Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doktor var mı???

Patice

Öne çıkan mesajlar

senko said:

moonfall said:

sıkıntılarım genel hipertiroid hastalarında olan ani sinir, kilo kaybı veya alamama, ellerde titreme, depresyon, ani ruh hali değişiklikleri, aşırı terleme, sıcağa aşırı duyarlılık, çok hızlı yorulma, kalp hızının sürekli yüksek seyretmesi, kas yorgunlukları vs vs vs. hepsini yaşadım.

birebir ben :/

Ehe benim kalp dakikada 110 115 falan :D
Sosyal ağlarda paylaş

ameliyattan sonra hicbirseyim kalmadı. sadece her sabah eutrox umu iciyorum. sürekli hapa bağımlı olarak yaşamak -unutma, yanında taşıma zorunluluğu, bazen eczanelerde bulamama vs.vs.vs.- kötü bir şey ama tüm o etkilerden kurtulmaya değer kesinlikle.

başında bu sıkıntı olan tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

moonfall said:

ameliyattan sonra hicbirseyim kalmadı. sadece her sabah eutrox umu iciyorum. sürekli hapa bağımlı olarak yaşamak -unutma, yanında taşıma zorunluluğu, bazen eczanelerde bulamama vs.vs.vs.- kötü bir şey ama tüm o etkilerden kurtulmaya değer kesinlikle.

Ya erkeklerde olduğunu bilmiyodum ben bu hastalığın :/ geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Patice said:

moonfall said:

Ya erkeklerde olduğunu bilmiyodum ben bu hastalığın :/ geçmiş olsun

niye olmasın abi erkeklerde ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...