applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 BulletRide said: Bu arada komodin. Neyse uzatmayın abi. Şu stadyum olayının 6S, Cincon laflarından da bir farkı yok gerçek Galatasaray taraftarı için, bu bilinçle yazarsanız sevinirim. Gidin ultravesti filan yazın ne bileyim. abi kızdırmak için yazılan bişey yok, farkındaysan gereksiz yere ne fener ne gs topicinde insanları tauntlamadım hiç, trollemeye, aman kızdıraym da ban yesin sürünsün niyetinde olmadım. sadece geçen sayfalarda bir yorum yaptım, stad olayı fb ve bjk için farklı gs için farkli bişey. gs'nin o semtle bagı yokken kopması kolay. parasini toki vermiş cebinden ödemiş degil olay. ama beşiktaş'ın kendi parası ile yaptıgı stadın önüne bile engeller konmaya calısması, o arazinin hala otel olur mu lan acaba niyetile hükümet tarafından peşkeş cekilmek istenmesi kotü bunu diyorum. yoksa gs ister tokiye yaptrsın ister kendi yapsın. ben gurur duyarım gs'nin büyük güzel stadı olması ile neden kötülemek isteyeyim ki. aksine böyle beyin noksanları gelip, daha fazla emek caba ve para harcanarak yapılan bişey hakkında sacma sapan atıp tutarsa sinirlenirsin olay bu
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Apple sana değil ki o laflar. Neyse, hadi çok değerli birşey çıkmaz umarım araziden
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Dün Simurg maçında Veli ve Muhammed bayağı iyilerdi. Özellikle Veli hem ileride hemde geride bayağı iyi oynadı. Muhammed oynaya oynaya iyi oluyor, fiziğini de güçlendirirse Bilic ile patlama yapacak gibi gözüküyor. Dentinho'nun attığı golde Muhammed'in Veli'yi pozisyona sokup ardından Veli'nin yaptığı asistte çok üst düzeydi. Yine de kanatlarda çok etkisiz oynuyoruz. İnatla kanatlara yönlendiriyor oyunu Bilic belli ama halen oturmamış sistemi...
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 belki topraktan bikaç şampiyonluk daha çıkarda 2. yıldızı taktıkları gibi 3.yüde takarlar
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 tam bir kanat oyuncusu olarak olcay dısında adam yok suan takımda onun da etkisi var, 2 senedir 4-3-3 oynuyoruz. bize söyle 4-4-2 kanatları tarzında 1 tane adam gerek sağ tarafa
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Olcay'da tam kanat değil ki aslında sadece mental olarak iyi eğitim aldığı için yeterli gözüküyor. Normalde forvet arkası dağıtıcı olarak oynayan bir adam, gerçi kanat oynamayı da sevdi o yüzden efektif kabul etmek gerek. Töre'yi almak iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. Hiç beğenmiyordum o ki dün yine kötüydü bana kalırsa. Dentinho mesela bayağı toparlamış, dün efektifti bayağı da çok top tuttu ayağında. İyi gibi takım ya, her şekilde ilk üçe girer yine de devamı gelmez gibi gözüküyor.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 DarKRideR said: Dün Simurg maçında Veli ve Muhammed bayağı iyilerdi. Özellikle Veli hem ileride hemde geride bayağı iyi oynadı. Muhammed oynaya oynaya iyi oluyor, fiziğini de güçlendirirse Bilic ile patlama yapacak gibi gözüküyor. Dentinho'nun attığı golde Muhammed'in Veli'yi pozisyona sokup ardından Veli'nin yaptığı asistte çok üst düzeydi. Yine de kanatlarda çok etkisiz oynuyoruz. İnatla kanatlara yönlendiriyor oyunu Bilic belli ama halen oturmamış sistemi... EHE. Şaka bir yana Beşiktaş, Fernandes hariç birçok aynı seviyede adamdan oluşuyor. Bilic'in becerisine bakar bu iş. Olcay, Holosko, Dentinho, Töre kim formdaysa o oynayacak belli oldu. Oğuzhan'ın pek lafı geçmiyor ama yeri garantidir sanırım, onun yanında Veli/Necip/Toraman yerine bir transfer hoş olur bütçe kaldıysa
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 sola adam lazım. ismail'e güveniyorlarsa büyük hata ederler.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 4-3-3 devam mi edicez 4-4-2 ye mi dönücez o önemli suan: 4-3-3 e göre dusunursek tolga serdar-sivok-pedro franco-köybası(gökhan güzen) veli(yeni transfer) oguzhan-fernandes olcay-almeida-dentinho gibi bir 11 var, klübe geçen seneye göre cok daha iyi orası kesin, ama 11 e 2 takviye daha gerek gibi ömer göhkan töre sezer muhammed necip bunlar 70ten sonra takımın oyunu tutması için gereken enerjiyi klübeden getirecektir.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 O 11'deki 4-5 adam direk rotasyon oyuncusu, Beşiktaş'ın şu hedefleri doğrultusunda bile. Tamam yıldız zor fakat en azından orta saha ve sol kanat (boydan boya) iyileştirilebilir
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 abi oguzhan-ferdi orta sahasi hangi takıma koysan oynar, bunlar da rotasyon oyuncusu ise artık vay haline ülkenin, messiler xavi'ler geldi biz mi görmedik :D ileri uca takviye gerek, sol bek'e gerek, orta 3 lüde sıkntı yok bence. ileri 3lü degisebilir
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 4-5 adam diyorum. Sağ kanat-sol kanat-sol bek-önlibero Oğuzhan-Ferdi süper, misal Sneijder-Selçuk da süper fakat arkalarında Melo var kafa rahat. Necip ve Veli'yle olmaz o iş
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 aynen ona katılıyorum, zaten yukarda yazdım transfer olması gereken yerlerde ön libero'ya veliden daha yaratıcı birisi gelirse hayır demem, yabancı olmak zorunda, cunku türkiye standartlarında o mevkiyi kaldrcak yaratıcı oyuncu yok hepsi odun. melo gibi adam bulmak da kolay degil malesef :D sağ sol kanattan 1 tanesine takviye gerekir, digerinde olcay oynar, ileriye de 1 forvet. köybası dönene kadar gökhan ile idare edip sol bek almıcaklar sanırım, umarım ordan patlamayız. köybası dönünce cok kaliteli bir geri 5 li olcak tolga- sivok,perdo,köybası,serdar. baya güzel, onların önüne melo kalitesinde 1 yabancı ön libero, oguzhan ferdi, olcay, almeida, bir de kaliteli sol açık gg sezon basında 4-5 eksik vardi da, suan bir ön libero bir sol acık yeter gibi, köybası'nin saglam döncegni varsayarak konsuyorum tabi. 2 kere üst üste sakatlık gecirdi, patlayabilr yani ben olcayi rotasyon adamı saymıyorum, sen onu rotasyon oyuncusu olarak görmüşsün, ordan cıktı sıkntı sdsfs adam gecen sene mevkisinde en cok verim veren oyuncuydu, gol sayısı ve asist olarak
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 gri geliyor, 1 tane de güz siyah gelicek
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 formalar hem kötü hem kar marjı az, gidip tshirt felan almak lazım.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 90-60-90 kadın forması mı o sjdfjsdf. Gri gidiyor ya Beşiktaş'a, ama düz beyaz çıkarmayabilirler gibi, çubuklu beyaz ağırlıklı. Kırmızı olabilir yine, ama bu sefer de bizim için parçalı, fener için çubuklu neyse bjk için de düz beyaz odur diyerek garipserim Bu arada Beşiktaş'ın 110. yıl muhabbetine A-class çıkıyor formalar, misal Fenerbahçe'nin B-class. Babam almış Beşiktaş'ın çubukluyu, kumaşı filan on numara. Bu sene alın mutlaka
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Cons said: belki topraktan bikaç şampiyonluk daha çıkarda 2. yıldızı taktıkları gibi 3.yüde takarlarasfadasf
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bu sene formalar çok güzel, 3 formada alınır, gri formada çok güzel olmuş, ama siyah yakacak ortalığı.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 griyi beğenmedim ben ya, çizgili iyi ama bu sene ondan alacağım. duruma göre ekstradan bir siyah alabilirim belki, onun dışında t-shirte vs. devam
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 kombine alacak olan var mı? bjk bonus yok inşallah kalır =)
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 arkadaşlar boğaziçi hattuşaşsporun kupaları çıkmış kazınca. federasyon onlarıda sayıp beşiktaşa yıldız takacakmış
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bu terbiyesiz hala banlanmıyor. ilginç...
Öne çıkan mesajlar