blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 samsun faciasından sonraki en büyük facia olabilir bu ya.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 erman diyordu geçen hafta beşiktaşı durdurlar diye bu haftada bakın haklı çıktım dedi :D
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 oha haftaya antalya sonra eskişehir deplasmanı var
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 antalya'da bir numara yok, eskişehir deplasmanı zor 1 puan yeter
tinu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ben gs maçının ve olayların takımı bozacağını düşünmüyorum, biliç ve önder takımı ayakta tutar, herkesin düşündüğü gibi kötü etkilenmeyecek bence takım, halen lideriz sonuçta.. yalnız oğuzhan lazım bize oğuzhan yada sezer'i monte etmek laızm orta sahaya, veli oynadığı maç fernandes iptal, orta sahada top yapma top tutma iptal, veli için kesici diyorlar, iyiki kesici, hayır dün veli olmasaydı ortasahada 5 mi yiyecektık? oğuzhan laızm bize oğuzhan ne yapsın etsinler iyileştirsinler.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Frei-mami , oguzhanin yedegi deil mi? Ben de takimin kotu etkilenecegini dusunmuyorum bu arada. Aksine iki mactan da galibiyet aliriz diyorum.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 1-2 yeniliyoduk son 5 dakika rakip 10 kisiydi belki donecekti mac? Takim bu bilincte su anda
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 en son duran top vardı galiba.açıkcası temiz 10 dk da oynanırdı o maç.
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 abi adam meşhur oldu ya, yalnız çok tehlikeli bir şey adam direk hedef oldu şuan türkiye genelinde.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 En başından beri diyorum, kadro alternatifsizliği sorun... bizde çok kaliteli adam var, potansiyelli çok adam var tamam ama Fernandes-Oğuzhan ayarında bir üçüncü adam yok... Dün mesela Veli - Atiba - Fernandes çıktık. FT iki şey yaptırttı takıma çok mantıklı ve önce maçı tuttu sonra aldı. Veli - Atiba varken BJK orta sahasında o bölgeden paslaşarak geçemezsin. Drogba'ya uzun oyna, pozisyona girebilirsen at. Maç sonlarındaki Beşiktaş'in ezberlenen Almeida'nın çıkışından sonra düşen form bölümünde Bruma, Emre Çolak al iyice yüklen tarzı bir şey düşündü. Gol bulunca BJK 45'te yaptı olayı ve BJK'de daha erkenden çöktü. Veli - Atiba'nın varlığı savunma da seni belki de ligin bu konuda en iyisi yapıyor ama Fernandes yalnız kalıyor. Yapılan ikinci şeyde buydu. Melo'yu verdi Fernandes'e ve Melo resmen yok etti. Fernandes maçta çok az vardı, Melo sayesinde tabii ki. Elinde onun gibi savunmacın varsa orta saha kurgusunda kimi versen tutar bu formuyla. Melo'da garip, ben kontrattan sonra yatar diyordum ilk defa böyle başladı sezona. Bu sezon GS'nin açık ara en iyi oyuncusu performans bakımından. BJK oyundan düşünce bireysel hatalarda çok artıyor. Bu sezon 6 gol yedik, altısı da hep bireysel hatalar sonucu geldi. GS'den bile organize atak sonucu gol yemedik... Gerçi Burak'ın karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda Emre Çolak bile olsa atardı ya neyse asdfasd İşte Oğuzhan sakat olmasa mesela GS bu kadar rahat oynayamaz, hatta neredeyse kusursuza yakın oynadığımız ilk yarıdan biz net bir gol daha bulur ve maçı bitirirdik. Oğuzhan'ı geç belki Frei hazır olsaydı ve oynasaydı o bile olurdu. Almeida'nın golden sonra GS çok çöktü ve oralarda BJK golü bulmalıydı. Bulamadı, dedim burada ama bu maç böyle bitmez GS atacak diye. Ben beraberlik düşünüyordum kötüsü oldu :( Mesela bir diğer sorunda orta saha rotasyonsuzluğundan ziyade Almeida'nın yedeğinin olmayışı. Almeida çıktı mı bitiyor olay BJK hücumunda malesef... Pektemek bitmiş artık, eski yıldız adayı dediğimiz adam bu gidişle Batuhan Karadeniz CV'sine sahip olup 30'lu yaşlarını 2. ligde geçirebilir. Çok yazık çok, büyük değerdi ama tutmadı :( Eneramo mesela tam aranılan adam olabilecek tipte ama yabancı sınırı... Ben aslında bu maçta Ömer Şişmanoğlu'nu bekliyordum. Tam GS'yi delebilecek tipte, sonradan oyuna girip ayağında top tutabilecek ve en azından takım atağa çıkarken doğru yer toplarla buluşabilecek biriydi ama şansa gerizekalı A2 maçında kırmızı görünce o da bitti. Pektemek yerine net forma giyerdi bugün... Neyse tecrübe işte, takım eksiklikleri böyle böyle ortaya çıkıyor. Zaten Bilic ve ÖÖ'de şampiyon olmak çok zor derken geçen hafta bile bunun farkında olsa gerekler. Zaten biz farkındaysak onlar hayli hayli biliyordur.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Maç durduğunda 91:30du, 3 dakika daha anca oynanırdı maç.
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Adamların drogbası var işte ya wota gerek yok, 2. Goldeki vuruş mükemmeldi, neyse 10ocakta ronaldinho imzalıyo bende müjdeyi burdan vereyim size:) imzalar tamam rahat olun;)
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Drogba zaten başlı başına bir şey ya... Oğlum nasıl adam çözemiyorum. GS dün maçı hak edecek hiçbir şey yapmadı desek yeridir ama Drogba sayesinde yine kazandılar. Tamam bizde ikinci yarı hiçbir şey yapmadık ama Drogba... Böyle böyle şampiyon olursun işte, iki hata, ikisinde de şansa Drogba'ya geldi ve zerre acıma duygusu olmadan bitirdi. Maç boyu bu iki pozisyon dışında Sivok ve Motta silmişti halbuki sahadan, ama çıktı attı gollerini ve dosya kapanmıştır asfasdasd Çok büyük adam çok.
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 öyleyde drogba dediğin adam nfs deki nos gibi tek kullanımlık.gelecek sezon ne olacak?yine gs tırım tırım forvet arayacak. pekdemek o sakatlıklardan sonra zaten şu hali normal. dzeko yu alacak beşiktaş huzura erecek bence.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Drogba ne yapti abi su mac allah icin. Attigi goller al da at cinsinden zaten. Ikisini de cikariyodu tolga, topa dokundu ama yetemedi.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 geçen yılda öyle diyorduk, seneye yok diyorduk. Bu sene adam iyice ölmüş fizik vs. olarak ama halen eziyor. 1 sene daha kontrat uzatmayı kabul ederse TSL'de her şekilde iş yapar Drogba, koşmadan adam öldürüp, allahını seven üstüme toprak atsın dedirtir. Adam oynamadan iki gol attı lan dün asdfasdf Esh said: Drogba ne yapti abi su mac allah icin. Attigi goller al da at cinsinden zaten. Ikisini de cikariyodu tolga, topa dokundu ama yetemedi. varlık meselesi. Drogba'nın ölü de olsa ileride olması rakip takımda savunmada psikolojik baskı uyguluyor. GS'de ise kendi takımını motive ediyor. RM maçı güzel özet, Drogba sahadayken dengeli sayılabilecek bir oyun ama o çıktıktan sonra komple bitiş bir anda. RM vites yükseltmedi, GS düştü. Ayrıca dün Sivok ve Motta güzel marke ettiler, Drogba'yı sildiler ama tecrübesiyle işte doğru yer, doğru zamanda bulunarak maçı almayı da becerdi. Farkı bu Drogba'nın, oynamadan atıyor işte üstte dediğim gibi :D
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Sistemsizlik içinde tek adama bağlı kalma en sevmediğim şey futbolda ama en azından krizden çıkmak gerekiyordu bir şekil. Ha gerekli dersler alınacak mı, BJK maçı çok şeyi değiştirir mi sanmıyorum açıkçası, en pozitif olay Bruma'nın bu takımda banko oynayabileceğini görmemiz oldu. Hücuma katkısından çok o geriye gelip çıkardığı adamını kovaladığı 2-3 pozisyon var. Bunlar önemli olan zaten. İşte ama öbür taraftan da bizim sağımız 2. yarı otoban gibi olabilirdi ama BJK yeterli kullanamadı orayı. Bruma tek kanat öbür tarafta, ama sağ bomboş.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bizim maci da kaybetsi FT takımda bazı revizyonlar yapardı, ama kazanan hep haklıdır ve kendi egosunun boostuyla yine aynı oyun plani ile oynamaya devam eder gibi geliyor bana. bize gelince, ilk yarı ne kadar iyiysek 2. yarı o kadar siliktik, ilk kez bir macın 2. yarısında oyundan dustuk, önder reyiz krizden cıkarır takımı, gerci takımda kriz yokta taraftarda bi panik havası var daha 5. haftadan
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 4. haftadan uzay takımı diyen medya 5. haftadan üstüne çizik atar takımın, hani bu kadar boktan kalemlerin elinde herşey. Drogba birşey yapmadı diyenler de maç için baya anlamıyor gibi bu işten, adam Galatasaray'ın pas istasyonu, biz hızlı çıkabilen ve kontra yapabilen bir takım değiliz, ileride top tutamazsak maç falan kazanamayız, rakip yarı alana yerleşmemiz gerekiyor, dün resmen ikinci devre adam Sneijder'i ve Bruma'yı deli arkaya sarkıttı işte o uyumu tam Burak ile yakalasa geçen seneki gibi çok rahatlayacağız da neyse konusu burası değil
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 uzay takımı dendi mi yahu bize vay kaçırmışım
tinu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 adam geldimi atıyor bi şekilde.. bizim almeida 10 tane gelse anca 1 tanesini atıyor, yalnız su mustafa pektemek buyuk balon cıktı, adam ha kendine geldi gelecek diye bekliyoruz, bir halt olmaz mustafadan.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Bizim maçların adamı Holosko yoktu allahtan, illa ki yazardı bir tane. Almeida da canlı girdi maça aha boku yedik derken baktı Terim Semih cılızıyla tutamam ben bunu önde kurdu defansı herhalde 5 kez falan off-side'a yakalattı Almeida'yı
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 blackhavvk said: abi adam meşhur oldu ya, yalnız çok tehlikeli bir şey adam direk hedef oldu şuan türkiye genelinde. mehmet ali alabora hala hedef şuan
fenn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 BulletRide said: 4. haftadan uzay takımı diyen medya 5. haftadan üstüne çizik atar takımın, hani bu kadar boktan kalemlerin elinde herşey. Drogba birşey yapmadı diyenler de maç için baya anlamıyor gibi bu işten, adam Galatasaray'ın pas istasyonu, biz hızlı çıkabilen ve kontra yapabilen bir takım değiliz, ileride top tutamazsak maç falan kazanamayız, rakip yarı alana yerleşmemiz gerekiyor, dün resmen ikinci devre adam Sneijder'i ve Bruma'yı deli arkaya sarkıttı işte o uyumu tam Burak ile yakalasa geçen seneki gibi çok rahatlayacağız da neyse konusu burası değil +1 Drogba olmadan real Madrid ten 6 yememiz herşeyi açıklıyor
Öne çıkan mesajlar