aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 lejendarlar da oyle hepsi en iyi filan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 hemen konuya gireyim; diablo 3 ilk çıktıgında aldım ve 2, 3 ay casual olarak oynadım. level 60 bir barbar var. reaper sız oynatırmı su an? ya da 40 euro bayılsam pişman olurmuyum? aydınlatın please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 oynatır ama 40 Euro'ya değiyor... (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 arena pvp falan gelicekti, geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 gelmez o bu kadar balance farkı varken saçma da zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 ya bu profildeki dps toughnessla bendekiler tutmuyor hiç abilityleri falan katmıyo sanırım dimi bide t2 için kaç k dps toughness lazım güzel güzel gitmesi için 650k 4.2m iyimidir simdi baktım health falanda yanlıs uyduruyo ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 40 € fazla bence ama cd key di us gift ti bi şekilde hallediliyor o. onun dışında bi önceki yorumda vasat demiştim ama, oynadıkça biraz daha olumlu yöne kaydı bakış açım, HnS seviyorsan alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Bu maximus nasıl bir itemdir verdim yancıya sürekli tank çıkarıyor bosslar dahil herşeyi tanklıyor bu çıkan slave de taunt özelliğimi var yoksa bug lımı? Oyunu resmen hileli gibi oynuyorum artık şaka gibi :S http://us.battle.net/d3/en/item/maximus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 abi riftler ve bountylerin item kasma konusunda actlerden bir farki var mi? çünkü bugun denedim de sanki eski runlar daha iyiydi. torment 1'de yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 bolluga bak, adam legendaryi yanciya vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 ahaha T1den mastera dusurdum, set itemi dustu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosuncuk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Legendary reciptleri yapmak icin gereken legandary materialleri nerden bulucaz (Forgotten soul hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 elitlerden-chestlerden-raflardan vs. düşüyor, loot yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 tosuncuk said: Legendary reciptleri yapmak icin gereken legandary materialleri nerden bulucaz (Forgotten soul hariç) http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/83094-guide-legendary-crafting-materials-drop-locations Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Recipe'ler icin bir guide yok degil mi tamamiyle random? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosuncuk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Ne salak oyun bu ya Normalden lvl 70 legendary düşüyo. Mal gibi Torment farmlaya gerek yok. Hatta buluyorsun 4 kişi bounty farm yapıyorsun. 1 saatte 10 legendary düştü. regler felan dahil vede blood stonelardan aldıklarım dahil. Akşam akşam moralim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 1 haftada baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 oyun akıyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Dün bütün akşam torment farmladım yok arkadaş 2 leg düştü ikisi de dandik. Kıstılar mı leg musluğunu ne yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 tosuncuk said: Ne salak oyun bu ya Normalden lvl 70 legendary düşüyo. Mal gibi Torment farmlaya gerek yok. Hatta buluyorsun 4 kişi bounty farm yapıyorsun. 1 saatte 10 legendary düştü. regler felan dahil vede blood stonelardan aldıklarım dahil. Akşam akşam moralim bozuldu. Yeni legendaryler sadece tormentte düşüyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosuncuk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Yeni legendary derken, hem blood stonedan legendary düştü, hemde legendary craft materyali düştü kaç tane. Tormenttede düşenleri coğu bunlardandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 legendary craft materyali legendary sayılmıyo zaten onlar pıtır pıtır dusuyor. bir de torment altı class specific setler dusmuyor. ayrıca her dusen legendary de direk olarak ise yaramıyor. Ortalama saatte 3 4 legendary de gayet normal bi rate zaten saatte 10 olunca sanslı olmus olabilirsin. Bi 10 saat daha farmla 10 saatte 100 legendary yaptım hereyi bitirdim dersen ozaman konusulacak bir degere sahip olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 şuan seni adam yerine koymuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosuncuk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Blood Shard ve Bounty Rewardlardan lvl 70 yeni legendaryler düşmüyormu bana düşüyo gibi geldi. Dün düşen legendaryleri linklerdimde İşteyim accounta girip bakamıyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ben 2k shard harcadım 0 legendary cıktı suana kadar. kısmet uzerinden isleyen bi sistemde OF 1 TANE ACTIM VE LEGENDARY DUSTU OYUN COGOLAY demek komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar