diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 burdan sesleniyorum abi bütün kızlara "biz" "biiiiiiiizzz" "yine biiiizzzzzzz" diye albüm ismi mi olur lan. bi açıklayıcı bişeyler koyun adam gibi bizde bilelim ne oluyo ne bitiyo albümde. bi açıyorum albümü eniştesi , bi açıyorum karikatür. hayır yani insan heves edip açıyo sonuçta ayıp lan. ama bigün hacker olursam ki bu yaştan sonra zor. patlatıcam bunların facebook larını albüm adlarını değiştiricem "bu albüme girmeyin bi bok yok" "oha burda meme var gir bak 4. foto" "enişteni silkeyim" "çirkin bebek fotosu var girme" maksat yurdum delikanlısı kazansın. ya az önce bi kız buldum faceden baya güzel bende ekli de değil. baktım fotoları açık. bir girdim silme yeğen fotos , yok üzerinde can yücel den dizlere yazan kadın silüetleri. valla billa delirdim lan. adam gibi koy fotonu bakalım. vay arkadaş ne yazdım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bir de o kelimeleri aynı harfi 10 kere yazarak bitirmeseler keşkeeeeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Yanlis yerden sesleniyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bir de kızlar birbirlerinin fotoğrafları altına ''süpersn canım'' ''asıl sen süpersin aşkım'' ''bu ne güzellik'' ''o senin güzelliğin'' vb. sonsuza kadar sürüp giden methiyeler yazmasın. bırakın da güzel olup olmadığınıza biz erkekler karar verelim. yapmacık yapmacık hareketler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Koy bakalim koy bakalim ciplak resim koy bakalim havlunu birak mayonu cikaar delikanli kim bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bence "ortaya karışık" bitse yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bide şey bitmeli 'me myself and ebrü' falan. bide 'my life XDXD' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 kapalı albümleri açma bugu mu çıktı stlaka üşenmişsin resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 phiz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Esh said: Yanlis yerden sesleniyosun :( (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 facebooktan kızları mı stalklamak, sonra burası neresi aceba diyip anlayamamak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Black-ice said: bence "ortaya karışık" bitse yeter. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 nordlydian said: bir de kızlar birbirlerinin fotoğrafları altına ''süpersn canım'' ''asıl sen süpersin aşkım'' ''bu ne güzellik'' ''o senin güzelliğin'' vb. yazmasinlar. O leverage abi. Ayse fatmaya cok guzelsin yazinca, mahmut ve sertac aralarinda kiz gercekten guzelmiscesine konusmaya basliyolar. Boylece fatmanin hissesi yukselirken, en yuksek fiyattan kendine alici bulabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Esh said: O leverage abi. Ayse fatmaya cok guzelsin yazinca, mahmut ve sertac aralarinda kiz gercekten guzelmiscesine konusmaya basliyolar. Boylece fatmanin hissesi yukselirken, en yuksek fiyattan kendine alici bulabiliyor. o zaman mahmut ve sertaç'In kafasına sıçayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Genç kızların %90'ının aptal olduğunu düşünüyorum.Cinsiyetçiysem cinsiyetçiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Genç adamlar çok mu zeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 gençler rahatsız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 işin ilginci 29 yaşındayım hala facebooktan karı kız takip ediyorum. kendimi kontrol edemiyorum bütün cinler tepemde şaka yapmıyın dostlar bugün biraz var bende (söylerken kafa 90 metronomda sağa ve sola yatırılıcak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Black-ice said: Genç adamlar çok mu zeki?beni adamlar ilgilendirmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 fotoların altına "güzellik" yazmasınlar yeter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Bir stalkerın serzenişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar