ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Adamı candan eder Ayrıca beyaz ve bol çekirdeği olunca cinnet aşaması öğarggghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bi kötüsü, geçmiş karpuz. sünger gibi, sırf şeker. hatta daha kötüsü, çürümüş karpuz. tatlı diye agzına atip ekşi tadı alman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Fazla tatlı olunca sevmiyorum ben. Aşırı beyaz değil de kırmızıya yakin beyaz olanlar güzel oluyor ya tat olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 1 pazardan almıcan 2 pahalısını alacaksın Ucuz diye aldıklarımın %90 ı kelek çıkıyo pifff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 MasterHapLo said: bu isten anlayanlar soylesin iyi karpuz nasil secilir ben pedere bir tuto yazdırayım, 15 senedir adamın kötü karpuz aldıgını görmedim. böyle eliyle 2 tık tık yapıyor, karpuzu yarıyorsun kırmızı renk gözünü alıyor resmen sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Karpuzun datlısı makbüldür de kavunun çok tatlısı hoş olmuyor, o sapsarı ufak kavunları hiç sevmem misal. Kırkağaç kavunu olacak sarı üstüne siyah çizgili benekli, az tatlı ve ferahlatıcı ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Lan geçen hatunun annesi yarım karpuz vermiş buna, 3 gün dolapta durdu stretch filme sarılı.Unutmuş kalmışız, ulan dedim şunu atayım bari atarken bi lokma yiyim dedim öyle karpuz olur mu ya. Suyu,şekeri yerli yerinde tazecik de kalmış nası gittiydi öğle sıcagında kadında niye yardım verdiyse bilemedim artık kız tek yaşıyor bitiremez diye düşündü heralde akjsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 geçen barda kızın tekin erkek arkadaşı geldi yeni tanışıyoruz falan, ağır abi takılıyor paso mangal rakı karpuz üçgeni muhabbet. karpuza masaj yapacaksın 2 saat falan diyor yav he he dedik yolladık. karpuz lan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 hangi karpuz o masaj yapılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Pingu said: hangi karpuz o masaj yapılan anaaa. subliminal mesaj mı çaktı ibne acaba kıllandım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 macrodan aliyorum cekirdeksiz 1.70 kiyip, agiz tadiyla yiyorum. pazardan aliyorum 0.70, 1. dilimden sonra cope atiyorum. renk var, lezzet yok. cektigin hamallikla kaliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 karpuz alsam bitmez almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Kırk yıllık manavım, böle karpuz görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 iyi karpuz kavundur. kavun en iyi meyvedir. karpuz rezildir. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 karpuz yemek hamallıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Abi ios, androidde watermelon app var indirin, kullanın. Karpuzun iyisinden anlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar