Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticikde kimler "R" leri diyemior :)

BlacKDagger

Öne çıkan mesajlar

Sinirlendiğim zamanlar..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 07 Aralık 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
ben bazen farketmeden aşırı hızlı konuşmaya başlıyorum, sonrasında değil "r" leri, hiçbi şeyi söyleyemiyorum. kuzey avrupa dillerinden karma bişey çıkıyor sonra ortaya. susuyorum tabi hemen.

işte banada aynısı oluo ...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 07 Aralık 2004 18:13 tarihinde demiş ki:
Niye herkes r yi söyleyemiyor? Mesela birisi de çıkıp ğ yi söyleyemesin. ğ yerine z desin mesela ne bileyim

ya da f yerine k sesi çıkarsın

çünkü R damaktan çıkarılan bir ses ve damak yapısı çok değişken[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

R'leri soleyememek Turkce'de kotu ama Ingilizce'de + yonde oluyo soleyemeyenler icin.. :) Gerci bende ayni sekilde okuyabiliyorum icinde R barindiran Ingilizce kelimeleri. ama biraz daha farkli oluyo..

nevimaaynd
nevamaynd..

gibi.. uzar gider bu..

edit: R'lerle herhangi bir problemim yok yanlis anlasilmasin :P[signature][hline]a.k.a Drunken

[Bu mesaj Dmx tarafından 07 Aralık 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok dikkat çekmiyov Babacum mostovs
okulda bir avkadaşın "v"levi söyleyemediğini anlamam 2 sene aldı. neden? acayip hızlı konuşuyov.
bivi çıkıp bana söylemeseydi anlamazdım bile, otuvup dikkat ettiğimde anlayabilmiştim anca
insanlav hemen dalga geçmeye başlıyov ama...
"abi GS marşını sölesene.. öhüöhüe..."
"datak istiyovsun sen"
"abi söleyemedi gene ehüehüe"
*!DAN*
"mecbuvdum...."
not:"r"lerle hiçbir problemim yok, hatta brrutal bilem yapabiliyorum Allah kahretmesin:-) [signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
beleş 3.5 ed.e
Sosyal ağlarda paylaş

Her şeyi söylerim valla... Arada bir hızlı konuşurken kelime atlarım ama olur öyle arada... Yani kelimeler birbirine karışır... Bazen de kekelerim ama çok az yani böyle başka bir şey düşünürken başka bir şey söylemek istediğim zaman...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

ahha bedo
alphanda söleyemiodu hatta şöle bi diyalog hatırlarım
- Alo alphan nerdesin ya geldik kadıköye??
* Abi duvv ya şuğda balğon öldüvüyovum.
- E hadi gel artık.
* Taam şu son balğonuda öydüyüyim tvaş olup geğcem[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...