moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bu topicte size sorularım var ve bilenlere ödül var.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 soru 1 - karı kız kaldırma umuduyla haberi yokmuş gibi fotolarını çektiren, stalin'in emo, lenin'in hipster, çetintaş'ın ise hergele dediği, perinçek hakkında "apo perinçekin arkadaşı ama perinçek aponun arkadaşı değil" diyen, öldürüldüğünde çantasından elif şafağın kitabı çıkan devrimci-terorist kimdir?
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 "hiç ödüllü" ne demek? Bir cenkerdem esprisi olan "koca bir hiç" hediye etme geleneğini pis oyunlarında mı kullanıyosun seni lanet olasıca pislik! Şimdi hemen o koca beyaz kıçını kaldır ve defol buradan tanrının cezası
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=JPHLqJ9g7Tw
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 devrimciyse terör değildir.Teröristse devrimci değildir.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 uzun süre bilemediğiniz için nano hiç veririm bu saatten sonra en fazla ödül olarak
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 moriarty ilk başlarda iyiydinde sonradan baydın kardeş bayatladın banlanıp gelip yeni acc ile bi patlama yaşadın hak veriyorum sanada
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 moriarty said: uzun süre bilemediğiniz için nano hiç veririm bu saatten sonra en fazla ödül olarak ben bir vileda paspas kovası dolusu hiç istiyorum.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 cempostaci said: moriarty ilk başlarda iyiydinde sonradan baydın kardeş bayatladın banlanıp gelip yeni acc ile bi patlama yaşadın hak veriyorum sanada sen diyosan doğrudur abi
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 cempostaci said: moriarty ilk başlarda iyiydinde sonradan baydın kardeş bayatladın banlanıp gelip yeni acc ile bi patlama yaşadın hak veriyorum sanada ama hatalı olduğun noktalar yok değil
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 odul hicbisey olduguna gore, bence cevap hickimse.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 nordlydian said: leş. abi gözünü seveyim peşimi bırak artık üzerinden geçicem yoksa
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Stifler said: cempostaci said: moriarty ilk başlarda iyiydinde sonradan baydın kardeş bayatladın banlanıp gelip yeni acc ile bi patlama yaşadın hak veriyorum sanada ama hatalı olduğun noktalar yok değil win sdfsdfsd
Öne çıkan mesajlar