arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ok, testi geçtiniz.. artık gönül rahatlığıyla sims 2 oynayabilirsiniz :).[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 sokaktan geçen yarış arabalarıyla kapışma olayı süper olmuş, hastası oldum direk. grafikler filan zaten süper. tek birşey var, müziklerini sevmedim. geçen seferkiler çok daha güzeldi bence. müziği kapatıyorum direk, gaza getirmekten çok sinirlerimi bozuyor.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 evet müzikler baya kötü[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Laistragon, 19 Kasım 2004 01:34 tarihinde demiş ki: Uçan 206 gördünüz mü? seninki ucuyosa benimki yorungeden cikiyo sanirim =)[signature][hline]yesil ejderha...[/i]Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: LevieMaxilack, 20 Kasım 2004 12:58 tarihinde demiş ki: Brooke Burke e iğrenç diyen zihniyetin arabasının eksozuna patates tıkayım..:D tik tik da tip kayik ikisinde de, guzel degil demiyorum. mesela soldakine bir bakin surat kaymis. o yuzden bozmus.[signature][hline]The only thing that i know is i don't know anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 taka sen naptın öyle ya :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sv_gravity hilesini yapmış tabi buna hile denirse.... off HL2 sonunda kafayı yememe neden olacak ama dur bakallım...[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 o ne be :) hile yok aslinda bunda süper bi kaza varda textureler karisti sanirim[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ya ben bütün yarışları bitirdim.En son Ford Mustang Açıldı.Şu Anda Jeep yarışı var 3 tane sadece.Öğrenmek istediğim Sky-line ne zaman açılıyor ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ya beyler bu pachti yapmaya gerek varmı.. ben fileplanetten çektim ama not old file hatası verıyor..yani yapmaya gerek yokmu demek bu?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Speed2.exe'nizi cracklerken direk eskisini heba etmeyin, eskisini speed2.bak yapin, cracki atin oyun dizinine. Patch etmeniz gerektiginde basiniz agrimaz. Bir de elinizdeki US mi EU mu diye kontrol edin patch cekerken, EU ise 106 vardir arabalarda.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: NotoriuS, 22 Kasım 2004 00:34 tarihinde demiş ki: Öğrenmek istediğim Sky-line ne zaman açılıyor ? daha çok var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjuna-one Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Yav, arkadaşlar. Bir yardım edin. Derdimi bilin. Gayri yetti canıma artık. Level 1 tire, brakes ve weight reduction upgradeleri çıkmıyor! 2. ve 3. levelları çıktı ama 1. ler çıkmadı. Oyuna kaç kere yeniden başladım aynı hikaye her seferinde. lastik ve fren neyse de. weight reduction olmadan handling çok düşüyor. Sizce neden olabilir. Bu arada son bölümdeyim. ratingim 6.01.[signature][hline]create life! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 kusura bakmayın bütün konuyu okuyamicam ama bi sorum olacak. garage'daki world map'den stage 1 ve 2'deki bütün yarışları bitirdim ama normal map'deki yarışlardan azalma olmadı. ne farkı var bu ikisinin?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: arjuna-one, 23 Kasım 2004 00:49 tarihinde demiş ki: Yav, arkadaşlar. Bir yardım edin. Derdimi bilin. Gayri yetti canıma artık. Level 1 tire, brakes ve weight reduction upgradeleri çıkmıyor! 2. ve 3. levelları çıktı ama 1. ler çıkmadı. Oyuna kaç kere yeniden başladım aynı hikaye her seferinde. lastik ve fren neyse de. weight reduction olmadan handling çok düşüyor. Sizce neden olabilir. Bu arada son bölümdeyim. ratingim 6.01. maptaki bütün performance shoplarını açman lazım bendede stage 3 çıkmıodu coal harbour daki shopları açınca çıktı. said: Dextra, 23 Kasım 2004 16:46 tarihinde demiş ki: kusura bakmayın bütün konuyu okuyamicam ama bi sorum olacak. garage'daki world map'den stage 1 ve 2'deki bütün yarışları bitirdim ama normal map'deki yarışlardan azalma olmadı. ne farkı var bu ikisinin? normal mapdekiler ve onlar farklı yarışlar normalde para alosun bitirince ama worldmap lerde bitirincealmıosun.worldmaplardende almak istiosan para yarışın startından önce restart race yap verio para ozmn.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ya bende niye 3. upgradeler açılmıo diodum gidip buluım bütün shopları o zamn[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ya ben bütün yarışları yaptım map'teki garage daki map ten de tüm yarışları complete yaptım ama hala stage 4 yok ve dışardada hiç outrun arabası yok anlamadım gizli saklı yarış ta yok yardım edin...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ratingin nası ??? dvd cover yapmanlazım arabaya bişiler taktırarakyıldızının artması lazım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 oyunun % kaci bitmis nerden ogreniyosunuz? bi turlu bulamadim ya:)[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 t ye bas örenirsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjuna-one Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 benim sorun beacon hills deki performance shop'u açınca çözüldü.[signature][hline]create life! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 oyunda araba giderken jantın görünmü hiç gerçeçi deil ben lastik dönüo hissi hiç almıom keşke daha güzel olsa..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 mazda miata saatte 347km yapabilir mi sizce? bence yapabilir :) u.f.o. is back![signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ruffian- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 evet ya bende yaptım miatayla 347.. :) işin komik kısmı 3 arabayla hız denedim yazıcam dumur olucaksınız.. Mustang GT = 333 ( ki tuningde hızı 370 cıkıo ) RX-7 = 342 ( underground 1 in ilahi arabası üstüne tanınmam o halde 2. ) Miata (MX-5) = 347.. :D[signature][hline] -| Est solarus oth mithas |- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ruffian- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bide miata nın koyu laciverine belli parcaları takıcna araba deli gibi Viper a benziyo deli oluyorum.. :) bide üstten çift şerit atabilsem şöyle beyaz tam olucak ama yapamıom.. :)[signature][hline] -| Est solarus oth mithas |- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar