Sotto Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Bir de yukarıdaki yazıya ek olarak, gerçekten çalışan ve yedekte oturmayı problem haline getirmeyecek, girdiğinde elinden geleni yapacak adamların değerini bilemiyoruz maalesef. Gökhan Zan öyle bir adam mesela, o yüzden çok takdir ediyorum. Adam işini yapıyor sadece. Erman Kılıç, yedekte oturur oturur 10 maç, 15 maç. Bir deplasman gelir oyuna almak zorunda kalırsın, oynatmak zorunda kalırsın, dakika 80'de çıkar uzaktan yapıştırır, 3 puanı alırsın, belki de şampiyon yapar o gol seni. Çünkü o adama ihtiyacın olacak senin. Evet Madrid maçında değil ama Rize deplasmanında olacak bir gün. Gamsız Aydın Yılmaz'ın sürüneceği deplasmanda çıkıp çatır çatır topunu oynayıp en azından mücadele edecek, formasının aldığı paranın hakkını verecek. İnsan yönetimi iyidir demiştik Fatih Terim için, burada ağır bir hata yaptı...
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bence sisteme uymayacağız tribi yapıyor takım. yoksa galatasaray bu sene o kerim frei töre möre hepsini toplayabilirdi. ama kurala karşı oldukları için kurala uymuyoruz biz yerli merli gönderiyoruz elde tutmayız ayakları işte. sercan kazım erman gitti. yekta gidecek deniyor gelen yerliler kim erman ve aydın erman gitti sdfsd
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Ha bir de sattığın kulüp de sana her türlü kıllığı yapan Eskişehirspor. Gidip 300k euro'ya satıyorsun, Aydın'ın yıllık maaşının 3'te biri. Oradan bir adam almak istesen kapıyı 2-3 milyondan açacaklar ama. Rezillik resmen...
razzo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Bence arenadaki ilk macta taraftarin Erman'a sahip cikip hakkini teslim etmesi gerekir.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 aydın yılmazdan tiksinmekten yoruldum. hala cozemiyorum mantık nedir. ermanın 200k ya yollanmasının sebebi belli de ermanın takıma/clye yazılmaması neden?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bu Aydınlan kaleci Aykut, FTnin gizli çocuğu falan olmasın kings bastard gibi lol
Tori Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Aydın yılmazı, hem de şu durumunda ŞL kadrosuna almak için bu adamı silktretmek, sonra da yazboyu sövdüğün eskişehirspora vermek. Buraya kadar tamam. 80. dakkada girer yapıştırırdı hikayeleri, gökhan zan gibi bir adama düzülen methiyeler falan .... http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/09/Jennifer-Lawrence-ok-thumbs-up.gif Sonra fizban zegna gelip oldboyz falan deyince kızıyorsunuz.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Methiye? Bugün GS kadrosunda Zan ve Erman gibi adamlara ne kadar ihtiyaç olduğunun farkında değilsen, futbol bölümüne hiç yazma bence daha iyi. Şu anda o beğenmediğin Zan oynamak zorunda Bruma'nın oynaması için, milyon dolarlık Fransa'nın en iyi stoperi Chedjou tribünde olacak farkında mısın? Orta sahanda ise ölmüş Engin, ne durumda olduğu belirsiz Yekta, üflesen uçacak bir E. Çolak var. Kanat yedeğin zaten yok. Erman sol ayaklı bir adam, ayrıca Aydın'ı da donunda gezdirir. Yarın öbür gün sakatlıklar olsun, performanslar düşsün bakalım saç baş yolacak mıyız yedek kulübesine bakarken
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bu sene en iyisini beşiktaş yaptı.özellikle töre çok fayfalı olucak. biz 2-3 adamı alıcaz diye aylarca uğraştık boş yere hep elimiz boş döndük
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Fatih Terim'in egosu transfer yapamamasının en büyük nedeni. Belli oyunculara takıyor, bugün Hamit için uğraştığı kadar Töre için uğraşasydı, Potuk alınsaydı şu an 1 gömlek yukarıda olurdu takım. Bir takımda sportif direktör olması gerektiği, herşeyi tek bir adama bırakılmaması gerektiği o kadar bariz ki artık futbolda. Yerlileri gönderiyorsun, elden çıkarıyorsun. Şu sistemde yerli almıyorsun. Bruma geliyor 10 milyona, bu sefer Chedjou tribünde olacak. Hakan Balta sakatlansa Riera (gitmemiş heralde) oynayacak bu sefer Bruma, Sneijder veya Drogba tribünde olacak. Takımda topla gidebilen tek adam, tek kanat oyuncusu Amrabat daimi tribünde. Yahu 200k ya elden bırakacağına en kötü sol bekte oynatırdın muhtaç olduğun 1 maç Erman'ı. Mis gibi de oynardı. Erman zaten ne olduğunu, yedek kalacağını buraya rotasyon oyuncusu olarak geldiğini biliyor. Bu adama ihtiyacın elbet olacak senin şu dar kadronla... ŞL'den eleneceksen Chedjou, yılın stoperi, 6 maç oynayacak ligde ne kadar oynayacağı belirsiz. Kaldı ki defans uyumu vs hiç değinmiyorum. Pat diye Chedjou-Semih oynayınca takım süper defans yapmayacak... Böyle saçma sapan kadro yapılanması olur mu ya. Sistem desen sistem değil, taktik desen taktik değil. Ligde yıldızlarla birşekil kazanırsın, ŞL'de ilk 2 maç zaten belli edecek durumun vahimliğini. Daha sene başında dedim Sneijder'in okutulması gerek hala piyasası varken diye ama hazırlık kampındaki 2 golüne kandık. Çok yönden kısıtlıyor bizi maalesef, tribünde de oturtamıyorsun haliyle. Nereden tutsan elde kalıyor. Geriye de 4-3-1-2 gibi bir sistem çıkıyor, ama olmayacağı belli olduğundan Bruma alınıyor. Bu sefer sistem değişecek, tek forvet olacak çünkü Sneijder illa oynayacak. O zamanda formda Burak formdan düşecek (Ben eğer tek forvet oynanacaksa Burak satılsın demiştim, çünkü bu adamı 10-15'e başka zaman okutamazsın), çünkü Drogba oynayacak. Drogba 3-4 maç yedek kalsın bakalım ne olacak. Bu sefer de defansta sakatlık çıkarsa durum gene vahim. Falan filan...
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Abi erman galatasarayda çok forma şansı bulamayacağını düşündüğü için gitmek istemiş.Yani senin dediğini yapmazdı.
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 adamın adını şl listesine yazmazsan aydın'I yazarsan tabi düşünür sdfs
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Ben açıkçası Erman'ın ben bu takımda daimi 11 oynarım düşüncesiyle geldiğini zannetmiyorum. Ama Red'in dediği gibi ŞL listesine 3 aydır takım bulamayan, göt büyüten, afedersin sana siktiri çekmiş adamı maaşını da arttırarak geri alıp koyuyorsan, ben de çeker giderim...
screwy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 aydın ve erman meselesinin yanlıslıgını gecersek bu sene galatasarayın yanlıs yaptıgı bir yabancı transfer yok chedjou nun normalde vazgecilmez olmasını dusunuyoruz ve zaten de oyle olması lazım drogba sneijder melo eboue chedjou muslera. 6 tane net oynayacak yabancı. ama hamitin sakatlıgı 4 2 3 1 e donulmesi gereken oyunlar derken chedjou ilk haftalarda oynayamadı. brumaya 10 verene kadar kaliteli turk alsaydık seslerini duyar gibiyim bruma wonderkid statusunde bi oyuncu 3 sene sonra eger kolunu bacagını koparmazsa zaten her sekilde yine 10m civarlarına satabilecegin risksiz bir yatırım. Ama averaj turk oyunculara gidip 2m+2 oyuncular 5mler 7mler cekilirken galatasarayın gidip turk oyuncu alma/yatırım yapma ihtimali yok. ha bu durumda ermanı kaybetmek mantıklı mı degil ama fatih terimin bu konularda moron oldugunu biliyoruz onu da denetlemesi gereken eline aydın yılmaz vermemesi gereken unal aysal. alma yılmazı s.s. yazsın ermanı cl ye.
demode Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ben onu bunu bilmem ama antalya maçında aydın'a ağır küfür gerekli tüm stat olarak.
demode Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 İnşallah mahkemeyi kazanırız yabancılar serbestçe oynatabilir.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Aydın'ın geri alınması , Ünal Aysal'ı da , FT'yi de gözümden düşürdü. 20 tane gol atsa yine yaranamaz Aydın bu sene , ki maksimum 1-2 gol atıp , oynadığı/girdiği her maç 10 tane küfür yiyeceğini biliyoruz
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 yav aydini geri alirsin mesele degil, maasini daha az verirsin kadroda durur, ama bu sekilde ermani yazmayip bu hiyari yazarsan kadroya ayip.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Kirala bari ya 200.000 nedir? Adamın değeri 3,7 milyon Euro Ayrıca sana o kadar zora sokan, Alper e dünyanın parasını isteyen Eskişehir e vermek nedir ya. Git bedelsiz konya ya Akhisar a kirala
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Bence ermanı canlı bomba olarak gönderiyolar. İmza töreninde patlatacak kendini, eskişehir gg.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 said: 46 bin kombine kart satan sarı-kırmızılılar, UEFA’ya delegasyon ve sponsorlar için 3 bin bilet ayırmak zorunda, konuk takım taraftarı için ayrılması gereken yüzde 5’lik bölüm ise 2 bin 600 kişilik. Stat kapasitesinin 52 bin 600 olduğuna göre, geriye yaklaşık bin bilet kalıyor. Şampiyonlar Ligi’ndeki Real Madrid-Kopenhag ve Juventus maçlarını kapsayan 3 maçlık paket programlar ise dün satışa çıktığı gibi tükendi. 3 maçlığına 2 bin 200 liraya satılan yemekli VIP ile 1200 liraya verilen ağırlama biletleri bir saatte bitti. Geriye yaklaşık 500 bilet kaldığı öğrenildi. Ancak bu biletleri yönetim satışa çıkarıp çıkarmayacağı belirsizliğini koruyor. Çünkü sarı-kırmızılı idareciler en az 100 bin başvuru öngörüyor. Ayrıca kulüp üyeleri, sporcu ve yönetici yakınları, devlet protokolü derken, bu 500 biletin de satışa çıkması zor görünüyor
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 "ulan bu herifte hakkaten bişey var" said: Galatasaray antrenman maçına Eray İşcan, Sabri Sarıoğlu, Emmanuel Eboue, Ceyhun Gülselam, Albert Riera, Felipe Melo, Emre Çolak, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Bruma ve Amrabat 11'iyle çıktı. 14. dakikada konuk ekip Ceraldes'in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının son anlarında Emre Çolak durumu 1-1 yaptı. İkinci yarıda oyuna Bruma'nın yerine dahil olan Aydın Yılmaz iki gol kaydederken sarı kırmızılılar antrenman maçında 3-1 galip ayrıldı. Öte yandan Hamit Altıntop ve Gökhan Zan'ın tedavisine devam edildi. Galatasaray, hazırlıklarına 9 Eylül günü saat 10.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek.
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 biletler ne zaman bitti ya tamam az var ama kaç paraysa verip alacaktım.genel satış göreydik bi sdfs
Öne çıkan mesajlar