Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepsi ne kampanya yapsa almayı düşünebilirsiniz

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

henry ford focus gruplarına 'nası bi taşıt istersiniz' diye sorsaydı alacağı yanıt 'daha hızlı giden bir at arabası' olacaktı. böyle dandik pazarlama şeyleriyle uğraşmayın.
asdfasdfa adam focus group olgusunu cope attı.
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Promenader said:

steam wallet code dağıtılsa forumun adı pepsicik.com olur.

Evet gençler, siz istediniz ben yaptım..

Haftaya başlıyor kampanya

10 pepsi kodunu gir, $5 steam wallet kodunu götür.

Summer sale'e de denk geldi, artık bi dal hayır duanızı alırım *kıps*
Mesaj tarihi:
"pepsinin tadını sevmiyorum o yuzden icmiyorum" diyip coke icen ama en son ne zaman pepsi ictigini hatirlamayan coke loyalistlere bu kampanya vasıtası ile bi yudum bile denetsek bizim için kardır
Mesaj tarihi:
pepsi max neden hiçbir yerde yok hacı

doktor görünce ayak üstü prostat kanseri muanesi yaptıran türkler gibi olduk ama olsun

pepsi max'ı çok seviyorum bence cola zero'dan çok daha iyi fakat hiçbir yerde bulamıyorsun
Mesaj tarihi:
bu tür kampanyalar falan satışları artırıyor mu gerçekten? ne kadar artıyor mesela ortalama yüzde olarak?

şahsen tüketme alıskanlıklarıma bu tür kampanyalar zerre etki etmiyor da o yüzden soruyorum yanlıs anlasılmasın
Mesaj tarihi:
hatrı sayılır miktarda :)
ondan da onemlisi, steam vs. tarzı kitlesi daha "upper" segment ve coke tuketicisi olan insanları pepsi denemeye ikna edebilmek, uzun vadede considerationa getirebilmek kendimizi, tamamen rejector olmaktan çıkartıp.

o kadar 2 lira kupon verdim 4 lira sattımda bitmiyo
Mesaj tarihi:
bu kampanyalar genelde pepsi içen adama hitap ediyordur zatne.

şimdi ben senede 2 defa kola içen adam olarak 10 tane pepsi almam.

hadi alıp lavaboya dökim desem 10 tane pepsi 10tl'den fazladır. 5 dolar 10 tl 60 kuruş sdfs
  • Yeni Oluştur...