Sotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Doğru Eray da vardı, E. Çolak da var gerçi. 4 taneyse yine Aydın'sız da oluyor. Sabri-Çolak-Eray-Semih... İyi gene küfrediyorum o zaman dffsfs..
guernica Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 aydın baya baya oynatılmak için alındı işte aehahe. mavi gözlerine kurban.
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 frei'de almışsınız gençler hayırlı olsun.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 besiktas almıs la onu yanlıs topic ha sarcastik ise iyiymis
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Beşiktaşlılar dalga geçiyor nan ahah. Tam rotasyon oyuncusu cenneti oldu adamlar
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Bu Frei FM'de iyiydi ya, gerçekte de öyleyse biz alaydık.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Bizim kadro ise gün geçtikçe daralıyor. FT yine bence faillayacak bu sene bu transfer/kadro işinde. Tamam yerli oyuncuları biz de beğenmiyoruz da rotasyon için alternatifler oluşturman lazım. Aydın bunların içinde yok mesela.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Rewendor said: Bu Frei FM'de iyiydi ya, gerçekte de öyleyse biz alaydık.almaya calıstık zaten de 5m cektiler. vazgecti yonetim de. simdi 3 e satıyolar transfer donemi bitiyo elden cıksın diye.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Sotto said: Bizim kadro ise gün geçtikçe daralıyor. FT yine bence faillayacak bu sene bu transfer/kadro işinde. Tamam yerli oyuncuları biz de beğenmiyoruz da rotasyon için alternatifler oluşturman lazım. Aydın bunların içinde yok mesela. Çok sıkıntı yok aslında kadroda. Her adamın bir yedeği var, bir tek sol bek biraz sıkıntılı.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Yani bence Engin ve Yekta yetersiz yedekler. Maalesef Yekta için böyle düşünüyorum. Topu sürebilen gidebilecek Amrabat tribünde olacak, bir tek Bruma'ya kalıyorsun o da yaşı/uyumu/sistemdi taktikti derken banko oynar mı oynarsa nasıl oynar bilemiyoruz şimdi. Yani dakika 70 olunca Aydın Yılmaz girecek oyuna kurtarmaya, veya onu geçtim, 2-3 sakatlık oldu mu dolacak Çolak'lar, Aydın'lar Engin'ler, bence 2-3 gömlek altı şu an bu oyuncular bu takım için...
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Sotto said: Bizim kadro ise gün geçtikçe daralıyor. FT yine bence faillayacak bu sene bu transfer/kadro işinde. Tamam yerli oyuncuları biz de beğenmiyoruz da rotasyon için alternatifler oluşturman lazım. Aydın bunların içinde yok mesela. Terim transferden anlamıyor bu net, eline iyi malzeme verirsen süper yemek çıkarıyor, ama al sen seç malzemeyi bul ayarla dersen karman çorman bi çorba yapıp sıçıyor bırakıyor. Burak ve Selçukta inş iyice küsmüştür Terime, Aydınlarla Sabrilerle Zanlarla gidişat fena sdf
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Panik yok, ligi götürür takım muhtemelen fakat Real-Juve ikilisi moralleri bozdu, UEFA macerası çok çekici gelmedi 3. olup, eğer gidişat iyiyse devre arasında çakarlar yine yıldız transferini. Terim 17-18 oyuncuyla oynar tüm sezonu fakat bu adamların içinde kondisyonu kaldırmayacaklar da var, 2000 ruhundaki it gibi koşan ekip yok Bir de ciddi anlamda yabancı kontenjanı zorladı bizi, Galatasaray fiyatı diye bir durum oluştu Anadolu'da Beşiktaş 1 milyona aldığı adama karşılık bizden 3 milyon+Yekta vs. tarzı taleplerde bulunuldu, Aysal da iş adamı ciddiyetinde bakıyor olaya Terim de push etmeyince çok saldırmadık. Milli takım arasından sonra Galatasaray kafa olarak lige başlar, Antalya-Bjk-Real maçlarında gerçek Galatasaray'ı görmek istiyor taraftar
fenn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 guernica said: http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/antalyaspor-emrah-bassan-a-karsilik-amrabat-i-istedi_sto3912482/story.shtml yetmezse drogba'yı 1 yıllığına kiralayalım, ücretini biz ödemek şartıyla tabi. 6+0+4 getirirsen olacağı bu. Yakında sabrinin değeri 5 milyona çıkar. Aydın da 3 milyon
screwy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 "Emrah'a karşılık Amrabat+para isteyen Antalyaspor, Galatasaray'dan gelecek haberi bekliyor. " Sonra cıkıp da galatasaray da turk alaydı. HAH OLDU.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Üstüne Selçuk,drogba,burak ve sneijderi vereydik
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ünal Başgan @UnalBasgan 52s Uyanıklar zayıf noktamı buldular. Bruma'ya gelen 200.000 Euro'luk teklifi az kalsın kabul ediyordum.
razzo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 fenn said: guernica said: http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/antalyaspor-emrah-bassan-a-karsilik-amrabat-i-istedi_sto3912482/story.shtml yetmezse drogba'yı 1 yıllığına kiralayalım, ücretini biz ödemek şartıyla tabi. 6+0+4 getirirsen olacağı bu. Yakında sabrinin değeri 5 milyona çıkar. Aydın da 3 milyon Oyle olsa yine iyi. Biz 200-300 bin e turk adam veriyoruz. Biz isteyince adamlar 5 milyondan asagi fiyat vermiyorlar. Giren her turlu GS ye.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Aynen dediklerimizi yazmış adam. Alma mazlumun ahını demiştik Nonda için, yine yaptığımız büyük haksızlık... http://gss.gs/1298488
fenn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Aydın ve Erman aynı bölge de oynuyorsa çok iyi etmemiş gs. Ben olsam rest çeken böyle adamı isterse drogba olsun atardım takımdan. Türk e ihtiyacımız varken böyle savurganlıklar iyi değil. Bu adam parlarsa geri dönüşü 5 milyonlarla olacaktır. Eğer bjk-fb ye giderse çektirir bize Oynama şekline hiç değinmedim ama aydından geri kalacağını da zannetmiyorum Erman ın.
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Resmen nefret ediyorum aydın yılmazdan.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Erman boşuna ayrılmamış... said: Erman Kılıç, Eskişehirspor'a attığı imzadan sonra Beyaz TV'ye konuştu. Erman, "Ben Sivas'tan ayrıldığım zaman Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor bana talip oldu. Fatih Terim'in adaleti için Galatasaray'a geldim, yanılmışım" açıklamasında bulundu. Erman; "Antrenman kaçırmadım. Kamp döneminde varımı yoğumu verdim. Galatasaray taraftarı ile buluşmayı beklerken Şampiyonlar Ligi listesine alınmayarak şok oldum. 250 bin Euro para kazandırıp gidiyorum. Fatih Terim benim için artık sıradan bir isimdir. Ben çalıştım, 3 ay boyunca kulüp arayanı tercih etti" dedi. Sezon başında Sivasspor'dan bonservissiz olarak Galatasaray'a gelen Erman, "Tipimle bile alay edildi. Galatasaray maçını dört gözle bekliyorum. Eskişehirspor ile anlaştım, çok mutluyum. Galatasaray taraftarını hiç unutmayacağım" diyerek sözlerini noktaladı.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Yüzde yüz haklı adam. Başka açıklaması izahı yok bunun. Bilmiyorum da bu sene ağır tokat yiyeceğiz gibi.
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 erman'In tipiyle takım içindemi dalga geçmişler lan. vay anasını ayrıca kesinlikle haklı adam. umarım arena'daki eses maçında 3 tane sallar bize. böyle şerefsizlikler yapılınca kıl oluyorum. kodumun aydın'ı için yazık ettiler adama.
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 aynen banada öyle geliyor.bu sene transfer politikamız çok kötüydü.lan geçen yıldan belli işte 6+0 olacağı parayı basıp alsana türk oyuncuları erman a yapılanda terbiyesizlik.gerçi ana avrat söven bir hocamız var normal
Öne çıkan mesajlar