Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 aşağıdaki oyunları kutulu olarak almak istiyorum. Donkey Kong Country Returns 3D Fire Emblem: Awakening Luigi's Mansion 2 aka Dark Moon Paper Mario: Sticker Star Monster Hunter 3 Ultimate Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate özelden mesaj atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 mh3 alma pişman olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Oyun yuklu bence, sirf bu yuzden daha acip oynayamadim. Bir kisi de iyi demiyor, bir dergiler iyi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-3ds-xl-pikahcu-edition-5-oyun-akses-89683275 su güzelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 kid icarus alasım varda 160tl bayasım yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 shoptoda yokmu yada eshopta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 eshopta bulamadım shoptaya bakmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 http://www.shopto.net/3ds-ds/3ds/3DSKI01-kid-icarus-uprising-3ds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 not avaliable diyo daha doğrusu eshopta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 shopto kargo olayı nasıl, her oyun için ayrmı ekliyoru yoksa belli oyuna kadar sabit mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Her oyun icin ayri, 3 pound. Eger saglam, kodlu filan iztiyorsan 7 pound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 o kötüymüş ya keşke 3 oyuna kadar felan sabit olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 kutu mutu istemiyorum ben ya direk digital code bile olurdu ordaki top preorder listi gördüm 5 tane oyun beğendim hepsini alasım var girmek istemiyorum en azından pokemon çıkana kadar :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Abi kutulu oyunuları çok rahat satıyorsun aslında PAL epey alıcısı var 3-4 tane öm geldi nintendocuda tekil olarak istiyorla oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 takas satış uğraştırıyor ya öyle dursun eshopta zaten block problemi yok bi yandan <: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 şu ntsc geçebilseydim güzel olucaktı ya, herhalde satamıcam bu pazar deadline, o zamana kadar alabilsem kargo gümrük felan kurtarıcaktım epey hesapli olucaktı ama 200 liralık 3dsler baltaladı herkez oyun bakıyor konsol bakan yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 satarken banada öyle oldu ya 5 oyun 32gbcard + r4 kart cihaz sattım karşılığı 5 oyundan az tuttu eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 85'e donkey kong'u aldım. ilanda bugün açılmış şansıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 reampage said: şu ntsc geçebilseydim güzel olucaktı ya, herhalde satamıcam bu pazar deadline, o zamana kadar alabilsem kargo gümrük felan kurtarıcaktım epey hesapli olucaktı ama 200 liralık 3dsler baltaladı herkez oyun bakıyor konsol bakan yok hiç. Nerede o ds'ler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 gittigidiyorda bitti ama herhalde 200tl lik hala var mı bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar