bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 kafasına sıkmadan önce çicek mi koklamış o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 çiçek koklayarak kafa olmuş adam imza değil tuğra basmış patatesten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 14 eli aynı deliğe sıkmıs ama bence iyi basarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 telefonla konuşurken elini altındaki bi kağıda saçma sapan şeyler karalarswın ya... dövmeleri öyle oluşmuş bence. -ferdi kağıt var mı not alcam *abi koluma yaz ordan temize geçeriz sonra gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 abi nasıl bir kafa ya. .adamın hazırlanışını gözümün önüne getiriyorum, aklından neler geçiyordu düşünüyorum mesela şakağındaki boyayı aynaya bakıp koyarken "kanka çok gerçekçi oldu bu ha biraz dah aşuraya süreyim oldu hah iyi bu iyi dur biraz bekliim de kurusun, (bu sırada ggözü sakalına ilişir, boşta kalan eliyle sakalını ovuştururken) sakala da şekil yapsak mı lan?" yani muhtemelen sahne böyle gerçekleşti, yüzünü, boyadığı yeri dikkatlice inceledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 BabacumMostors said: tuğra basmış patatesten hahaha patatesten intihar öncesi tuğra oyma fikri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Cuce said: 14 eli aynı deliğe sıkmıs ama bence iyi basarı , bende onu düşünüyorum bi saattir gökçen ya kurşunlar boş çünkü aynı delikten sokabilir misin ki o kadar kurşunu yta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 bence çatışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Csde bile zor abi. Ayni delik olmaz 1 milim yani olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 belki cok zekidir. eline bolş silah aldığı ıcın o silahlarla intahar ettiğini düşünüyoruz. belki mermi cekirdeklerini önceden cıkarıp cok yüksek bi yerden kafasının üstüen bıraktı 14 tane birden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Senin ismin gokcen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ObuzHapsever said: Türkler neden cosplay yapamıyor v1 Felipe Melo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Melipe felo olmus daha cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ObuzHapsever said: adam intihar etmeden 35 litre kan vermiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ve beni asıl meraklandıran konu; o mektupta ne yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Tek dal içilmiş kamyoncu malbuşu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 http://3.media.bustedtees.cvcdn.com/2/-/bustedtees.bba2add2-ed6b-4e0a-833e-bcf06c54.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 diaboliq said: ve beni asıl meraklandıran konu; o mektupta ne yazıyor? ben de okumaya çalıştım da beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 diaboliq said: ve beni asıl meraklandıran konu; o mektupta ne yazıyor? lorem ipsum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Kurşunlar boş değil kurusıkı muhimmat. Bu durumda esas sorulması gereken soru, lavuk nasıl vuruldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 cinayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 "Joan Cornellà" http://elblogdejoancornella.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 sdfsd bu ne abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar