Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Şişeyi değiştirsin alacağım ya. Damacana gibi pet şişesi var. Az keskin hatlara sahip olsun, pepsi can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 "roket adam" said: henry ford focus gruplarına 'nası bi taşıt istersiniz' diye sorsaydı alacağı yanıt 'daha hızlı giden bir at arabası' olacaktı. böyle dandik pazarlama şeyleriyle uğraşmayın.asdfasdfa adam focus group olgusunu cope attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Coca cola yerine pepsi yi tercih ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Promenader said: steam wallet code dağıtılsa forumun adı pepsicik.com olur. Evet gençler, siz istediniz ben yaptım.. Haftaya başlıyor kampanya 10 pepsi kodunu gir, $5 steam wallet kodunu götür. Summer sale'e de denk geldi, artık bi dal hayır duanızı alırım *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 kutu pepsi mi litrelik mi nası olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 hepsi geçerli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 5 dolar için içilir mi lan kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 coke'cu genclere hitaben kampanya hacı, senlik bişi yok sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Türkiye'de Steam kodu kullanan kişilerin oranı Pepsi'yi mutlu edecek mi :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 "pepsinin tadını sevmiyorum o yuzden icmiyorum" diyip coke icen ama en son ne zaman pepsi ictigini hatirlamayan coke loyalistlere bu kampanya vasıtası ile bi yudum bile denetsek bizim için kardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 pepsi daha güzel lan koladan. aferin size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 çaldın kalbimi mangalcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 güzel kampanya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 pepsiciyiz pepsici HÜLOOĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 5$ a O kadar pepsi ıcılmez lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 şimdiden başlayın ufaktan kapak biriktirmeye diye heads up vereyim dedim, açıldığında abanırsınız, stoklarla sınırlı olacak ;) girin bi gezinin belki dişinize dokunur başka şeyler de çıkar pepsi.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 pepsi max neden hiçbir yerde yok hacı doktor görünce ayak üstü prostat kanseri muanesi yaptıran türkler gibi olduk ama olsun pepsi max'ı çok seviyorum bence cola zero'dan çok daha iyi fakat hiçbir yerde bulamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Pepsi twist yapsın ıyıydı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 twist sanırım max'ın kalorili hali oluyordu, o da iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Sene sonuna kadar artacak dağıtımı daha sık bulabileceksiniz, ama şimdlik buyuk marketler, ulusal zincirler gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Fin said: Pepsi twist yapsın ıyıydı otwist var zaten, maxle alakası yok normal şekerli ve limonlu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bu tür kampanyalar falan satışları artırıyor mu gerçekten? ne kadar artıyor mesela ortalama yüzde olarak? şahsen tüketme alıskanlıklarıma bu tür kampanyalar zerre etki etmiyor da o yüzden soruyorum yanlıs anlasılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 hatrı sayılır miktarda :) ondan da onemlisi, steam vs. tarzı kitlesi daha "upper" segment ve coke tuketicisi olan insanları pepsi denemeye ikna edebilmek, uzun vadede considerationa getirebilmek kendimizi, tamamen rejector olmaktan çıkartıp. o kadar 2 lira kupon verdim 4 lira sattımda bitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bu kampanyalar genelde pepsi içen adama hitap ediyordur zatne. şimdi ben senede 2 defa kola içen adam olarak 10 tane pepsi almam. hadi alıp lavaboya dökim desem 10 tane pepsi 10tl'den fazladır. 5 dolar 10 tl 60 kuruş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar