BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 eheh R!! cocukken güzeldi aaayy ne sirin derlerdi bana hala diyen war bole buyuk annanelerimiz babanelerimiz :) bazen kızlarda dior :p[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Bizim arkadaş şaşırtıcı bi şekilde "R" yerine "L dio.. -Naber Can? -İidil senden nabel?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Banada Bağış derlerdi : )[signature][hline]Herkes düşlerinin, büyüklüğü kadar özgürdür. Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Küçüklüğümden beri ben de "r"leri söyleyemem. Abim de söyleyemez. Tüm sülale'de birtek biz söyleyemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Sinirlendiğim zamanlar..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Çok konustuğumda oluo bazen :p[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 lol :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 84) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ben bazen farketmeden aşırı hızlı konuşmaya başlıyorum, sonrasında değil "r" leri, hiçbi şeyi söyleyemiyorum. kuzey avrupa dillerinden karma bişey çıkıyor sonra ortaya. susuyorum tabi hemen.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Saeros, 07 Aralık 2004 17:32 tarihinde demiş ki: ben bazen farketmeden aşırı hızlı konuşmaya başlıyorum, sonrasında değil "r" leri, hiçbi şeyi söyleyemiyorum. kuzey avrupa dillerinden karma bişey çıkıyor sonra ortaya. susuyorum tabi hemen. işte banada aynısı oluo ...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Bende hızlı konuşmaya başlayınca encoding otomatik olarak Tarzanca diye değişiyor[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeraphineValente Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Bende söyliyemem eskiden de çok sinnir olurdum insanlar gülünce ama artık konuşmamı çok sewiyorum we böyle çok mutluyum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Niye herkes r yi söyleyemiyor? Mesela birisi de çıkıp ğ yi söyleyemesin. ğ yerine z desin mesela ne bileyim ya da f yerine k sesi çıkarsın[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Estel_Anorien, 07 Aralık 2004 18:13 tarihinde demiş ki: Niye herkes r yi söyleyemiyor? Mesela birisi de çıkıp ğ yi söyleyemesin. ğ yerine z desin mesela ne bileyim ya da f yerine k sesi çıkarsın çünkü R damaktan çıkarılan bir ses ve damak yapısı çok değişken[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 R ve s leri söyleyemiyorum eskiden çok fenaydi ama şimdi düzelttim biraz:) Ama mutluyum valla :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 R'leri soleyememek Turkce'de kotu ama Ingilizce'de + yonde oluyo soleyemeyenler icin.. :) Gerci bende ayni sekilde okuyabiliyorum icinde R barindiran Ingilizce kelimeleri. ama biraz daha farkli oluyo.. nevimaaynd nevamaynd.. gibi.. uzar gider bu.. edit: R'lerle herhangi bir problemim yok yanlis anlasilmasin :P[signature][hline]a.k.a Drunken [Bu mesaj Dmx tarafından 07 Aralık 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 BabacuMostors diyemiyodu galiba :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 çok dikkat çekmiyov Babacum mostovs okulda bir avkadaşın "v"levi söyleyemediğini anlamam 2 sene aldı. neden? acayip hızlı konuşuyov. bivi çıkıp bana söylemeseydi anlamazdım bile, otuvup dikkat ettiğimde anlayabilmiştim anca insanlav hemen dalga geçmeye başlıyov ama... "abi GS marşını sölesene.. öhüöhüe..." "datak istiyovsun sen" "abi söleyemedi gene ehüehüe" *!DAN* "mecbuvdum...." not:"r"lerle hiçbir problemim yok, hatta brrutal bilem yapabiliyorum Allah kahretmesin:-) [signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ben de bazı heceleri uzatırım mesela börek :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ben de, l-r karışır...[signature][hline]Okuyun okutturun (Paticik FAQ) http://forum.paticik.com/view.php?id=100154 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 yaw tamam r söyleyememek de yazamayan var mı aranızda? benim bir arkadaşım "hasıldayız" diye mesaj atmıştı. rlerle o kadar uzaktı yani.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Her şeyi söylerim valla... Arada bir hızlı konuşurken kelime atlarım ama olur öyle arada... Yani kelimeler birbirine karışır... Bazen de kekelerim ama çok az yani böyle başka bir şey düşünürken başka bir şey söylemek istediğim zaman...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ahha bedo alphanda söleyemiodu hatta şöle bi diyalog hatırlarım - Alo alphan nerdesin ya geldik kadıköye?? * Abi duvv ya şuğda balğon öldüvüyovum. - E hadi gel artık. * Taam şu son balğonuda öydüyüyim tvaş olup geğcem[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 uehae r diyemıyen kımler warmış parmak kaldırsın gıbı bişi oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 babacuuummmm :) her ne kadar r leri söleyemesede -you are under control die vokal yapmak için uygun kişi seçilmişti ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 R leri söyleyebiliyorum da arada seyrek de olsa ben de hızlı konuşurken veya dalgınken tam bi cümleyi devam etçek gibi bitiroyurm bi soraki cümle çıkmıyo azımdan, bölece tıkanıyorum sessizlik oluyo falan, feci bişi :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar