Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en ucuz uzaktan eğitim yükseklisans

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaslar su an hali hazirda ahmetyeseviye kayitliyim ve 2018 e kadar tecilim gozukuyor yuksek lisanstan.

su an ben ygs/lys ye girip bir okula lisans kaydi yaptirsam, tecilim dusmez degil mi?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
logtrig said:

arkadaslar su an hali hazirda ahmetyeseviye kayitliyim ve 2018 e kadar tecilim gozukuyor yuksek lisanstan.

su an ben ygs/lys ye girip bir okula lisans kaydi yaptirsam, tecilim dusmez degil mi?

benim de ayni sekilde ahmet yesevide. Bi donem parayi yatirmayinca atmiyolarmis sanirim bunla ilgili bilgin var mi. Iki donem yatirmassan siliyolarmis kaydi?
Mesaj tarihi:
Fin said:

yüksek lisanstan atılma yok arkadaslar.

abi paralilarda vardir bence parayi vermeyince napsin adam seni.

vize netten oluyo finale okula gidiyosun ankara istanbul ve izmirde oluyo sanirim sadece.
Mesaj tarihi:
Btw işsiz sayısı artınca devlette yükseğe kabul alma işi zorlaştı nispeten. 150 200 kişi falan başvuruyor her dönem bizim programlara. Kimsede adam akıllı dil yok ama alesler yine 70'ten yukarı en kötü.

Tecil için en güzeli dövletti, beleş vs. ama o da artık zor ALES falan kastırmadan gidince.
Mesaj tarihi:
Madem askerlikten yazi da geldi, yuksek lisans sart oldu.

DEU deniz turizmi dusunuyordum ama Ekim ayina kadar yolu var anlasilan. Seri kayit olan veya tavsiye verebilecek arkadaslar bir destek eli uzatabilir mi?
Mesaj tarihi:
konuyla alakalı bi sorum var da yeni topic açmayayım dedim, askerliği uzatmak adına ders bırakmak ne kadar mantıklı? şuan da 4 yıl bittiğinden lisans derslerine kredi başına ödeme yaptığımdan toplamda girecek miktar aynı, dersleri teker teker alarak uzatsam saçma mı olur ?
Mesaj tarihi:
Boneslark said:

konuyla alakalı bi sorum var da yeni topic açmayayım dedim, askerliği uzatmak adına ders bırakmak ne kadar mantıklı? şuan da 4 yıl bittiğinden lisans derslerine kredi başına ödeme yaptığımdan toplamda girecek miktar aynı, dersleri teker teker alarak uzatsam saçma mı olur ?

kaç derse kadar o mesela bizim okulda 3 ders kala yapabiliyosun onu sadece ders parası ödüyosun 28 yaşına kadar yolu var o işin
Mesaj tarihi:
5 ders var şu anda kalan da, dediğin gibi 3 ders bıraksam o 3 dersin ücretini mi ödemek gerekiyor her dönem yada 3 ders bırakıp 1 dersin ücretini ödemek yeterli mi ? her dönem açılacak bir ders mi bırakmak lazım eğer öyleyse hmm...

Öğrenci işleriyle konuşayım öğreneyim durumu en iyisi
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
alessiz yuksek lisans soyleyin. ilkini bitirdim yenisi lazim. sanirim ayni universitede farkli bolumde yapsam tecil olmuyodur. ya da oluyo mudur? masterla sonsuza kadar uzatabiliyo musun boyle onu da hatirlamiyorum. bl okuyim su basligi
Mesaj tarihi:
aynı üni'de kayıt sildirip diğer bölüme kayıt olabilirsin

okan var ucuz.

eski yükseklisans'a ne zaman başlamıştın? bitmemiş olması lazım henüz

bu arada 29'a değil, 35'e kadar yürütür yükseklisans
Mesaj tarihi:
26kasım2014 öncesi kayıt olduysan 26kasım2014'te sıfırlanıyor öğrencilik süresi hesaplama, kasım2017'ye kadar uzatabilirsin o yüzden. okulun o madde gereğince kasım2017'ye tecilini istiyorum diye yazı yollaması lazım askeralma'ya

geçici madde koydular yükseköğretim kanununa alakasız başka bi kanunla

normalde 3 yıldan sonra yl'de öğrencilik haklarını kaybediyorsun (askerlik tecili de dahil). ama üstte bahsettiğim geçici madde 3 yıl hesabını sıfırlıyor o tarihte.
  • Yeni Oluştur...