Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Kendi emeginizle yaptiginiz arabalari koyarsaniz iyi olur, trainerlar ve/veya hazir saveler yardimiyla yapilanlar yerine :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 nissan manyakmış :) *!arabasını geliştirmeye gider*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 NFSU yüzünden Skyline'a hayranlık duymaya başladım zaten. Şok şeksi. :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Direksiyonu sagda, burda yaramaz :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bana ver kıbrıstayım nasıl olsa :D benim de şu tt hoşuma gitti.
riglous Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 TT cok şık olmus yanniz [signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar [Bu mesaj BlackRose tarafından 17 Kasım 2004 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 tt COK dehset olmus..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 TT çılgınmış ben baya beğendim nfs de böyle her tarafında yazı olan 36 renk taşıyan etrafından parçalar sarkan arabaları sevmiorum, dizaynsal bi güzellik yakalamak lazım :D. bu arada resim boyutunu Baggio nunkine yakın tutalım da daha bi düzenli olsun + çabuk load etsin ;).[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Onlar thumbnail, gobeklerine tiklarsaniz detaylisi cikiyor, farketmeyenlere duyurulur :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Arabalarımı geliştireim baride geliyorum :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos |
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 resimler gözükmüyor.[signature][hline]
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bunlar da benimkiler.. [signature][hline][Bu mesaj BlackRose tarafından 18 Kasım 2004 09:52 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 şöyle Baggio gibi yapsak, 2 saat sürmese sayfayı yüklemek [ url=http://www.gesparts.org/skyline.jpg ][ img ]http://www.gesparts.org/skyline-t.jpg[ /img ][ /url ] şeklinde.url dekini büyüğü, img dekini ufağı yazıyorsunuz. tıklayınca da büyüğü açılıyor. değiştirince bana ÖM atın ben değiştiririm buradakileri :). [Bu mesaj arcane tarafından 18 Kasım 2004 08:55 tarihinde değiştirilmiştir]
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 valla bendede bi escalade ve hummer2 var ama upload etcek yer ariyorum :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 upload mekanları için.. ayrıyetten arama dan "resim upload" veya benzeri anahtar kelimeler ile bi sürü bişiy bulabilirsiniz[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 saol diger alanlara fazla takilmyorum bu yuzden haberim olmuyor (su imzalara silinecek olayindada yeni haberim oldu o yaziyi diger forumlarada stickyleyin pls)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Daha baslardayim ama seviyorum arabami :P [Bu mesaj BlackRose tarafından 18 Kasım 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Resimdekiler degil link tekiler son hali cok buyuk bir fark yok ama duzeltmek istedim :D
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bence önü de siyah yap, yanlara çok göze çarpan bi vinyl falan koy, süper olur ;).[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bende miata kullanıyorum. ilk oyuna saygımdan doalyı miatayı seçtim a3 bile kenarda duruyor miatayla oynyorum. Heyth be ilk oyunun ufo suydu o araç. uniqe vinyl ler nasıl açılıyor?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 İlk yollanan TT uzaylı arabası gibi,nissan manyak Ringwraithdi sanırım son yollayan onun araba da iyi[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bende yeni başladım bende seviyorum arabamı :-)
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ben süs yapadım yapınca manyak olucak[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bu ne YAAAAAAAAAAAA offf hic 32mb ekran kartinda acan varmi oyunu[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ben varım. geforce2 mx200, 256mb ram, 1GHz Pentium işlemci[signature][hline]Kenderleme, 15 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki: bu dolar kaç para lan 1455 diyo ntvmsnbc'de kafam girsin lan buna para lazım olduğu zaman düşüyo şerefsiz kahrolsun amerikan emperyalizmi ulan
Öne çıkan mesajlar