Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NFSU 2 - Showroom

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nissan manyakmış :)
*!arabasını geliştirmeye gider*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
TT çılgınmış ben baya beğendim

nfs de böyle her tarafında yazı olan 36 renk taşıyan etrafından parçalar sarkan arabaları sevmiorum, dizaynsal bi güzellik yakalamak lazım :D.

bu arada resim boyutunu Baggio nunkine yakın tutalım da daha bi düzenli olsun + çabuk load etsin ;).[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Mesaj tarihi:
şöyle Baggio gibi yapsak, 2 saat sürmese sayfayı yüklemek

[ url=http://www.gesparts.org/skyline.jpg ][ img ]http://www.gesparts.org/skyline-t.jpg[ /img ][ /url ]

şeklinde.url dekini büyüğü, img dekini ufağı yazıyorsunuz.
tıklayınca da büyüğü açılıyor.

değiştirince bana ÖM atın ben değiştiririm buradakileri :).

[Bu mesaj arcane tarafından 18 Kasım 2004 08:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
upload mekanları için.. ayrıyetten arama dan "resim upload" veya benzeri anahtar kelimeler ile bi sürü bişiy bulabilirsiniz[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
Mesaj tarihi:
saol diger alanlara fazla takilmyorum bu yuzden haberim olmuyor (su imzalara silinecek olayindada yeni haberim oldu o yaziyi diger forumlarada stickyleyin pls)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
bence önü de siyah yap, yanlara çok göze çarpan bi vinyl falan koy, süper olur ;).[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
Mesaj tarihi:
bende miata kullanıyorum. ilk oyuna saygımdan doalyı miatayı seçtim a3 bile kenarda duruyor miatayla oynyorum. Heyth be ilk oyunun ufo suydu o araç.
uniqe vinyl ler nasıl açılıyor?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
İlk yollanan TT uzaylı arabası gibi,nissan manyak
Ringwraithdi sanırım son yollayan onun araba da iyi[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
ben süs yapadım yapınca manyak olucak[signature][hline]dillere destan bir öykü:
Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:???
havuç kısırlık içinmiş

Mesaj tarihi:
ben varım. geforce2 mx200, 256mb ram, 1GHz Pentium işlemci[signature][hline]Kenderleme, 15 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
bu dolar kaç para lan 1455 diyo ntvmsnbc'de kafam girsin lan buna para lazım olduğu zaman düşüyo şerefsiz kahrolsun amerikan emperyalizmi ulan
  • Yeni Oluştur...