Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cons said:

çarşı yine vigilantelikten prim peşinde. emek memek diceklerine en basitinden rakip sakatlandıktan sonra topu alıp atak başlatan takımlarına baksınlar.

rakip sakatlandı mi ? lol

sahaya seyirci girdiğinde en önde muslera kosuyordu.

yanlıs anlama yapılanı savunmuyorum,ama muslera'nın yaptıgını kendi oyuncum yaptıgı zaman da iğreniyorum. sövuyorum kendi oyuncuma.

keşke o pozisyonda gol yeseydi de bir daha meslektaşının emeğini çalmaya calısmasaydı
Mesaj tarihi:
melo kendi kendine köpek diyor, siz neden alınıyorsunuz, ayrica ben isim vermeden ortaya söyledim,

en terbiyesiz,en forumu taraftar forumuna cevirenler alındığına göre sorun yok, yapan gs'li banlansın demedim, bunlara ne kadar daha göz yumulcak dedim, fbli gsli bjkli suylu buylu..

yine anlamak istediğiniz gibi anladınız tebrikler
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Cons said:

çarşı yine vigilantelikten prim peşinde. emek memek diceklerine en basitinden rakip sakatlandıktan sonra topu alıp atak başlatan takımlarına baksınlar.

yanlıs anlama yapılanı savunmuyorum,ama muslera'nın yaptıgını kendi oyuncum yaptıgı zaman da iğreniyorum. sövuyorum kendi oyuncuma.

keşke o pozisyonda gol yeseydi de bir daha meslektaşının emeğini çalmaya calısmasaydı

adamın amacı götlük olsa o pozisyonda kendini bırakıp faulü çok çok rahat alırdı, 1 dakkayı kafadan yerde yiyip sonra bide faulü kullanırken yerdi süreyi.
Mesaj tarihi:
tekrarda görmedim abi, ben cıplak gözle gördugumu söyluyorum, mesela sabri için öyle bişey demedim fark ettiysen. 89. dk falandı, orda harbi sakatlanabilirdi bile.

ama musleranın pozisyonda hiç bir şey öyle kıvırcak, gs geride olsa yaparmıydı bana onu söyle ? adam gayet topu aldı bir sağa baktı sola baktı falan saldı dısarı

ama gs geride olsa sabri yine yatardi adam acı cekiyordu işte, benm demek istediğim bu
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

tekrarda görmedim abi, ben cıplak gözle gördugumu söyluyorum, mesela sabri için öyle bişey demedim fark ettiysen. 89. dk falandı, orda harbi sakatlanabilirdi bile.

ama musleranın pozisyonda hiç bir şey öyle kıvırcak, gs geride olsa yaparmıydı bana onu söyle ? adam gayet topu aldı bir sağa baktı sola baktı falan saldı dısarı

ama gs geride olsa sabri yine yatardi adam acı cekiyordu işte, benm demek istediğim bu

adamın üstüne koşup zıpladı lan göğsüne doğru omuzuyla. hem kasıtlı yaptığı bişey hemde boşluğuna kaburgana vs. geldimi can yakar nefessiz bırakır. gs geride olsa fiziksel hasara rağmen kalkardı muhtemelen risk alıp, ama öndeyken hemde kasıtlı bir hareketten böyle bir risk niye alsın herif.
eboue var bokunu çıkaran herşeyin.
Mesaj tarihi:
özette var mi görüntüsü ?

çünkü cidden ben cıplak gözle gördugumde kasıt yok gibiydi, pozisyon faul orası ayrı da, adam kontrolsuz geliyor gibiydi ortadaki topa. çarpıştılar muslera bir süre ayakta durdu sonra kendini saldı yere, yıkacak kadar sert bir darbe bile değildi, öyle tedavi falan gerektirsin..

o yüzden yatılcak bir darbe oldugunu dusunmedim ilk gördüğümde, tekrarı izleyince fikrim değişebilir bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Cons said:

Yalnışın var kardeşim,

Motta dirseğini, (yumruğunu, uçan tekmesini, artık ne derseniz) atıyor ve Muslera sakatlanarak topu taca bırakıyor. Taç atışı kullanılmadan önce Muslera'nın tedavisi tamamlanıyor ve oyun Beşiktaşın taç atışıyla devam ediyor. Beşiktaş centilmenlik yapıp topu Galatasaray'a bırakması gerekirken normal bir şekilde kullanıp atak yapmaya çalışıyor. Sanırım Melo'da bu yüzden adama çift dalıyor. Ayrıca kişiye de müdahele yok.

http://www.youtube.com/watch?v=D7EhxNgeP4k

Burada 05:30 dakika getirin ve Motta'nın Sabriye yaptığı müdaheleyi tartışalım. Bunda bileğe darbe de var :) Ağır çekimde Motta topa daldıktan sonra Sabrinin bileğini ayaklarının arasına kıstırıp çelme takıyor. Bu pozisyonda birşey yok diyen varsa Melo'nun pozisyonuna laf atmasın bence.

En önde koşuyodu demişsin ya tedavisi tamamlandı zaten adamın. Ayrıca Muslera o niyette bir kaleci olsa, ilk müdahele olduğunda yatar 5 dakika kıvranırdı yerde, aynı şekilde arkadaşın dediği gibi kullanmak içinde 1-2 dakika beklerdi.
Mesaj tarihi:
Ya Musleraya yapılan hareket öyle basit noluyo lanlık bri şey değil. Adam o ivme ile dik duran bir adama zıplıyor. Normal spor yapmayan yurdum insanının o gibi hamlelerde sakatlanma riski ciddi vardır.

Ne bok yemeye zıplıyor ki Motta sanki topu alma şansı varmış gibi resmen ipnelik yapıyor. Sonrasında faul kullanılması gerekirken (sarı kart bile olabilir, çünkü niyet normal değil) hiç bir şey olmuyor. Muslera'ya emek hırsızı demek için önce düşünmek gerek. Çıplak gözle izleyince daha iyi görünmüyor her zaman her şey.
Mesaj tarihi:
özette de yok abi bişey o yüzden 2. bir yorum yapamiyorum, ben gördüğümü söyluyorum,

bana göre drogba da o karakterde birisi değil ama geçen sezon aldırdıgı penaltiyi da gördük yani, sahada cok baska oluyor en saygi duydugun insan bile :D

sabri pozisyonu benim bahsettiğim pozisyon işte. burda giriş sert ama temiz, zaten müdehale direk topa, sonradan sabriye ayagı geliyor, ama orda yapabilcegi bieşy yok adamın,

burda da sabriye laf eden olmamıstır zaten

5.44 e bakarsan anlarsın baya temiz bir sey oldugunu, yapılcak en iyi şeyi yapmıs, 2. ayagını kapatmıs, çift girmemiş
  • Yeni Oluştur...