Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bazen çok kırıcı oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 photographer said: "Ben mi yapayım?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 celp donemi 2 olanlar Eylulde mi gidicekler bilen var mi ? sitede sevk baslangic 12.08.2013 yaziyo ama celp donemi 1 olan adamda da ayni tarih var ne is ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 razzRaziel said: kastamonu ve rize jandarma ile ilgili geçmişi olan? :) Babam. Kastamonu maç sloganını öğrenirsin bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spanger Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 beyler serinyola dusenlere allah kolaylik versin 351.ksd olarak serinyol sonrasinda malatyaya geldim. cok allahin belasi bir yer hele agustos sicaginda hic cekilmez. 100 kisilik fare dolu koguslarda 3 gunde bir dus imkaniniz olacak. kantinden alisveris sizin icn bir hayal. egitim desen bir ksdnin gorecegi en agir egitim. yemek konusuna ise hic girmeyeyim firara niyetlenirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 sana kotu yeri denk gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spanger Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 cambazct said: sana kotu yeri denk gelmis daha 2 ay once ordaydim, 300 kisiluk bolukte revirci ve yazici olarak en hafif egiumi alan bendim. buna ragmen berbat bir yerdi. cep telden yazdifimdan detaya girmek zor ama serinyol iyiydi diyenin alnini karislarim. varsa bir bildiun beri gel de ogrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 etrafa iyice baksaydin belki guzel yerleride vardir sen gormedin, soyle etraflica dolasaydin guzel yerlerine denk gelirdin, bozuk yerine denk gelmissin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 yakın bi arkıma da serinyol + konya combosu çıktı, ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 3 gunde bir dus iyiymis ya, ayda bir dustan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 2. grup olanlar 9-10 Eylül'de teslim olacaklar diye biliyorum ben. cambazct said: celp donemi 2 olanlar Eylulde mi gidicekler bilen var mi ? sitede sevk baslangic 12.08.2013 yaziyo ama celp donemi 1 olan adamda da ayni tarih var ne is ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Dynun said: EVIL_DeaD said: kısa donem er jandarma olarak gidiyorum ben de Eğitim Birliği SERİNYOL 121.J.EĞT.A.K.LIĞI/SERİNYOL/SERİNYOL Esas Birliği İL J.K.LIĞI/KONYA/KONYA obaaa Benim de Serinyol esas birlik adana Elele tutuşup gidelim mi hacıs Acemilik serinyol / usta Urfa il jandarma :D Ama aşırı sayıda serinyol var takip ettigim kadarıyla forumlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Beyler. Önemli olan sulüs belgesidir. Belgenin üzerinde yazan tarihe bakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 hemen mi gitmemiz lazım şubeye, nası bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Ben kasımda gidecem, tam yerleri yazın bilelim bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bu sıcakta askere mi gidilir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Benim kısa dönem acemilikte ustalıkta erzincan fikri olan varmı arkadaşlar ? 59'UNCU TOP.EĞT.TUG. TOPÇU EĞT.TB. 2'NCİ K/M TOPÇU ÇVŞ.EĞT.BT./ERZİNCAN MERKEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ankara hiç yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Dynun said: hemen mi gitmemiz lazım şubeye, nası bu iş 15 ağustosa kadar gitmen lazım sülüs için eger 1. grupsan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 olm yazık lan size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 yazik lan. bu havada askere mi gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Bu celp dönemleri değişmemiş miydi? Bir sonraki kısa dönem dönemi ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 kassım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 İzmirdeyim ben ziyaret edin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar