Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

progamer

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

progamer said:

http://i.imgur.com/ne439ls.gif

abi şu sahneyi nasıl bi mantığa oturttular çok merak ediyorum. man of steel daki dövüş sahnelerinde birbirlerine tankerle fln vurup savrulurken 3-5 bina deliyorlardı.

Animasyonun senaryosunda hukumet superman'i batman'in ustune saliyodu git iki tokatla kendine gelsin arkadasin diye. Superman de arkadasiyla kapisiyodu iste bilerek kendini tutarak.

Olay yine superman'in "hayir yeaaa iyi, yimisak galpli olceam"ciligindan ve batmanin kurnazligindan sonuca baglaniyo.

Sosyal ağlarda paylaş

Superman'in var mı tavsiye edebileceğiniz bir çizgi romanı? Tim Sale'in Supermanlerini okumak istiyorum, onu tavsiye etmişlerdi bir de.

Superman'in ilginç bir karakter olabileceğine dair kanıt istiyorum lskdf. Bence özünde sıkıcı ve yaratıcılıktan yoksun bir karakter zira.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevmemenizi, siradan gelmesini falan anliyorum da sevmediginiz biseyi neden gece gunduz tartisiyosunuz onu bi turlu anlamiyorum lan. Sevmiyosaniz koyverin gitsin abi. Siradan geliyosa, Allah gelse sevdiremicekse birakin su bok gibi bu cuk gibi demeyi. Size de yazik bize de...
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:

Superman'in var mı tavsiye edebileceğiniz bir çizgi romanı? Tim Sale'in Supermanlerini okumak istiyorum, onu tavsiye etmişlerdi bir de.

Superman'in ilginç bir karakter olabileceğine dair kanıt istiyorum lskdf. Bence özünde sıkıcı ve yaratıcılıktan yoksun bir karakter zira.

Batman'le panpa oldukları Public Enemies mi ne vardı hoşuma gitmişti. Onu da deneyebilirsin asdf

edit: hatta youtube a da çizgisini koymuşlar ama embesiller ilk partı patlatıp gerisine karışmamış asdfasd

https://www.youtube.com/watch?v=W3kij6TtWBs&index=2&list=PL_AYqxzHii9jQ_-JAI4VBw_DiS0os04yP

ilk partı bir yerlerden bulun falan işte lel
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

di said:

Direkt sana soylemedim onu ya. Ara ara aciyorum konuyu kim ne yazmis diye, her sayfada bi "sipirmin ni biyik yeaaa", "bitmin ni tirt yeaa" postu var. Isyanim ona.

Dİ İSTEMİYORSAN KAPAT ABİ GİDELİM YANİ BÖYLE YAPACAKSAN

Cekiyom fisi madem.

en cok imam'a uyuz oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...