Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Pepsi ne kampanya yapsa almayı düşünebilirsiniz böylemiiii? böylemiii? yoksa böylemiiiiii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Alienware PC versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Dworgian said: Acaba 10 kapağa 5 usd yanında, kod gönderenler arasında çekilişle 100 kişiye de 100 usd kod veriyoruz dese pepsi. Mantıklı olmaz mı?milli piyango kapsamına dahil oluyo 63TLyi gecen bi ödülle çekiliş yaptıgında. degmiyo o kadar ufak ödülü dagıtmak icin o zahmete girmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 o zaman BÜYÜK ödül verin!!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 burger murger dagıtın açız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Bi ara digiturk film paketi falan veriyodunuz iyiydi 4-5 defa aldım sırf o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Zaten Pepsi alan biriydim ama ne zaman ki Seda Sayan'ı falan oynattılar o gün bugündür almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 @op kapağın altına bir mentos koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 pepsi coca cola'nın muadili değil ya, ürünler indifferent olursa promosyon işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Topiği okurken şunu gördüm mesajlarda , genellikle herkesin dediği söz şu " bi kupon için o kadar uğraşamam pepsi bulmaya "belkide kampanya yapılması gereken şey burada gizlidir.. ulaşılabilirlik... pepsi dükkanı açılsın mesela , marketten filan almak yerine insanlar pepsi dükkanından alsın kolasını ve bunun yanında birçok değişik ürünü.. bardaklar vs. filan. saçma mı oldu? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 hem de ne saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 sen yazma abi benim msjlarımın altına yazı.. gıcığım sana acaip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 niye :(((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Hamit abi konusundan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 harbi hamit noldu lan aradımı sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Abi işte Pepsi'yi dışarıda yemek yemeğe gittiğin zaman yada ne bileyim sinemaya gittiğin zaman Coca Cola bulamadığında mecburen sana dayatıyorlar. Yoksa gidip marketten hastasıyım yada kampanyası varmış diye alınmaz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 hamit abi olmuş hemen ahah sdıjfdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 hamit abi ahahahaha evden mi aldırdı naptı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 beyler lütfen saygısızlık yapmayın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Jaegerjaquez said: harbi hamit noldu lan aradımı sdfsfs haberi olmadı heralde bişeyden , burdaki düşünceli arkadaşlar baya uğraşmış ekşideki yazılar için sağolsunlar.. facebookta ekliyim hala haberi olsa blocklanırdım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eycuf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuya döncem ben. Sevindim valla. Bundan sonra bulursam eğer kokakola yerine twist alırım. Twist güzel. Bi de bunu güzel maliyeti çok olmayan bir viral reklamla desteklerseniz üff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 suBzer0 said: Topiği okurken şunu gördüm mesajlarda , genellikle herkesin dediği söz şu " bi kupon için o kadar uğraşamam pepsi bulmaya "belkide kampanya yapılması gereken şey burada gizlidir.. ulaşılabilirlik... pepsi dükkanı açılsın mesela , marketten filan almak yerine insanlar pepsi dükkanından alsın kolasını ve bunun yanında birçok değişik ürünü.. bardaklar vs. filan. saçma mı oldu? :p abi hiç kimse(avealı fakirler hariç), kampanya var diye kola seçimini değiştirmez, bence pepsinin insanları aptal yerine koymayı bırakması gerekiyor, koka kola bir şey verdiği için almıyoruz biz bu ürünü. ambalajını değiştirsin, değişik bir şişeyle gelsin, dediğim gibi 2 damla fazla limon koysun twiste zaten alacak olan adam alır. müşteri içecek dolabında baktığında göz aşinalığından dolayı pepsiyi görmüyor bile, atıyorum ambalaj rengini fıstık yeşili yapsın insanlar aynı olduğunu anlayana kadar %20 artar satışlar :p mesela ben koka kolaya takıntılı bir insan değilim ama almak aklıma dahi gelmiyor pepsiyi çok sönük şuan. yok abidik gubidik isimlerle reklam yapmalar vs gerek yok bunlara bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 kola alınacaksa ve ikiside varsa ben direk maviyi görüp pepsi alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Kola, pepsi farketmez. İkisi de bayağı tırt tier içecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 rusa götürsün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar