Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hakkaten ya, takımı önemli değil şu herifi türk yapsınlar, ergün+h.ünsal'dan beri sol bek çıkartmadı türk futbolu.

Ergünde ne teknik vardı lan :p
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Olmamalı o. Genç çocuk olur bir derece anlarım, Riera'ya çöp muamelesi yapılması hoş değil. 30'unu aşmış, kariyeri belli bir oyuncu. Melo davasında neredeyse dayak yedi diye millet adama yüklenecekti. Ben takdir ediyorum Riera'yı, müthiş bir profesyonel ve formasının hakkını verdi. Kendi tercihi ile vermek isterse verir, istemezse kimse alamaz. Saçma salak haberler doldu yok Terim alacakmış numarayı. Boşuna huzursuzluk veriliyor günde yarım saat idman izlettirdiğimiz için basının sallamaları, alıştık.

Eboue geçen sene ne kadar sağ bekse, Riera da o kadar sol bekti. Sağ bek daha kolay bulunuyor hem kadro içinde hem ülkede, düşünülseydi keşke

çöp muamelesi değil de artık içine sarna koyulup dolaba atılan bir salça kavanozu muamelesi yapıyorum.
Mesaj tarihi:
Ujfa iyi değildi? Müthiş bir performans diyemem fakat o sene ligin en iyi stoperiydi. 24 gol yedik sezon boyu, kaç deplasman üstüste gol yemedik. Semih'i palazlandırdı, defanstan maç içinde totalde 2-3 kez topla çıkardı ama mutlaka tehlike olurdu, sağ bek de olduğu için Eboue'nin maç içerisinde kaç kez yerini kapatırdı
Mesaj tarihi:
urfalı iyi değildi ya, yanındaki stopere yardım etmiyodu çok. kademe girme anlamında değil de yanındaki adamlar çok güvenemiyodu urfalıya o yüzden defans hattı hep tedirgin gibiydi
Mesaj tarihi:
said:
Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa karşılaşmasının biletlerinin tükendiği belirtildi.
Mesaj tarihi:
19 yaşındaki Iraklı sol bekin Karadeniz ekibine gitmek için şartı var; o da bonservisinin Galatasaray tarafından alınması ve 1 yıllığına Rizespor’a kiralanması…

ALİ Adnan’ı A takım seviyesi için yeterli görmeyen sarı-kırmızılı idareciler, kiralama fikrine sıcak bakıyor. Iraklı Ali Adnan için geri sayım sürüyor…

http://www.gsgazete.com/futbol/ali-adnandan-galatasaray-sarti-h1517.html

Tamda benim düşündüğüm
Mesaj tarihi:
Sercan Yıldırım: 5 kulüp bana talip

Fatih Terim'in İngiltere kampına götürmediği Sercan Yıldırım, bu durumun kendisini daha da hırslandırdığını söyledi. fanatik
  • Yeni Oluştur...