Patice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 senko said: moonfall said: sıkıntılarım genel hipertiroid hastalarında olan ani sinir, kilo kaybı veya alamama, ellerde titreme, depresyon, ani ruh hali değişiklikleri, aşırı terleme, sıcağa aşırı duyarlılık, çok hızlı yorulma, kalp hızının sürekli yüksek seyretmesi, kas yorgunlukları vs vs vs. hepsini yaşadım. birebir ben :/ Ehe benim kalp dakikada 110 115 falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Farklı doktor görüşleri almakta fayda var. Dediğin gibi bir başka doktora görün istersen Patice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 koşu bandında 230ları görüyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ameliyattan sonra hicbirseyim kalmadı. sadece her sabah eutrox umu iciyorum. sürekli hapa bağımlı olarak yaşamak -unutma, yanında taşıma zorunluluğu, bazen eczanelerde bulamama vs.vs.vs.- kötü bir şey ama tüm o etkilerden kurtulmaya değer kesinlikle. başında bu sıkıntı olan tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 senko said: koşu bandında 230ları görüyorum ben :) neden kas yapamadığın ve göbekli kaldığın falan daha net belli olmaya basladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 senko said: koşu bandında 230ları görüyorum ben :) Benim deniz otobüsüne yetişmek için kırdığım 300 rekorum bile olabilir. Öksürmekten kendime gelememiştim. Normal hali 110 120 kafa rahatken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 O zaman ikinizde öleceksiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 moonfall said: ameliyattan sonra hicbirseyim kalmadı. sadece her sabah eutrox umu iciyorum. sürekli hapa bağımlı olarak yaşamak -unutma, yanında taşıma zorunluluğu, bazen eczanelerde bulamama vs.vs.vs.- kötü bir şey ama tüm o etkilerden kurtulmaya değer kesinlikle. başında bu sıkıntı olan tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun. Ya erkeklerde olduğunu bilmiyodum ben bu hastalığın :/ geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 T4 hormonundan bahsediyoruz, genellikle 1-2 haftayı bulur değişen dozajın etkisini göstermesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KirikagureSaizou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Patice said: moonfall said: ameliyattan sonra hicbirseyim kalmadı. sadece her sabah eutrox umu iciyorum. sürekli hapa bağımlı olarak yaşamak -unutma, yanında taşıma zorunluluğu, bazen eczanelerde bulamama vs.vs.vs.- kötü bir şey ama tüm o etkilerden kurtulmaya değer kesinlikle. başında bu sıkıntı olan tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun. Ya erkeklerde olduğunu bilmiyodum ben bu hastalığın :/ geçmiş olsun niye olmasın abi erkeklerde ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 E genelde kadınlarda oluyo.. Ne gülmüşsün bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar