downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 said: Seçimler sırasında İran halkına CNN, BBC stüdyolarından değil de evlerin içinden bakmaya karar veren Fabrica ekibi bir kitap hazırladı. İranlı fotoğrafçılar evlerin içindeki en doğal hallerini çekip kitaplaştırdı Devamı : http://www.haberinyeri.net/iranin-mahrem-odalari-850g-p1.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 gene o iğrenç ayak karşıma çıktı... bir de bunların yüzü apaçık ortada sonra başlarına bir şey gelmesin? edit: yazın buraya geldiklerinde bir giyiniyorlar (giyinmiyorlar) of ki ne of. hepsi birer victoria secret (gerçi herşey ortada ama)... çok güzel iranlı kadınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Genç mollalar rahatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 meme beklerken ayak ile yetindik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 İranlı hutanların da güzeli güzeldir be !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 gene duşa soktun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 mmh ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Saeros said: gene duşa soktun kardeş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bunlarda estetik çok fazla ama, alayı burun ve meme yaptırıyor, öküz gibide makyaj basıyolar kıroluktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ortamı sevdim nargileler falan. irana gidip harem mi kursak ayrıca azra akın iran'da napıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Harbi irana gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 çok okuyan da bilir http://www.haberinyeri.net/d/gallery/850_15.jpg kuran gibi olmuş lan EY VAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 iran kadinlari cok guzel, sinemasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 çekinmeyin arkadaşlar bu başlıkta iranı övebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 İran ile ilgili izlenimlerimi yazmıştım. Kadınların neredeyse tamamının burunları ameliyatlı.Dünyanın en ucuz burun estetiğini İranlı doktorlar yapıyor. Kadınlar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 said: 2. bir iran çıkartması yapalım mı arkadaşlar ne dersiniz ben önceden gitmiştim. Çetin abiye inv atıyorum şu an. Oda gittiydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 O AYAK KESİLECEK!!! İran Devrim Muhafızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Soris said: 2. bir iran çıkartması yapalım mı arkadaşlar ne dersiniz ben önceden gitmiştim. Çetin abiye inv atıyorum şu an. Oda gittiydi sanırım. önce pasaportumu bitirip yenisini çıkartmam lazım gözüm,geçen ay israildeydim,iran vizesi ile israile girince 3.5 saat öttürdüler beni. israil vizesi ile irana girmeye kalkarsam sanırım birkaç sene çıkamayabilirim iran'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 daha kolayi var kibrisa gidin, ayni sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Haha kesinlikle öyle olur abi. Ben geçen gittiğimde Isfahan a bayılmıştım resmen eğer yine gidersem en çok orada kalırım olağanüstü bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ben de çok merak ediyorum iran'ı, isfahan falan. önce bir beyrut göreyim iyi geçerse iran da aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 buğday ten, yeşil göz, siyah saç, kalın sürme, iri gözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Ben de iranlı kızların bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum mmm ordan mı evlensem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 http://i.imgur.com/B3Idaqd.jpg?1 Ben koyayim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 O ayak ne ya, taraklı falan değil endüstriel devrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar