enema Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 aman yanlis oldu. [Bu mesaj amendment tarafından 28 Kasım 2004 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sağlammış civic..bide benzese :).. @cthul:O arabayı oldum olası sevemedim..Bide renkle o vynl pek uymamış gibi?gerisi guzel ama..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya [Bu mesaj Suark tarafından 28 Kasım 2004 03:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bide ttyi koyayim gerci mavi ve kirmizi guzel durmadi[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Sholver, 28 Kasım 2004 03:36 tarihinde demiş ki: bayat koydun araba çalıntı herkez kendi arabalarını koysun diyoruz arti bir tip vereğim MOUSE 3 e basılı tutara arabayı hareket ettirebilirsiniz hepiniz kasıosunuz sağ osl falan :) Nerden calintiymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 80630 da bi arkadaşıma aitte ondan söledim.. :) boşver ya[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Arabamın dizayniyla tam olarak uğraşamadım bir dahaki aşamada koyucam buda eski arabamla(toyota cellica) back to the future denemesi yaparken oldu :p [signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Sholver, 28 Kasım 2004 17:04 tarihinde demiş ki: 80630 da bi arkadaşıma aitte ondan söledim.. :) boşver ya Yuh. Hadi calinti yazarken 80630'daki Juicy'yle benim ayni kisi olabilecegimi dusunemedin, bir arkadasim deme bari. Onu da gectim, iki mesajin atilis tarihlerine bakar da oyle calinti der insan sonra atilmis olana, kendi once gordugune gore degil. Ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bayat ,ok sen kral,pardon.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ya keşke ps2den bi şekilde screenshot alınsa peh[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QwKl Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Arklar biş sorucam gerçi biraz aptalca olucam ama olsun arabamın fotosunu koymaka istiyorum nasıl yapcam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: QwKl, 29 Kasım 2004 23:52 tarihinde demiş ki: Arklar biş sorucam gerçi biraz aptalca olucam ama olsun arabamın fotosunu koymaka istiyorum nasıl yapcam bilmiyorum oyun içindeyken klavyeden "print screen" tuşuna bas.sonra oyunu alt+enter ile minimize et. Sonra paint i aç. paint deyken ctrl+v ile resmi yapıştır. sonra file/save as den save et. save ederken filetype olarak jpeg seç, böylece boyutu ufak olur buraya koyabilirsin. bu kısım ss alma kısmı. Daha sonra www.imageshack.com sitesinden bu jpg dosyasını upload et. orada verdigi [img] li resim adresini de buraya msg olarak yaz. bu kadar ..[signature][hline] [Bu mesaj Spartan tarafından 30 Kasım 2004 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atillaarcan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 sevgili shlover, biz senden, isvicreli bilimadamlari olarak 4. fazdan bir star elektrigi aldik. aslinda 4. faz topraklama, bilemedin uzay, mars felan. simdi arkadaslardan da cekinmezsen, bi sarki patlat hani bu star elektrigi bosa gitmesin. esas mevzu ise; sen burada insanlara hirsiz diyecegine, kendi sitenin tasarimina ve icinde bulunan "1008 saatte yaptim haci" dedigin komik wallpaper'lara bak. bi de tanimadigin insanlar icin "arkadasim kardesim amcam dayim babam" ayaklari yapma. bu sana atilla abinden bir nasihat ve kulagina kupe olsun, asniakneirim. saygilarimla, atilla abiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atillaarcan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ha bi de unutmadan, GEEEL VATANDAS KILICIN ALLAHI SHOLVER'DA! http://www.sholver.net/files/design/sword/GOD-of-swords.jpg 2280 saatte yapmis bunu, helal olsun. sen dusun arabayi kac yilda yapar artik. hayirli sabahlar, yine atilla abiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 arkadaslar suan 206 kullanıorum sıkıldım bu arabadan bana iyi bir araba tavsiye edermisiniz?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 tt ve rx8[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum tek rakibim THY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 [signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bir adet tt yapıyorum yakında koyarım onu da...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum tek rakibim THY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ya şu alttaki ışıık felan nerden yapılıo? bide farlar?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin MSN =[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 car specialities shop dan alacan yanlış hatırlamıyorsan o alttaki ışığı (neon oluyor o :))[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum tek rakibim THY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 neon alıyorum ama çıkmıyo[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin MSN =[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 nası yani? çıkması lazım..Görüntü ayarlarında onu kapatan birşey yoktur heralde ama bir bak istersen..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum tek rakibim THY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ön tampon felan baya bi büyükçe ondan mı :D[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin MSN =[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ondan olamaz..sonuçta 4 tarafını da sarıyor neon..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum tek rakibim THY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 peki neden?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin MSN =[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Hepsi mükemmel ya ne diyim[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki: cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar