Tori Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Hakkaten ya, takımı önemli değil şu herifi türk yapsınlar, ergün+h.ünsal'dan beri sol bek çıkartmadı türk futbolu. Ergünde ne teknik vardı lan :p
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 BulletRide said: Olmamalı o. Genç çocuk olur bir derece anlarım, Riera'ya çöp muamelesi yapılması hoş değil. 30'unu aşmış, kariyeri belli bir oyuncu. Melo davasında neredeyse dayak yedi diye millet adama yüklenecekti. Ben takdir ediyorum Riera'yı, müthiş bir profesyonel ve formasının hakkını verdi. Kendi tercihi ile vermek isterse verir, istemezse kimse alamaz. Saçma salak haberler doldu yok Terim alacakmış numarayı. Boşuna huzursuzluk veriliyor günde yarım saat idman izlettirdiğimiz için basının sallamaları, alıştık. Eboue geçen sene ne kadar sağ bekse, Riera da o kadar sol bekti. Sağ bek daha kolay bulunuyor hem kadro içinde hem ülkede, düşünülseydi keşke çöp muamelesi değil de artık içine sarna koyulup dolaba atılan bir salça kavanozu muamelesi yapıyorum.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Tomas Ujfalusi @TomasUjfa 1m Hi everyone dont worry about me I will come to say goodbye....;-)..Big Hug For all my fans I hope Im gonna play one more year somewhere..
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 reis ya.valla yazık oldu. keşke kalaydı takımda
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 1 yıl daha oynayacağım değil de söğüşleyeceğim bir yer dese daha yerinde olabilirdi.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 http://s7.directupload.net/images/130518/ajdszcto.swf daha doymamış mı
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Abi Ujfalusi o kadar da iyi değildi yalnız oynadığında da. Selefi Neill mesela net çok çok daha nefis bir oyuncuydu.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Ujfa iyi değildi? Müthiş bir performans diyemem fakat o sene ligin en iyi stoperiydi. 24 gol yedik sezon boyu, kaç deplasman üstüste gol yemedik. Semih'i palazlandırdı, defanstan maç içinde totalde 2-3 kez topla çıkardı ama mutlaka tehlike olurdu, sağ bek de olduğu için Eboue'nin maç içerisinde kaç kez yerini kapatırdı
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 "Ujfalusi iyi değildi" değildi ama benim önermem :p
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 urfalı 1 yıl daha kalsa iyiydi ya.bu bol maç temposunda rotasyonda felan baya faydalı olurdu
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Anadolu klüpleriyle oynanan maçlara koyucaksın urfalıyı işte. Kasba kasap.
Wyand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Ujfa bu sene başında iyi değildi daha doğru bir tespit. 3 yenilen Bjk maçında tandemde idi Ujfa mesela. İlk sene çok iyidi ama, o ayrı.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Yabancı sınırı problem olmasa her türlü kalırdı urfalı
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Urfalı reis cidden iyidi ya. Yani bence Neill ile karşılaştırmamak lazım. Kesinlikle o sene toparlamıştı savunmayı.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 urfalı iyi değildi ya, yanındaki stopere yardım etmiyodu çok. kademe girme anlamında değil de yanındaki adamlar çok güvenemiyodu urfalıya o yüzden defans hattı hep tedirgin gibiydi
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 said: Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa karşılaşmasının biletlerinin tükendiği belirtildi.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ula millet almis biletleri karaborsadan online satiyor ben bakmistim sabah ulan pazar gunu kayseriye git gel olmaz diye almamistim adamlar ne uyanik ya.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 19 yaşındaki Iraklı sol bekin Karadeniz ekibine gitmek için şartı var; o da bonservisinin Galatasaray tarafından alınması ve 1 yıllığına Rizespor’a kiralanması… ALİ Adnan’ı A takım seviyesi için yeterli görmeyen sarı-kırmızılı idareciler, kiralama fikrine sıcak bakıyor. Iraklı Ali Adnan için geri sayım sürüyor… http://www.gsgazete.com/futbol/ali-adnandan-galatasaray-sarti-h1517.html Tamda benim düşündüğüm
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Ultraslan yine kapatmış biletleri. Hey allahım. Uçak bileti filan bakıyordum ben de Kayseri'ye
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 rizespor un başında m.denizli yokmuydu lan asfhasf ne zaman rıza geldi :D
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Rize-Rıza serbest çağrışım ya bende. Biri sorsa kim td diye Rıza derim, şu an senden duydum ben de
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mustafa Denizli süper lige çıkartsın diye çağrıldı, proje usülü anlaştı, işini tamamladı bıraktı.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Sercan Yıldırım: 5 kulüp bana talip Fatih Terim'in İngiltere kampına götürmediği Sercan Yıldırım, bu durumun kendisini daha da hırslandırdığını söyledi. fanatik
Öne çıkan mesajlar