stimpak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 diablo kellesi + ona giren soulstone şeklinde usb var, artbook falan var bir de işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 yok lam expansion'nın içeriği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 soulstone kellesi ve ona giren diablo'nun usb sticki var bu sefer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 üşenmedim araştırdım, aha burda yazıyor neler olacağı http://us.battle.net/d3/en/blog/11867681 ingame itemler Spectral Hound Minion and Transmogrified Gear Treasure Goblin Pet for World of Warcraft Battle.net Portraits and Malthael Decals for StarCraft II + Malthael mouse pad, bearing the impenetrable visage of the Angel of Death Hardback Collector's Edition art book, chronicling the game's artistic development Reaper of Souls Soundtrack, featuring haunting scores from Westmarch, The Blood Marsh, Pandemonium and beyond on CD Behind-the-scenes Blu-Ray/DVD two-disc set, boasting in-depth interviews with the development team and members of the Diablo III community mousepad, art book, ost ve behind the scenes var ekstra olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Peç geliyor carsamba sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 uzun zamandan sonra oyuna girdim bilmem kaç martta gerçek para ve altının kullanıldığı auction house kapanacak yazıyordu sonrasında ne olacak peki? item alım satımı yapamayacamıyıZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 yapılcak tabiki chatten ve webten. ah ve rmah gidiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 iyiydi ya auction house :/ gerçek parayı kaldırıp golda devam etselerdi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 KidLazer said: iyiydi ya auction house :/ gerçek parayı kaldırıp golda devam etselerdi keşke this. ama o kadarda zor degil d2de oyle hallediyorduk zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 alıştık şimdi ondan belki oyle geliyo. bu arada d2'ye hala dönesim var online kasan kalmışmıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 abi yeni monitorlerde falan cok zor. Torchlight'a marvel heroes'a falan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Şu anki sistemde AH siz olmuyordu gerçekten çünkü droplar okadar saçma sapan ve okadar rng ki AH siz oyuncuların %99 u şuanki halinin anca yarısı olurdu heralde. Ama exp da ki sistem ile dışardan/AH den item alma ihtiyacını kapatıcak zaman harcarsanız çünkü: 1. Itemların statlarının belli bir kısmı sizin ihtiyaç duyduğunuz primary stata göre düşecek bu rng yi azaltacak. 2. Loot 2: ile biliyorsunuz sarılar daha az ama daha kaliteli düşecek legendery ise şuanki hale göre 4 kat fazla düşecek. 3. Mystic ile reforge ve enchant yapıcaz. Yani diyelim WD oynuyorsun güzel 1h buldun ama illa mana regen gerekiyor hemen ench/reforge yap. 4. Craft şuanki duruma göre çok çok daha iyi ve viable olucak. 5. Crit dmg ve bazı statlara cap geldiğinden mesala silahta illa soket olsun ya da crit dmg olsun diye bir tarafımızı yırtmıycaz. Bu ve benzeri nedenlerden artık ne kadar oynarsak okadar istediğimiz şekilde gearı geliştirebilicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 dediğin gibiyse kulağa fena gelmiyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ya arkadaşlar ben 15gb'çık RoS betasını indirdim oyuna da girdim yeni karakter yaratıp karakterlerimin kopyalamasını da tamamladım şimdi deli gibi Crusader karakterini merak ediyorum ama seçtiğimde select yerine upgrade seçeneği çıkıyor. basınca da web browserdan battle net sayfası açıyor ancak page not found. nasıl girebilirim oyuna yardım eder misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 seçilmem gerekiyor sanırım değil mi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 e evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 gelmezki anasını satiyim bizde bu şans varken :) kendi karakterimle oynadım eğer böyle olacaksa kalksın komple rmah :) %80 rare item düştü hep 2 3 tane de unique ekstra questler güzel olmuş clan da geliyo sanırım D3'te 'bana göre' açıkcası sçmıştı blizzard ama RoS ile toparlayacak gibi durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Hepimiz öyle ümit ediyoruz bunda da patlarlarsa blizzard gg zaten. Mapler de ve bölgelerde özgürce takılmak (illa saçma sapan main questin partını seçmeden), tandom questler ve rewardları, balanced ve rewarded zorluk dereceleri, loot runlar (random yaratılan mapler), skillerin çoğunu viable yapıcak değişiklikler, loot droptaki major değişiklikler, EN ÖNEMLİSİ: game/build changer 100 lerce legendery affixleri (ör: mesala 4-5 snyede 1 zombie dog spawnlıyan affix ile artık sacrifice build yapılabilir). Paragon statlarıyla gerçek anlamda char customization (mesala 25 aoe dmg statına ver aoe buildini güçlendir vs gibi). Kağıt üzerinde şahane duruyor oyun umarım pratikte de başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Abi ben uzun zamandır bakmıyorum, şimdi open beta mı var? Direk indirip oynayabiliyor musunuz crusader mrusader expansion zırzavatları haricinde yenilenmiş oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ptr da bu yeni sistemi deneyebiliyorsun abi, yeni class ve şişko crafter olmayan halini. closed beta hala, hatta family&friend olayı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Yok bu sefer almayacağım. Vermeyeceğim 40 öyro daha. Bir malı görelim önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Travis hacının açıklamalarını bence okuyun diablofans da bence gayet mantıklı açıklamalar. Oyuncular istiyor ki kısa zamanda çok leg item düşsün. Fakat bu böle olamaz olursa oyunun ömrü kısalır. Aslında ince bir çizgi mevcut. Şayet blizzard bunu başarabilirse daha çok para kazanır fakat başaramazsa muhtemelen firma adına büyük bir fiyasko olur. Ben şahsen oyunu şuan almış durumdayım öyle yada böyle oynayacağım. Birde sanırım bir sistem eklenmiş.Ortalama bir sürede leg item düşmez ise drop şansı yükselicek düştükten sonra ise bu sayaç sıfırlanıcak. Bence fena bir sistem değil. En azından oyuna belli bir süre harcayan insanlar için bir ödül bana sorulursa. Ama günde 1 saat oynayan adam da bir zahmet bis itemlere sahip olamasın. Ama hala bu durumda olan oyuncuların ağlamalarını forumlarda görmek cidden adamı ayar ediyor :D Neyse alın oynayın görün kendiniz karar verin. Başkalarının fikirleriyle hareket etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 d2'de de vardı bu sistem. hatta d3'de de zaten olduğunu düşünüyorum. Mesele lezzetli legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ABDde 40 dolarken EUda aynen 40 euroyu dayamışlar yuh. Direk %50 daha fazla lan sdgsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Fiyat konusu malesef avrupadaki sistemden dolayı sanırım bu çok tartışıldı yoksa ben CE alacaktım 60$ lık ama 60€ görünce kalsın dedim ilkokul terk ürün fiyatlandırması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar