Tori Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 7 yaş ara kötü denmiş de, benim ablamla aramda 7 yaş fark var, dünyanın en iyi sibling ilişkisi falan olabilir. Just my two cents. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 masallah bahti acik vurdugu gol olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Allah nazardan saklasın çok tatlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Maaşallah, hoşgeldin ulaş bebek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bu sabah çocuğun nüfus kaydını yaptırmaya gittim, bir kağıt verdiler , doğum saatini adını filan yazıyorsun, Ulaş diye yazdım adını, verdim kağıdı, kayıtları giren görevli işlemleri yaptı nüfus cüzdanı çıktı, gittim en son onu orada müdür gibi bir şey var ona imzalatıyorsun, götürdüm nüfus cüzdanını, baktı cüzdana baba adı deniz, çocuğun adı ulaş, kurtuluşa kadar savaşırsınız artık dedi sırıtarak!!! bakalım hayırlısı dedim , imzaladı verdi. şaşırdım bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 oha müdürü alirlar yakinda görevden asdfasdf bebek cArsi'li sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Biyikli tayfanin espiri anlayisi da oluyo bazen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 abi bebeler tırnakla falan doğuyo ya çok ilgin. sonra allah yok diyosunuz. sağlıklı uzun ömürlü olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Maşallah pek tatlıymış, analı babalı büyüsün inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 İyi bir çalışma olmuş tebrikler. Kazasız belasız, sağlık sıhhatle büyür umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür yaşar inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Analı babalı uzun ve mutlu bir ömür geçirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Ulaş güncelleme :) 3.5 ay olmuş be ...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Maşalah tosuncuk, problem? bakışı atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Masallah. Allah bagislasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 millet 2. char'ı kasmaya başlıyo biz daha account açamadık :D Tebrikler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 tinu said: cumartesi sabahı ikinci çocuk geliyor, ilkinde ne olduğunu anlamamıştık, ama şimdi neler olacağını bildiğim için stres ve heyecan bastı.. kız 7 yaşına geldi, şimdi 0 dan yeni bir karakter ile başlıyoruz yine lvl kasmaya :) neyseki questleri yerlerini biliyoruz. hocam ne questi ya gercek hayata don artik. delimitikti quest level fln dio :)) cocuk duysa acaba ne dusunur babasi hakkinda ne geek babamiz varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 analı babalı büyüsün...(iyi dilek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar