Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 marshal bravestar, he-man, thunder cats, rangers of the galaxy, james bond jr. action-man, gummy bears... hatta ne kasıyorum alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 http://i.imgur.com/ne439ls.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 bu ikisi niye kavga ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 kız meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 tahmin etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 progamer said: http://i.imgur.com/ne439ls.gif abi şu sahneyi nasıl bi mantığa oturttular çok merak ediyorum. man of steel daki dövüş sahnelerinde birbirlerine tankerle fln vurup savrulurken 3-5 bina deliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 süpermen debufflı geliyodu oraya çizgi filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 imamizer said: progamer said: http://i.imgur.com/ne439ls.gif abi şu sahneyi nasıl bi mantığa oturttular çok merak ediyorum. man of steel daki dövüş sahnelerinde birbirlerine tankerle fln vurup savrulurken 3-5 bina deliyorlardı. Animasyonun senaryosunda hukumet superman'i batman'in ustune saliyodu git iki tokatla kendine gelsin arkadasin diye. Superman de arkadasiyla kapisiyodu iste bilerek kendini tutarak. Olay yine superman'in "hayir yeaaa iyi, yimisak galpli olceam"ciligindan ve batmanin kurnazligindan sonuca baglaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 http://i.imgur.com/3SqFPXU.jpg asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Abi bu alemlerde batman 1 iron man 2 dir zaten gerisi fasa fiso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Niye, ikisi de zengin züppe olduğu için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Superman'in var mı tavsiye edebileceğiniz bir çizgi romanı? Tim Sale'in Supermanlerini okumak istiyorum, onu tavsiye etmişlerdi bir de. Superman'in ilginç bir karakter olabileceğine dair kanıt istiyorum lskdf. Bence özünde sıkıcı ve yaratıcılıktan yoksun bir karakter zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Sevmemenizi, siradan gelmesini falan anliyorum da sevmediginiz biseyi neden gece gunduz tartisiyosunuz onu bi turlu anlamiyorum lan. Sevmiyosaniz koyverin gitsin abi. Siradan geliyosa, Allah gelse sevdiremicekse birakin su bok gibi bu cuk gibi demeyi. Size de yazik bize de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Spidee said: Superman'in var mı tavsiye edebileceğiniz bir çizgi romanı? Tim Sale'in Supermanlerini okumak istiyorum, onu tavsiye etmişlerdi bir de. Superman'in ilginç bir karakter olabileceğine dair kanıt istiyorum lskdf. Bence özünde sıkıcı ve yaratıcılıktan yoksun bir karakter zira. Batman'le panpa oldukları Public Enemies mi ne vardı hoşuma gitmişti. Onu da deneyebilirsin asdf edit: hatta youtube a da çizgisini koymuşlar ama embesiller ilk partı patlatıp gerisine karışmamış asdfasd https://www.youtube.com/watch?v=W3kij6TtWBs&index=2&list=PL_AYqxzHii9jQ_-JAI4VBw_DiS0os04yP ilk partı bir yerlerden bulun falan işte lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Size yazıksa tartışmamızı okumayın abi, yapılabilen bir şey bu. Biz böyle şeyleri tartışmayı seviyoruz. Tartışma nasıl yapılır hiçbir fikri olmayan çok insan var da, onların mesajlarını dikkate almayınca gayet güzel tartışılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Direkt sana soylemedim onu ya. Ara ara aciyorum konuyu kim ne yazmis diye, her sayfada bi "sipirmin ni biyik yeaaa", "bitmin ni tirt yeaa" postu var. Isyanim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 progamer said: http://i.imgur.com/3SqFPXU.jpg asdf dasdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 di said: Direkt sana soylemedim onu ya. Ara ara aciyorum konuyu kim ne yazmis diye, her sayfada bi "sipirmin ni biyik yeaaa", "bitmin ni tirt yeaa" postu var. Isyanim ona. Dİ İSTEMİYORSAN KAPAT ABİ GİDELİM YANİ BÖYLE YAPACAKSAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 di fanboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 batman süper güçleri olamayan nadir süper kahramanlardan, mantıken ne kadar güçlü olursa olsun, süper güçleri olan süperman'i yenemez. gerçi süper kahraman filminde mantık aramakta ne kadar mantıklı, o da başka bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 dünya kadar paran olacağına fındık kadar süper gücün olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 bingildak said: di said: Direkt sana soylemedim onu ya. Ara ara aciyorum konuyu kim ne yazmis diye, her sayfada bi "sipirmin ni biyik yeaaa", "bitmin ni tirt yeaa" postu var. Isyanim ona. Dİ İSTEMİYORSAN KAPAT ABİ GİDELİM YANİ BÖYLE YAPACAKSAN Cekiyom fisi madem. en cok imam'a uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ben affleck dayak yiyip ağlayacakmış filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 DA2019 said: Niye, ikisi de zengin züppe olduğu için mi? ikisi de aklın gücüyle diğerleriyle aşık atabildiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 batman ben affleck ti di mi, umarım yanarak ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar