BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bir arakdaşım 4 dövme birden yaptırtmaya karar verdi bebek tarafında birini tavsiye etmişler de orası kapalıymış, istanbulda tavsiye edebileceğiniz temiz çalışan dövmeci kimi tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Gelsin bana ben doverim 4 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 1vs4 dayanabilecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 oyyyy offf esprini şey ediim yankı.. kadıköy negatif çağatay ateş miydi neydi adı. biraz tuzlu ama en iyi diyor herkes. hani o yaparsa "acaba istediğim gibi olur mu?" sorusu falan kalmıyormuş. adam kağıtta çizdiğinin aynısını geçiriyormuş deriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 benim de aklıma ilk orası geldi de emin olamadım, negatif kadife sokaktaki yerdi değil mi? yıllardır orada o adam herhalde bir endeni vardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ne tür bişiler yaptırıcak abi, danny var kadıköyde oda iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 coskun sakre var, izmirdeydi sanirim istanbula tasindi. facebooktan takip ettigim kadariyla gayet guzel dovuyor o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 coşkun sakreyle çalıştım. çok iyi dövmecidir ama önerdiğimi söyleyemem. şan şöhretten gelen bir vurdumduymazlık + şişirme potansiyeline sahip birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Neden insanlar ferrariye sticker yapistirmak istiyor anlamiyorum. Yuce rabbim bize zaten harika bir vucud nasib etmis. Igneler ile onu boyamak niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Luba goldina? Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Saint Joseph'in karşı sokağında Danny Garcia diye bir adam var, kime sorsam onu öneriyordu bir ara. http://dannygarcia-inkstanbulartcore.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Bakırköyde reşat mı reşit mi öyle biri var. Ben kendi koluma yaptırdım realistik dövmede bir numara , ödülleri falan var.Oldschool istiyorsan kadıköyde dany Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 her dövmecinin kendi tarzı oluyor yalnız onu da göz önünde bulundurmakta fayda var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 şu yaz günü onun derdiyle uğraşılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 6 ay önce yaptırdım dövmemi. Kadıköy Dövme Fuarı'nda 'realistic' de derece almış birisi. Fatih Jr. yeri İzmit'te ama şimdi neden gıtmenın mantıklı olacağını anlatayım. 1. İstanbul'a da geliyor. ama stüdyosu izmitte olduğu ıcın burada yaptığı stüdyoya parnın yarısını ödüyor. eğer siz İzmit'e giderseniz. Direk İstanbul fiyatının 4/2 ya da 3/2 fiyatına yaptıyorsunuz. 2. İzmit'e gitmek Anadolu'dan Avrupa'ya geçmekle aynı sürüyor. otobüs olduğu gibi araçla ben bostancıdan 40dk da falan gıdıyorum. 3. stüdyosu çok temiz ve kendisi de temiz çalışıyor. şimdi kendi dövmemi göstereym : bu da beğendiğim diğer çalışmaları : diğer çalışmaları ve iletişim içinse facebook profili : iletişime geçmeyi düşünürsen de bana ulaş buradan indirim kovalayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 sabonis said: oyyyy offf esprini şey ediim yankı.. kadıköy negatif çağatay ateş miydi neydi adı. biraz tuzlu ama en iyi diyor herkes. hani o yaparsa "acaba istediğim gibi olur mu?" sorusu falan kalmıyormuş. adam kağıtta çizdiğinin aynısını geçiriyormuş deriye. Bu. Sadece kağıttakini de geçirmekle kalmaz, kağıttakinden de güzel yapar. Kağıttaki: Derideki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 güzel yapmış hakkaten, kaça dövüyor bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Şu sanırım 10 sene önce falandı, 350 lira vermiştim. Pahalı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Luba Goldina iyidir bak izmirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 hasan ataoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 İzmir için Can Gürgül. https://www.facebook.com/can.gurgul/photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ankara yokmu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Ankara: Mustafa Sofuoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bu arada Hasan abi'nin fb profilini de ekleyeyim. kendisi çılgındır biraz:) şu motor boyama işini falan da yapar ne diyolarsa artık adına :) https://www.facebook.com/Tatoueur118?fref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Şundaki teknik muazzammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar