CapN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Şimdi gmail acıldıgından berı aynı maılımı kullanıyorum ornek maıl dıyelım [email protected] olsun. Huzurlu huzulur kullanıyordum maılımı son 1 haftadır soyle bır problem var. Adamın bırı [email protected] adresını almıs sıkıntı surda adamın maıllerı benım maıl boxa dusuyor. Facebooka uye oldu , dıger uye oldugu sıtelerın sıfrelerı hersey benım maıl boxa dusuyor. Kıme geldı kısmındada [email protected] yazıyor aslında. Boyle bır durum ıcındeyım adamın cep telefonuda var bu arada uye oldugu bır sıteye yazmıs arayıp haraslasammı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Gmail'de ilk açıldığı dönemlerde vardı o noktalı e-posta muhabbeti. paticik@gmail de, pati.cik@gmail de aynı kişinindi. Sonra sanırım Gmail bunu değiştirdi. Şu anda süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama bahsettiğin sorun bununla ilgili galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Ozaman gmail ile kontaga gecmem gerekıyor ? Rahatsız edıcı elalemın sıfrelerının sana gelmesı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Gmail'den ziyade adam ile temasa geçmek lazım, başka bir e-mail kullan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Bana geçen aynısı olmasa da benzer bir şey oldu. Adamın biri Akbank Kredi Kartı almış ve mail hanesine benim maili yazmış yanlışlıkla veya banka yanlış kaydetmiş. Adamın ekstresi zart zurt bana geldi. Daha sonra internet bankacılığı için cep tel nosunu update edince telefon numarası maile düştü. Ben de aradım durumu anlattım teşekkür etti baya diyerek mevzu kapandı. Benim mail : [email protected] Adamın mail: [email protected] Benimle aynı isim ve soyada sahip birinin olacağını düşünmezdim. Arayınca da durumu açıklamak garip geldi baya haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Adama maıl atıyorum , maıl bana gelıyor. Sımdı sundanda tırstım acaba bana gelen maıllerde adama gıdıyormu sıcarız valla... Bende dırek telefon acıyorum ozaman uye olurken telefonuyla olmus bıryere telefonuda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Facebook'tan gönder mesajı. Yok, seninkiler adama gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Eyvallah baskan saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 hala var emailin noktalısına atınca noktasızına gidiyor dfsfd. aslında vermemesi lazım o adresi saçmaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Buraya danış: http://www.emaildiscussions.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Iyi de zaten gmail noktaliyi vermiyor ki not available der, ilk kim register olursa noktali noktasiz hepsi onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 vermiş işte kız yalan mı söyleyecek sdjlfn edit: niye kız dedim lan adama ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 xetraynex said: Iyi de zaten gmail noktaliyi vermiyor ki not available der, ilk kim register olursa noktali noktasiz hepsi onun. This. Ben de noktali almistim maili mesela. Su an noktasiz olarak kullaniyorum. Neden boyle bir sorun yasadin bilmiyorum ama forumlari falan bosver direk google'a mail at. Muhtemelen bug falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Noktaliydi benimki; noktasiza yolladim simdi, geldi. Google'a posta sen bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Ama sanırım her mail gelmiyor. Yani misal benim anlattığım olayda adamın bana bir tek Akbank tarafından atılan mailleri geldi. Hani elbet bu adama başka mailler de geliyordur. Ben banka adresi yanlış almıştır demiştim ama bu noktalı noktasız olayı kıllandırdı beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Adam yonlendirme yapmistir kendi emailinden kendi gmailine, kendi gmailini yazarken yanlis yazmistir seninkini yazmistir. Hata yoktur bence. Onemsiz bir emailin headerlarini (source) kopyala yapistir buraya istersen bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Adamı arıyorum açmıyor , mail attım cevap vermiyor. Adam maili yanlış yazmamış benim mailimin . olanını kullanıyor bir kaç kez kontrol ettim. Google a mail atacağım şimdi sorunu hala çözemedim. İş için kullandığım mail ve önemli benim için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 GERGE said: Noktaliydi benimki; noktasiza yolladim simdi, geldi. Google'a posta sen bir. Beceriksizlikten herhalde ama google a mail atma yolunu bulamadım :P Genelde soru cevap seklinde yada forum olarak var bende de İngilizce yok zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar