Patice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Galiba ölcem :( Uyurken neden kanar? Beyin kanaması da geçirmedim bu saate kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 rüyanda çok ayıp şeyler görmüşsündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Selam, Kucuklugumde cok olurdu bende, hemen her gece hatta. Genizde et var dediler sebep olarak, ameliyat gecirdim, sonra tekrar oldugunu hatirlamiyorum pek. Benzer bi sorun var mi sende de ? Bir de tansiyonun ne alemde ? Bu sicaklarda, ozellikle gunesin altinda geziyosan gayet olabilecek bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 benim'de kanıyor ayda bir kere istisnasız. kadınların mueyyen günleri gibi. önce başımda dolaşan bir ağrı sonra kan akıyor. sanırım kanaması iyiymiş eğer kanamazsa balon olup beyin kanamasına yol açabilirmiş. ihtimaller: - burun damarlarında çatlak - sıcaklardan başına güneş geçmesi - tansiyon - beyin timörü - lösemi (filmlerde oluyor genelde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Suark hayvani yapmistir kesin. Elleri kirilsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4isurniW91rs64k3o5_250.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 di said: Selam, Kucuklugumde cok olurdu bende, hemen her gece hatta. Genizde et var dediler sebep olarak, ameliyat gecirdim, sonra tekrar oldugunu hatirlamiyorum pek. Benzer bi sorun var mi sende de ? Bir de tansiyonun ne alemde ? Bu sicaklarda, ozellikle gunesin altinda geziyosan gayet olabilecek bisey. bingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Olm burnunu karistiriyosundur uykuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Herkese cevap olsun o zaman.. Bu ara güneşte dolaşıyorum, sıcak sıkıntı vs. Baş ağrısından sonra kanıyor benim de genelde. Bir de dün nefes alamadım burnum çok tıkandı öncesinde de sonrasında da.. Yarım bardak kan gelmiştir. Maşallah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Esh said: Olm burnunu karistiriyosundur uykuda. sensin olm :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 güneşten o zaman. aynısı bende de oluyor. önce bir baş ağrısı sonra kanıyor.. yüksek tansiyon habercisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Gece uykudan kanla uyanmak baya ürkütücü. Korku filmi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 horluyo musun dostum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Patice said: Esh said: Olm burnunu karistiriyosundur uykuda. sensin olm :o Kizsan once kimlik dogrulama testini gecmen gerekiyor yalniz. Sene 2013 te roleplaye sifir tolerans karari alindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Bana da olur 4-5 ayda bir ama cok az kanar. Cocuklugumdan beri boyle, hic gidip sormadin ne diye. Ama birden basladiysa doktora gitmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 benim niye hiç burnum kanamıyor ya bi de burun kanaması iyi derler hep demek ki kanamaması kötü bişey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 kanım ne renk bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Esh said: Patice said: Esh said: Olm burnunu karistiriyosundur uykuda. sensin olm :o Kizsan once kimlik dogrulama testini gecmen gerekiyor yalniz. Sene 2013 te roleplaye sifir tolerans karari alindi Ne kızı yae. Suarkla birlikteyiz, ikimiz de gayiz.. ( off açıklamış bulundum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Suarkın gay olduğunu ispat etmesine gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Patice said: Esh said: Patice said: Esh said: Olm burnunu karistiriyosundur uykuda. sensin olm :o Kizsan once kimlik dogrulama testini gecmen gerekiyor yalniz. Sene 2013 te roleplaye sifir tolerans karari alindi Ne kızı yae. Suarkla birlikteyiz, ikimiz de gayiz.. ( off açıklamış bulundum.) 98 model honda civiclerde sesli komut sistemi mi varmis, vay be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 O ooo hava yastığı bile var.. Uykun gelince kafanı koyup uyuyabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 offff kafam çok karıştı. hanginiz bayansınız bi açıklasanıza yada durum pasif ve aktif olarak mı özetleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 İkimizde erkek, dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar