Anhora Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Army Break S01E01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Bize gel, ales yok - iki referans lazim. Deu deniz turizmi. Zevkli bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 arkadaslar su an hali hazirda ahmetyeseviye kayitliyim ve 2018 e kadar tecilim gozukuyor yuksek lisanstan. su an ben ygs/lys ye girip bir okula lisans kaydi yaptirsam, tecilim dusmez degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 30yaşından büyüksen düşebilir lisans öğrencilerinin tecilini okulun öğrenci işleri yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 yok yas 26. su an askerlik tecil islerini yuksek lisans yapiyor. lisansa kayit olurken belirtmem gerekir mi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 3 dönem boyunca okula(tezsiz yüksek lisans) ayak basmadım. bununla ilgili atılma şartlarını da bulamıyorum hiçbir yerde. bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 logtrig said: arkadaslar su an hali hazirda ahmetyeseviye kayitliyim ve 2018 e kadar tecilim gozukuyor yuksek lisanstan. su an ben ygs/lys ye girip bir okula lisans kaydi yaptirsam, tecilim dusmez degil mi? benim de ayni sekilde ahmet yesevide. Bi donem parayi yatirmayinca atmiyolarmis sanirim bunla ilgili bilgin var mi. Iki donem yatirmassan siliyolarmis kaydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 yüksek lisanstan atılma yok arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 bu ahmet yesevi dediğinizde finaller falan nasıl oluyo her şey internetten okulu görmeden mezun mu oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Fin said: yüksek lisanstan atılma yok arkadaslar. abi paralilarda vardir bence parayi vermeyince napsin adam seni. vize netten oluyo finale okula gidiyosun ankara istanbul ve izmirde oluyo sanirim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 seni atıp napsın kredi basına ücret ödüyosun zaten o dönem ders seçmezsen okulun öğrencisi + imkanlarından yararlanamıyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Btw işsiz sayısı artınca devlette yükseğe kabul alma işi zorlaştı nispeten. 150 200 kişi falan başvuruyor her dönem bizim programlara. Kimsede adam akıllı dil yok ama alesler yine 70'ten yukarı en kötü. Tecil için en güzeli dövletti, beleş vs. ama o da artık zor ALES falan kastırmadan gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Madem askerlikten yazi da geldi, yuksek lisans sart oldu. DEU deniz turizmi dusunuyordum ama Ekim ayina kadar yolu var anlasilan. Seri kayit olan veya tavsiye verebilecek arkadaslar bir destek eli uzatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 konuyla alakalı bi sorum var da yeni topic açmayayım dedim, askerliği uzatmak adına ders bırakmak ne kadar mantıklı? şuan da 4 yıl bittiğinden lisans derslerine kredi başına ödeme yaptığımdan toplamda girecek miktar aynı, dersleri teker teker alarak uzatsam saçma mı olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Valvyn said: bu ahmet yesevi dediğinizde finaller falan nasıl oluyo her şey internetten okulu görmeden mezun mu oluyosun msn den hocaya alien yolluyosun o da sana opucuk gonderiyor o kaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Boneslark said: konuyla alakalı bi sorum var da yeni topic açmayayım dedim, askerliği uzatmak adına ders bırakmak ne kadar mantıklı? şuan da 4 yıl bittiğinden lisans derslerine kredi başına ödeme yaptığımdan toplamda girecek miktar aynı, dersleri teker teker alarak uzatsam saçma mı olur ? kaç derse kadar o mesela bizim okulda 3 ders kala yapabiliyosun onu sadece ders parası ödüyosun 28 yaşına kadar yolu var o işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 5 ders var şu anda kalan da, dediğin gibi 3 ders bıraksam o 3 dersin ücretini mi ödemek gerekiyor her dönem yada 3 ders bırakıp 1 dersin ücretini ödemek yeterli mi ? her dönem açılacak bir ders mi bırakmak lazım eğer öyleyse hmm... Öğrenci işleriyle konuşayım öğreneyim durumu en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 alessiz yuksek lisans soyleyin. ilkini bitirdim yenisi lazim. sanirim ayni universitede farkli bolumde yapsam tecil olmuyodur. ya da oluyo mudur? masterla sonsuza kadar uzatabiliyo musun boyle onu da hatirlamiyorum. bl okuyim su basligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Ilkini bitirmeyecektin bititdiysen yaylalar yaylalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ilkini bitirmedim abi 1 ders bile gecmedim kaydim devam ediyor. tecil de 2017 ocak veya mayisa kadar. 3 yilda bir bu basliga gircem ben heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Orda devam 29a kadar yasa degismediyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 aynı üni'de kayıt sildirip diğer bölüme kayıt olabilirsin okan var ucuz. eski yükseklisans'a ne zaman başlamıştın? bitmemiş olması lazım henüz bu arada 29'a değil, 35'e kadar yürütür yükseklisans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 yl doktora atilma yeniden geldi..12 yariyil suresini baslattilar..6 sene takilabiliyorsun yl da..jayit yaptir yaptirma..sonra sut.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 26kasım2014 öncesi kayıt olduysan 26kasım2014'te sıfırlanıyor öğrencilik süresi hesaplama, kasım2017'ye kadar uzatabilirsin o yüzden. okulun o madde gereğince kasım2017'ye tecilini istiyorum diye yazı yollaması lazım askeralma'ya geçici madde koydular yükseköğretim kanununa alakasız başka bi kanunla normalde 3 yıldan sonra yl'de öğrencilik haklarını kaybediyorsun (askerlik tecili de dahil). ama üstte bahsettiğim geçici madde 3 yıl hesabını sıfırlıyor o tarihte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 abi ne guzel seyler ogreniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar