Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NFSU 2 - Showroom

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sholver
need for speed underground 2

diye arama yap orda cheats-trainers

diye birsey var onu ac icinde shop map var[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
Arkadaşalr o dediğniiz shop map i incelediyseniz zaten benden 3 tane daha shop eksik olduğunu görükcesiniz [Coal denilen mekanda] benim açtığım harita daha fazla shop içeriyor ama bulamadığım 2 yada en az 1 tane olması lazım [Car Lot şart][signature][hline]Shôlvèr Stâ®
Design Everywhere
Mesaj tarihi:
Benim oyun o ss'leri gonderdigimden beri %100'de, ama halen unique veren bir outrun yakalamis degilim, peh.

T deyip Career Status'un en altlarina inerseniz hangi bolgede kac tane shop var, siz kacini acmissiniz gozukuyor, o bolgenin yollarinda gezinip o bariz tepe lambalarini gormemek de zor biraz acikcasi :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Mesaj tarihi:

Buda benim arabam Fazla Oynamadığım için Diğer Modifiye Araçları Cıkmadı .. Benimde Arabam Böyle ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
Mesaj tarihi:
valla baya güzel arabalar yaptım ama uploadla uğraşacak zamanım yok ya:) bu arada bi outrun sonunda bi karı bana engine - transmission - ECU upgradelerinden birini beleşe verdi iyi oldu.[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di.
Mesaj tarihi:

American Muscle(Mustang) Level 3 Hyrdro lar ile coşabiliyorsunuz...

American Muscle(Mustang) Ses tesisatida sağlam Level 3

American Muscle(Mustang) kapilar farki tabi...

American Muscle(Mustang),Arka,Ön,Yan,Bagaj Kapağı,Motor Kaputu,Aynalar,Spoiler,Rof Scp. olmak üzere hepsi Carbon Fiber

American Muscle(Mustang),Motor Level 3,3 tanede special upgrade i var.(Ecu,Turbo,Nos)

American Muscle(Mustang)

Navigator, Hiç bir aracın ses tesisati böle olmuyor tabi level 3 14 tane Slot var...

Shop Map im FULLmüş arkadaşlar soradan örendim :lol: isteyenler faydalanabilir...
[signature][hline]Shôlvèr Stâ®
Design Everywhere

[Bu mesaj Sholver tarafından 20 Kasım 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
şehri gezeceksin kırmızı ışıklı bi kaç yer var oralara Graphics Shop diyoruz diz orada boyatabilir ve vinyl koyabilirsin arabana[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di.
Mesaj tarihi:

benimde şöyle bi arabam oldu işte
sizinki kadar olmasada hoş bişi

[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...

Mesaj tarihi:
nfsu1de bende 416 fln görmüştüm acura ile..ya bu oyun ne zaman bitiyor:Doyna oyna bitmedi bi türlü..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Mesaj tarihi:
NE takıyolar Rx - 8 e jet motoru falan mı[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
said:
NotoriuS, 22 Kasım 2004 02:15 tarihinde demiş ki:
tAKA fotoyu editlememiş sadece trainer kullanmış...

Ne trainer i pardon _? Benim bildigim Unlmt Nos falan var oda ben oyun versiyonumu 1,2 yaptim calismiyor bende zaten,ne traineri taka kullandi dedigin_?[signature][hline]Shôlvèr Stâ®
Design Everywhere
Mesaj tarihi:
aah ah... Bizim güzel NFSU 2 - Showroom topicimiz vardı.

İnsanlar güzel güzel sevdikleri arabalarının resimlerini koyar, hayranlıklarını onlarla paylaşırdık. Aah ah...[signature][hline]shotokan kedisi
  • Yeni Oluştur...