sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 synthesizer said: ölücülük etmeyin abi, kutu 1.75, litrelik pet 1,99 multipack alın kutuları eh işte 2 lira alınca, kutu başı 0.66 tl ediyor. daha ne kadar fark etsin? dediğin doğru ama parası olan için güzel. öğrenci için zor iş. ben de para kazanmaya başlayınca kutuya döndüm gaz olayı yüzünden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 pepsi max tadında diet olmayan kola yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Burger King'den menü aldığında içeceğini ice tea istersen 0.50 tl fark alıyor artık. Pepsi yaptırdığına inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 yekeyeke said: Nestea'de Nestle isim hakkı patlayınca Fuse oldu diye duydum. Onlar aynı diyebiliriz :). Didi'yi de salla, dünyanın en büyük pazarlama hatası ile çıktılar, reklamı verdiler her kanalda, markete gittik rafta yok, reklam bitti, şu an tüm raflarda Didi.. Fail. zamanında threadde böle bi bolkeseden post varmış :) pazar 2.si şuanda didi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 stormeagle said: Burger King'den menü aldığında içeceğini ice tea istersen 0.50 tl fark alıyor artık. Pepsi yaptırdığına inanıyorumyok BK kendi yaptı, karlılıklarının farkı yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Neyin bol kesesi yahu, Didi çıktığında markette yoktu, reklamı yapılan ama markette satımayan marka idi. Şimdi gittiğinde her yeri doldurmuş olabilirler, postun tarihine bak şu ana, 2 sene geçmiş aradan hey allah ya :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 ben genel insightlessnessligindan dem vurmuştum. asıl dunyanın en iddiali pazarlama planıyla çıktı adamlar. soğutucu yatırımı yapmadılar. ürünlerini koyacakları dolap satın alıp dağıtmaya para harcamadılar. bakkal çakkal zaten bizim veya Coke'un dolabına koydu ürünleri. soğuk bulunurluk ve dolap içinde vizibilite çok önemli kategoride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 sos u ücretli yapanda bk, ice tea farkıda bk. mc mal mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 bk tok satıcı hal vakit yerinde valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Didi askeriyeden götürüyo işi. Tüm askeriye kantinleri Didi dolu. Ben de orada görmüştüm ilk. Su kalmamış herkes susuzluktan Didi'ye abanıyordu su yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Çaykur olursa arkanda tüm devlet kurumlarında içilirsin. Serbest rekabet, yersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 CS:GO'da kutu versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 kutu değil, anahtar versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 kanka fiyatları niye bu kadar pahalandırdınız cola bile içemiyoruz fakirlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 steam credit için çalışıyorum dostlar. fiyatlar konusunda da, bize gelişi bu kadar be abisi :( kola vergisi, dolar bazlı hammadeler derken, cidden eksi yazıyoruz nerdeyse yani, size bayagı az yansımışı bu. biz zate pariteyiz rekabetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 kola vergisi ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 http://www.gib.gov.tr/index.php?id=1079&uid=KLS8PLBD87PIME5A&type=teblig 6. madde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Didi bu arada açık ara en en iyi ice tea ondan iciyo insannar. Bir kez içinde şeker var glukoz şurubu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 İçeçeğin sağlıklı bir içeçek olması için,içerik değişimine gidin.. Rafine Şeker yerine veya tatlandırıcı aspartam yerine daha insan sağlığına faydası olan birşey kullanın.. Herkezin rahatlıkla tüketebilmesini sağlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 tesekkurler kampanya fikrin de var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 su sat, onurlu yasa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 wargaming le anlasin gold ciksin kapaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ulasmaya calismislardi bi ara, var mı ciddi bi oyuncu kitlesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 wolfteam mi? kapaktan efsunlu tasma ciksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Hots skin versin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar