Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hemen konuya gireyim;

diablo 3 ilk çıktıgında aldım ve 2, 3 ay casual olarak oynadım.
level 60 bir barbar var.

reaper sız oynatırmı su an?

ya da 40 euro bayılsam pişman olurmuyum?

aydınlatın please
Mesaj tarihi:
ya bu profildeki dps toughnessla bendekiler tutmuyor hiç abilityleri falan katmıyo sanırım dimi
bide t2 için kaç k dps toughness lazım güzel güzel gitmesi için 650k 4.2m iyimidir
simdi baktım health falanda yanlıs uyduruyo ala ala
Mesaj tarihi:
40 € fazla bence
ama cd key di us gift ti bi şekilde hallediliyor o.
onun dışında bi önceki yorumda vasat demiştim ama,
oynadıkça biraz daha olumlu yöne kaydı bakış açım, HnS seviyorsan alınır.
Mesaj tarihi:
Bu maximus nasıl bir itemdir verdim yancıya sürekli tank çıkarıyor bosslar dahil herşeyi tanklıyor bu çıkan slave de taunt özelliğimi var yoksa bug lımı? Oyunu resmen hileli gibi oynuyorum artık şaka gibi :S

http://us.battle.net/d3/en/item/maximus
Mesaj tarihi:
tosuncuk said:

Legendary reciptleri yapmak icin gereken legandary materialleri nerden bulucaz (Forgotten soul hariç)

http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/83094-guide-legendary-crafting-materials-drop-locations
Mesaj tarihi:
Ne salak oyun bu ya Normalden lvl 70 legendary düşüyo. Mal gibi Torment farmlaya gerek yok.

Hatta buluyorsun 4 kişi bounty farm yapıyorsun. 1 saatte 10 legendary düştü. regler felan dahil vede blood stonelardan aldıklarım dahil.

Akşam akşam moralim bozuldu.
Mesaj tarihi:
tosuncuk said:

Ne salak oyun bu ya Normalden lvl 70 legendary düşüyo. Mal gibi Torment farmlaya gerek yok.

Hatta buluyorsun 4 kişi bounty farm yapıyorsun. 1 saatte 10 legendary düştü. regler felan dahil vede blood stonelardan aldıklarım dahil.

Akşam akşam moralim bozuldu.

Yeni legendaryler sadece tormentte düşüyor bu arada.
Mesaj tarihi:
legendary craft materyali legendary sayılmıyo zaten onlar pıtır pıtır dusuyor. bir de torment altı class specific setler dusmuyor. ayrıca her dusen legendary de direk olarak ise yaramıyor. Ortalama saatte 3 4 legendary de gayet normal bi rate zaten saatte 10 olunca sanslı olmus olabilirsin. Bi 10 saat daha farmla 10 saatte 100 legendary yaptım hereyi bitirdim dersen ozaman konusulacak bir degere sahip olursun.
Mesaj tarihi:
Blood Shard ve Bounty Rewardlardan lvl 70 yeni legendaryler düşmüyormu bana düşüyo gibi geldi. Dün düşen legendaryleri linklerdimde İşteyim accounta girip bakamıyorum şu anda.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...