Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Cons

Öne çıkan mesajlar

penaltı çok yalandı da drogba ikinciyi çok fena yasladı. mertesacker'in belinde bi sıkıntı olabilir.
hamitle tempolu oyun çok zor. geçen sene kaldığı yerden devam. skor tutmak oyunu soğutmak lazımken yine eh, faydası olabilir.

ceyhun'u beğendim ben de bu maç. bu haliyle devam edebilirse hamit'in yerine oynayabilir ya da melo'yu yedekler, ligde arada oynadı mı da yabancı sayısı azalır.

sneijder her maç geçen senekine göre çok daha hazır olduğunu gösteriyo, umutlanıyoz. hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kontenjanın yine bir yere kadar savunulacak bir raddi var. Hani yanlış/doğru diye bir mantık çerçevesine sokabiliyorsun.

Ama dünyanın neresinde YEDEKTE YABANCI FUTBOLCU OLMAYACAK diye bir kural var ya. 6 + 0 + 4 ne lan.

6+2+2 olsun.

6+2+0 olsun gitsinler kahvede izlesinler maçı.

Yedek klübesinin tamamı türk olunca mı altyapı düzelicek. Geleceğin hakan baltalarının selçuk şahinlerinin önünü açma programı gibi birşey değildir de nedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Abi kontenjanın yine bir yere kadar savunulacak bir raddi var. Hani yanlış/doğru diye bir mantık çerçevesine sokabiliyorsun.

Ama dünyanın neresinde YEDEKTE YABANCI FUTBOLCU OLMAYACAK diye bir kural var ya. 6 + 0 + 4 ne lan.

6+2+2 olsun.

6+2+0 olsun gitsinler kahvede izlesinler maçı.

Yedek klübesinin tamamı türk olunca mı altyapı düzelicek. Geleceğin hakan baltalarının selçuk şahinlerinin önünü açma programı gibi birşey değildir de nedir.

Bugün Güntekin Onay'dan dinledim. En sağlam alt yapısı olan Almanyada yabancı ile ilgili HİÇBİR sınırlama yokmuş. ne kontrat ne yedek ne saha. İstersen 20 Arjantinli ile kontrat yapabilirsin dedi adam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Drogba bariz oyunu cevirdi. Oyuna girince zaten Arsenal defansi daha yakin oynamaya basladi. O sayede atak yapmaya alan bulduk.

Staddan izleyince bariz farkli oluyo tabi. TV de pek dikkatinizi cekti mi bilmiyorum.

tum taraftarlar karisik oturup mac izlemek de ayri bir guzel. :)

bizim bloktaki bir ingiliz de meksika dalgasi baslatti epey surdurduk baya eglenceli oldu. arkamda da gezi protestoculari vardi onlarla heryer taksim heryer direnis cektik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...