souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Bruma'yı seneye Drogba yerine alıyorlar bir nevi. Amerikan klüpleri epey aklını çelmiş Drogba'nın. Seneye gider Beckham gibi Amerika'nın da tadına bakar.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 BulletRide said: CL tarihinin belki de en güçsüz 2. torba takımını seçtik geçen sene, bu sene de CSKA bekliyorum net Ortamız yok anasını satiim şimdi de kupa adayı aslen 1. Torba takımı geldi asdfds
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 bruma ile anlaşmışız.12m diyorlar. :S ben bu adamı hiç izlemedim bu kadar para eder mi ya :S birde nasıl oynatıcaz çok merak ediyorum
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Amrabat'ın aynisi diil mi bu adam? Süretli dikine oynayan sol açık??? Edit: http://en.wikipedia.org/wiki/Armindo_Tu%C3%A9_Na_Bangna
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 http://www.sinemalar.com/fragman/4519/burmada-gozyaslari
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 saka gibi lan 12m verilir mi o adama ya. Balotelli gibi fırlama bir tipe benziyor... İstanbul bozar bu adamı kendini geliştiremez ^^
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 souldarkorn said: CL Fikstür belli olmuş. Galatasaray-Real Madrid 17 Eylül Juventus - Galatasaray 2 Ekim Galatasaray - Kopenhag 23 Ekim Kopenhag - Galatasaray 5 Kasım Real Madrid - Galatasaray 27 Kasım Galatasaray - Juventus 10 Aralık fikstür baya iyi ya, 2 baba takımdan birisi ile oynasa 3-4 ü 0 gelme ihtimali olurdu ordan ama, şimdi içerdeki juve maci 6. maç, adamlar herşeyi bitirip gelcek, kopenhag ile oynamaktan iyidir
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 souldarkorn said: Bruma'yı seneye Drogba yerine alıyorlar bir nevi. Amerikan klüpleri epey aklını çelmiş Drogba'nın. Seneye gider Beckham gibi Amerika'nın da tadına bakar. Bruma kanat oyuncusu, Drogba ile hiç bir alakası yok, ama çok gelecek vaat ediyor. FT kanatlı sisteme geçmek istiyor zaten, 4231 yapacak galiba kanatlarda Ambaratla Brumayı kullanıp, ortada Şınayder önde Drogba/Burak şeklinde. Ligde iş yapar zaten her türlü, ama Avrupada 2li orta sahayla Melonun kalbi patlar, Selçukun defansif yönü zaten belli. Ligdede yabancı kuralından defansta Zan, Balta, Sarbi aynı anda oynarsa taraftarında kalbi patlayabilir gerçi asdf
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 applev0dka said: souldarkorn said: CL Fikstür belli olmuş. Galatasaray-Real Madrid 17 Eylül Juventus - Galatasaray 2 Ekim Galatasaray - Kopenhag 23 Ekim Kopenhag - Galatasaray 5 Kasım Real Madrid - Galatasaray 27 Kasım Galatasaray - Juventus 10 Aralık fikstür baya iyi ya, 2 baba takımdan birisi ile oynasa 3-4 ü 0 gelme ihtimali olurdu ordan ama, şimdi içerdeki juve maci 6. maç, adamlar herşeyi bitirip gelcek, kopenhag ile oynamaktan iyidir Yok işte öyle değil, Juve MANU değil. MANUnun her zamanki olayıdır garantileyince yedeklerle çıkmak, ama JUVE 2. torbada ve her puanı her ekstra parayı ister durumda, her türlü son maçı da ister ve tokatlar GSyi.
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 "Galatasaray Basın Sözcüsü Ergün, Fenerbahçe’nin Arsenal’e elenerek Devler Ligi’ne katılamaması nedeniyle, Kanarya’ya ayrılan miktarı da almalarını “Bereket versin” diye yorumladı."
apsingir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 "Tatar Ramazan" said: applev0dka said: souldarkorn said: CL Fikstür belli olmuş. Galatasaray-Real Madrid 17 Eylül Juventus - Galatasaray 2 Ekim Galatasaray - Kopenhag 23 Ekim Kopenhag - Galatasaray 5 Kasım Real Madrid - Galatasaray 27 Kasım Galatasaray - Juventus 10 Aralık fikstür baya iyi ya, 2 baba takımdan birisi ile oynasa 3-4 ü 0 gelme ihtimali olurdu ordan ama, şimdi içerdeki juve maci 6. maç, adamlar herşeyi bitirip gelcek, kopenhag ile oynamaktan iyidir Yok işte öyle değil, Juve MANU değil. MANUnun her zamanki olayıdır garantileyince yedeklerle çıkmak, ama JUVE 2. torbada ve her puanı her ekstra parayı ister durumda, her türlü son maçı da ister ve tokatlar GSyi. Juve yi icerde tokatlariz cok net.
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 juventusu juventusta yeneriz
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 SEHRIN ADI JUVENTUS DEGIL MILANO TAMAM MI?
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Olm kopenak kopenak diyonuz da, asil guzelligi onlar yapacak cok net.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Juventus CL şampiyonu olabilecek düzeyde bir takım, geçen sene ters gelen Bayerne çatmasalardı daha da tırmanacaklardı, bu sene forvete Tevez ve Llorente eklendi, içersi dışarsı yok her yerde yenerler GSyi, Reali de geçerler grupta.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Sotto said: İki maç 0 puan mı şimdi... Yup
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Juve'yi tokatlayamayız bu arada. Ha ama işte kadroda bir değişiklik bekliyorum ben şu önümüzdeki günlerde, şablonumuz değişecek. Çabuk uyum sağlayıp daha tempolu oynayabilirsek, en azından iyi oynayıp pozisyonlar bulup puan alma ihtimalimizi arttırırız, yoksa şu görüntüde max 6 puan...
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ben 9 puan görürüz diyorum. van münüüüüt van MÜNÜÜÜÜÜT
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 5 de bulusalım kopenag dan 4 diger 4 mactan 1 puan uefa gogo
Öne çıkan mesajlar