner olabilir bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ayrıca nihat doğan>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 GERGE said: Hulk'in nefes almasi gerekmiyor. Su var birde: http://f.cl.ly/items/111P22413q002s293J0l/2.png bunun devamı hatta öncesi var mı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Yeni Guardians of the Galaxy serisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 torrentleyebilir miyim izin var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 sostizm said: ben bi de sırasıyla şu çizgi romanların Filmini istiyorum. 1- Mandrake ve Abdullah (bunun orijinal adını bilene kola ısmarlıycam) 2- Zagor 3- Mister Nodiger isteklerin neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Ne demek istiyorsun? Diğer çizgi romanlar mı? Martin Myster Tommiks ( bu dizi olur, sabun) Capt. Swing ( gamli baykuşu neydi adı Gladiator daki adam oynasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Dr. Manhattan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Aquaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 http://static.comicvine.com/uploads/original/10/102593/2146837-raj3301986.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 gırin lanternn döver tabi. Hulk smash se hulkun üstüne gezegen atar öldürür Check mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar