Shean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 çağır kapıştıralım ahbap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 yok la onlar kendi çıkarları için seni beni satarlar olan bize olur.. tason varsa kapışalım üten kazanır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 adam toplumsal mesaj verdi. sırf bu mesaj için sen kazandın dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Ölürsün ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Kazık kadar adamlarsınız hala süt mü içiyorsunuz, bebeler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 "kolay açılır kapakları" said: yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 2 gün yalan, temiz 4 gün falan gider. ama başlığın da biraz alakası olsaymış be kardeşim konu ile. ben de sanıyorum ki "haftada 1 litre süt tüketilmeli çünkü bık bık bık" falan yazacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 sütü ısıtıp içen varsa çok darılıyorum onlara. diktatör olunca ilk işim soğuk içiniz etiketi yapıştırmak olacak sütlere. kimseye söylemeden sıcak içenleri de giyotine göndericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 niye abi içine şeker koyucan bide en sevdiğim şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Black-ice said: niye abi içine şeker koyucan bide en sevdiğim şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 timsirik misiniz lan. gece kalkınca ay dur bi süt ısıtayım bari mi diyorsunuz. erkek adam açar dolabı sütü diker buz gibi. sonra sol kolunu dudakları arasından kaydırıp rahatlayarak oeah der. dondurma gibi birşey süt. soğuk ferahlatır. siz denize girerken de ısıtıp girersiniz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ben bi oturusta 1 litre içiyorum, yanlıs mi yapıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 sut ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 at spermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 abi süt gibi şeyler baya zamandır tükettimiz için built in anlayabiliyoruz, bozuk mu değil mi. Koklayınca kötü geliyorsa içinde parçacıklar varsa içme yoksa abarttıkça abartıyorlar SKT tarihlerini. Bozulmuş süt ile de ekmek vs yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Ben son kullanma tarihi geçmiş ketçap, mayonez yerken forumu okuyup attım hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar