Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 fakat o konu başlığı... ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Eshy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Lokasyonuma göre kalabilir miyim lan dedim haftada bir Bitez-Tbükü uzak, hele gece çevirme filan oluyor her eve dönüşte götüm atıyor, biraz ucuz olsa kalabilirdim de fiyatlar baya yüksek, hem de bu yaz Bodrum'u göremeyeceğim bile muhtemelen özledim ulan :( Ama Alaçatı piyasasından daha düşük, fiyatı yükseltse bile kapalı gişe oynar o yörede noproblemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 5 yillik rezervasyonu dolu zaten, siz fakirlere kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 aquila said: 5 yillik rezervasyonu dolu zaten, siz fakirlere kalmadi. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 sequo'da kendini patide ki tek zengin zannediyor. en çok ona gülüyorum ben. sequo'nun tüm servetini bir aylık kazancıyla satın alabilecek kişiler var pati'de hala tırı vırı... killer'in oteli esh'in otelini döver bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Harbi "Esh'nin" mevzusunuz düşündüm ben de başlığı her gördüğümde. Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Başkalarının serveti üzerinden birilerine laf yetiştirmekte ayrı bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 nordlydian said: sequo'da kendini patide ki tek zengin zannediyor. en çok ona gülüyorum ben. sequo'nun tüm servetini bir aylık kazancıyla satın alabilecek kişiler var pati'de hala tırı vırı... killer'in oteli esh'in otelini döver bu arada... yok lan öyle bişey:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=416010610904&set=vb.124114970945138&type=3&theater Küflü doöates kurtlu bamyayı organik diye çakıyoruz esnafı Esh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 BonePART said: https://www.facebook.com/photo.php?v=416010610904&set=vb.124114970945138&type=3&theater Küflü doöates kurtlu bamyayı organik diye çakıyoruz esnafı Esh. asdfasdasd olm ilk defa izledim lan ne cevher varmış yankıda öyle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Sequo said: yok lan öyle bişey:) sen öyle san hacı. herkes senin gibi zengin kaşarı değil ki tüm malını mülkünü döksün ortalığa.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Adam Eşe diye okuyor sanirim =) Ya da typo. Bu arada Pati'de maddi olarak epey iyi insan cok, boyle cikip zenginim diyince komik olman sadece ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 nordlydian said: Sequo said: yok lan öyle bişey:) sen öyle san hacı. herkes senin gibi zengin kaşarı değil ki tüm malını mülkünü döksün ortalığa.. asdf Olm gördüklerin buz dağının görünen yüzünün üstündeki bir kaya sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 GERGE said: Adam Eşe diye okuyor sanirim =) Ya da typo. Bu arada Pati'de maddi olarak epey iyi insan cok, boyle cikip zenginim diyince komik olman sadece ondan. kanka 10 gün öncesine kadar herkes okeye dönüyordu ne oldu topluca zengin rp simi yapmaya karar verdiniz. Ona göre fakir rp si yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 otel çok güzel gözüküyo ya. beğendim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 otelin adı ne PokeHotel mi kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Balayinda eshin oteldeyiz. Begendim ben. Ama once evlenmem lazim. 3 yil sonrasi icin rezervasyon aliyo musun kanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Esh istese kendini zaten yillar once public olarak tanitirdi demek ki istemiyormus ama sen adam soyle boyle dedin simdi ne anlami kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Sequo said: kanka 10 gün öncesine kadar herkes okeye dönüyordu ne oldu topluca zengin rp simi yapmaya karar verdiniz. Ona göre fakir rp si yapacam. Forumu sadece okuyan adam rpsi yapsana biraz. Çok merak ettim nasıl yapacaksın. :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 adamın kendi parası sanki neyini söylesin. babası yapmış o da orada işte sanki sermayeyi kendi vermiş amk. ne abarttınız sequo'ya rakip çıkarıcaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Black-ice said: Sequo said: kanka 10 gün öncesine kadar herkes okeye dönüyordu ne oldu topluca zengin rp simi yapmaya karar verdiniz. Ona göre fakir rp si yapacam. Forumu sadece okuyan adam rpsi yapsana biraz. Çok merak ettim nasıl yapacaksın. :))) Kankacım denicem senin için ama dayanamam. 2-3 gündür çok sıkıcı değil mi ama forum? Konular bie güncellenmiyor bence yine bir hareket lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Abi kendimi "sabah sabah seda sayan" a davet edilmis kubat gibi hissettim (: Sequo kardesim begendiyse ne mutlu bana , kendi capimizda birseyler yapmaya calisiyoruz. Patiden gelmek isteyen olursa gidip booking.com dan abanmayin ( hatta hicbir otel rezervasyonunu , otellerden ozel fiyat almadan yapmayin) bana sorun. Zenginlik goreli bir kavram. Yeter ki gonuller zengin olsun (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Sequo said: Black-ice said: Sequo said: kanka 10 gün öncesine kadar herkes okeye dönüyordu ne oldu topluca zengin rp simi yapmaya karar verdiniz. Ona göre fakir rp si yapacam. Forumu sadece okuyan adam rpsi yapsana biraz. Çok merak ettim nasıl yapacaksın. :))) Kankacım denicem senin için ama dayanamam. 2-3 gündür çok sıkıcı değil mi ama forum? Konular bie güncellenmiyor bence yine bir hareket lazım. Aman abi gözünü seveyim hareketlendirme. Sinirler geriliyor sonra bak ne güzel geçinip gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Esh said: Abi kendimi "sabah sabah seda sayan" a davet edilmis kubat gibi hissettim (: Sequo kardesim begendiyse ne mutlu bana , kendi capimizda birseyler yapmaya calisiyoruz. Patiden gelmek isteyen olursa gidip booking.com dan abanmayin ( hatta hicbir otel rezervasyonunu , otellerden ozel fiyat almadan yapmayin) bana sorun. Zenginlik goreli bir kavram. Yeter ki gonuller zengin olsun (: Aklıma Ali Kurt geliyor öyleydi dimi adı ashudhausdhad http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2011/09/alikurt-530x709.jpg Ne çok mel gibson dedi ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar