Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ağlayın ağlayın çekinmeyin
khala Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 reampage said: ibnelerden aldık rekoru asd Şunun cevabı kusura bakmayın da budur. Bu sene tarife 50 $
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bak şimdi laflara gelin ya ahahaha Melo havuzunda LELZ çekerken rage'e bağlayın siz, kudurtmaya devam küçük enişteleri
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 daha ne kadar koruncak forumu söyle taraftar forumu kafasına sokmak isteyen holiganlar ?
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bak bi tartışmanın başlangıcına bence apple.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Cons said: çarşı yine vigilantelikten prim peşinde. emek memek diceklerine en basitinden rakip sakatlandıktan sonra topu alıp atak başlatan takımlarına baksınlar. rakip sakatlandı mi ? lol sahaya seyirci girdiğinde en önde muslera kosuyordu. yanlıs anlama yapılanı savunmuyorum,ama muslera'nın yaptıgını kendi oyuncum yaptıgı zaman da iğreniyorum. sövuyorum kendi oyuncuma. keşke o pozisyonda gol yeseydi de bir daha meslektaşının emeğini çalmaya calısmasaydı
khala Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 " it, köpek" ve spoiler içindeki fotoya istinaden koydum sincap, alındın mı? Önce bir kendinize bakın.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 melo kendi kendine köpek diyor, siz neden alınıyorsunuz, ayrica ben isim vermeden ortaya söyledim, en terbiyesiz,en forumu taraftar forumuna cevirenler alındığına göre sorun yok, yapan gs'li banlansın demedim, bunlara ne kadar daha göz yumulcak dedim, fbli gsli bjkli suylu buylu.. yine anlamak istediğiniz gibi anladınız tebrikler
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 #100BinBiletBas20TLdenHerHaftaAlalim haydi hayırlı traşlar
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 applev0dka said: Cons said: çarşı yine vigilantelikten prim peşinde. emek memek diceklerine en basitinden rakip sakatlandıktan sonra topu alıp atak başlatan takımlarına baksınlar. rakip sakatlandı mi ? lol sahaya seyirci girdiğinde en önde muslera kosuyordu. yanlıs anlama yapılanı savunmuyorum,ama muslera'nın yaptıgını kendi oyuncum yaptıgı zaman da iğreniyorum. sövuyorum kendi oyuncuma. keşke o pozisyonda gol yeseydi de bir daha meslektaşının emeğini çalmaya calısmasaydı adamın amacı götlük olsa o pozisyonda kendini bırakıp faulü çok çok rahat alırdı, 1 dakkayı kafadan yerde yiyip sonra bide faulü kullanırken yerdi süreyi.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 tekrarda görmedim abi, ben cıplak gözle gördugumu söyluyorum, mesela sabri için öyle bişey demedim fark ettiysen. 89. dk falandı, orda harbi sakatlanabilirdi bile. ama musleranın pozisyonda hiç bir şey öyle kıvırcak, gs geride olsa yaparmıydı bana onu söyle ? adam gayet topu aldı bir sağa baktı sola baktı falan saldı dısarı ama gs geride olsa sabri yine yatardi adam acı cekiyordu işte, benm demek istediğim bu
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bana kalsa sakatlananı 5 dakka saha kenarına alsınlar, ölü zamanında tamamını eklesinler
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bence en iyisi ingilteredeki kural da, onu bile suistimal ederiz o yüzden meh..
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 applev0dka said: tekrarda görmedim abi, ben cıplak gözle gördugumu söyluyorum, mesela sabri için öyle bişey demedim fark ettiysen. 89. dk falandı, orda harbi sakatlanabilirdi bile. ama musleranın pozisyonda hiç bir şey öyle kıvırcak, gs geride olsa yaparmıydı bana onu söyle ? adam gayet topu aldı bir sağa baktı sola baktı falan saldı dısarı ama gs geride olsa sabri yine yatardi adam acı cekiyordu işte, benm demek istediğim bu adamın üstüne koşup zıpladı lan göğsüne doğru omuzuyla. hem kasıtlı yaptığı bişey hemde boşluğuna kaburgana vs. geldimi can yakar nefessiz bırakır. gs geride olsa fiziksel hasara rağmen kalkardı muhtemelen risk alıp, ama öndeyken hemde kasıtlı bir hareketten böyle bir risk niye alsın herif. eboue var bokunu çıkaran herşeyin.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 özette var mi görüntüsü ? çünkü cidden ben cıplak gözle gördugumde kasıt yok gibiydi, pozisyon faul orası ayrı da, adam kontrolsuz geliyor gibiydi ortadaki topa. çarpıştılar muslera bir süre ayakta durdu sonra kendini saldı yere, yıkacak kadar sert bir darbe bile değildi, öyle tedavi falan gerektirsin.. o yüzden yatılcak bir darbe oldugunu dusunmedim ilk gördüğümde, tekrarı izleyince fikrim değişebilir bilmiyorum.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 yok be abi düz koşarken zıplayıp gömçürdü baya. çok çok çok rahat sakınabilirdi soluna koşarak bile.
khazadum Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 applev0dka said: Cons said: çarşı yine vigilantelikten prim peşinde. emek memek diceklerine en basitinden rakip sakatlandıktan sonra topu alıp atak başlatan takımlarına baksınlar. rakip sakatlandı mi ? lol sahaya seyirci girdiğinde en önde muslera kosuyordu. yanlıs anlama yapılanı savunmuyorum,ama muslera'nın yaptıgını kendi oyuncum yaptıgı zaman da iğreniyorum. sövuyorum kendi oyuncuma. keşke o pozisyonda gol yeseydi de bir daha meslektaşının emeğini çalmaya calısmasaydı Yalnışın var kardeşim, Motta dirseğini, (yumruğunu, uçan tekmesini, artık ne derseniz) atıyor ve Muslera sakatlanarak topu taca bırakıyor. Taç atışı kullanılmadan önce Muslera'nın tedavisi tamamlanıyor ve oyun Beşiktaşın taç atışıyla devam ediyor. Beşiktaş centilmenlik yapıp topu Galatasaray'a bırakması gerekirken normal bir şekilde kullanıp atak yapmaya çalışıyor. Sanırım Melo'da bu yüzden adama çift dalıyor. Ayrıca kişiye de müdahele yok. http://www.youtube.com/watch?v=D7EhxNgeP4k Burada 05:30 dakika getirin ve Motta'nın Sabriye yaptığı müdaheleyi tartışalım. Bunda bileğe darbe de var :) Ağır çekimde Motta topa daldıktan sonra Sabrinin bileğini ayaklarının arasına kıstırıp çelme takıyor. Bu pozisyonda birşey yok diyen varsa Melo'nun pozisyonuna laf atmasın bence. En önde koşuyodu demişsin ya tedavisi tamamlandı zaten adamın. Ayrıca Muslera o niyette bir kaleci olsa, ilk müdahele olduğunda yatar 5 dakika kıvranırdı yerde, aynı şekilde arkadaşın dediği gibi kullanmak içinde 1-2 dakika beklerdi.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 muslera zaten baya uğraştı yıkılmamaya niye anlamadım
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Ya Musleraya yapılan hareket öyle basit noluyo lanlık bri şey değil. Adam o ivme ile dik duran bir adama zıplıyor. Normal spor yapmayan yurdum insanının o gibi hamlelerde sakatlanma riski ciddi vardır. Ne bok yemeye zıplıyor ki Motta sanki topu alma şansı varmış gibi resmen ipnelik yapıyor. Sonrasında faul kullanılması gerekirken (sarı kart bile olabilir, çünkü niyet normal değil) hiç bir şey olmuyor. Muslera'ya emek hırsızı demek için önce düşünmek gerek. Çıplak gözle izleyince daha iyi görünmüyor her zaman her şey.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 özette de yok abi bişey o yüzden 2. bir yorum yapamiyorum, ben gördüğümü söyluyorum, bana göre drogba da o karakterde birisi değil ama geçen sezon aldırdıgı penaltiyi da gördük yani, sahada cok baska oluyor en saygi duydugun insan bile :D sabri pozisyonu benim bahsettiğim pozisyon işte. burda giriş sert ama temiz, zaten müdehale direk topa, sonradan sabriye ayagı geliyor, ama orda yapabilcegi bieşy yok adamın, burda da sabriye laf eden olmamıstır zaten 5.44 e bakarsan anlarsın baya temiz bir sey oldugunu, yapılcak en iyi şeyi yapmıs, 2. ayagını kapatmıs, çift girmemiş
Öne çıkan mesajlar