SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Beşiktaşın hakkı yendi lan onu ayır kenara. Yönetimsel yetoluk o. Ligin resmi olarak en büyük şikeci klübü belli. Üstüne tartışıyoruz işte.
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 S-H said: Esh said: şike kendi kendini yaptı abi, kusura bakma diyecekler cas tan. ben de onu diyorum hacı,kendi kendine yapılmadı ya bu iş,ayartılan yöneticiler,futbolcular falan nerede,onlar niye ceza almıyor ? Abi alıcaklar. UEFA klüpler statüsünde önlem aldı, kişiler bazında süreç devam ediyor. Azizin bu kadar yırtınmasının nedeni o zaten yoksa fb sevgisi fln değil. Sopanın kalın tarafı ona değecek de ondan bu huzursuzluk.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 SeaGle said: Beşiktaşın hakkı yendi lan onu ayır kenara. Yönetimsel yetoluk o. Ligin resmi olarak en büyük şikeci klübü belli. Üstüne tartışıyoruz işte. benim de kırgın oldugum konu o, madem bi bok yiyosun tam yap eline gözüne bulastırma, ben kıçımdan soludum o maçı izlerken, aha kupa gitti gidiyor, yalan olduk falan diye izledim, sen aptal bir transfer olayından bu hallere düş yazık yani. şike yapsak ayagımzı uzatır cezamızı çekerdik, böyle işkence cekiyoruz
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 sopayı aldı sanıyodum ben coktan?
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Aldığı kısmı başlangıçtı. Daha bunun ara sıcağı var, ana yemeği var sdf. applev0dka said: SeaGle said: Beşiktaşın hakkı yendi lan onu ayır kenara. Yönetimsel yetoluk o. Ligin resmi olarak en büyük şikeci klübü belli. Üstüne tartışıyoruz işte. benim de kırgın oldugum konu o, madem bi bok yiyosun tam yap eline gözüne bulastırma, ben kıçımdan soludum o maçı izlerken, aha kupa gitti gidiyor, yalan olduk falan diye izledim, sen aptal bir transfer olayından bu hallere düş yazık yani. şike yapsak ayagımzı uzatır cezamızı çekerdik, böyle işkence cekiyoruz İşte diyoruz abi, şikede bile yetolaşıyosunuz ya. Ne kadar kısmetsiz bi takımmış şu bjk, yetolardan kurtaramadı kendini sfsgd
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 SeaGle said: S-H said: Esh said: şike kendi kendini yaptı abi, kusura bakma diyecekler cas tan. ben de onu diyorum hacı,kendi kendine yapılmadı ya bu iş,ayartılan yöneticiler,futbolcular falan nerede,onlar niye ceza almıyor ? Abi alıcaklar. UEFA klüpler statüsünde önlem aldı, kişiler bazında süreç devam ediyor. Azizin bu kadar yırtınmasının nedeni o zaten yoksa fb sevgisi fln değil. Sopanın kalın tarafı ona değecek de ondan bu huzursuzluk. hmm peki bu davayı uefa mı yürütecek ki ? var mı böyle bir yetkileri ?
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Kişilere yaptırım uygulama yetkisi var mı bilmiyorum. Ama şike/şike teşebbüsü yüzünden klübün turnuvalara katılmasına yasak koyan bi kurum muhtemelen kendi yapmasa bile yapılması için girişimde bulunacaktır böyle bir şeyin. Sonuçta klüpler somut bi varlık değiller. Klüpler /sonuçta cezaya ortak olsalar dahi/ kendi başlarına girişimde bulunup şike yapamazlar. Klüpler adına kişiler böyle işlere girer ve klüpleri de batağa çeker. Şimdi, 1. dereceden suçlu olmamasına rağmen klüpler ceza altına giriyorsa, şikenin 1. dereceden sorumluları kesinlikle yaptırımla karşılaşacaktır. Bundan bizim yargı ya da federasyon kaçınmaya çalışırsa, "kardeşim siz liginizin ve futbolunuzun güvenliğini sağlayacak kadar olgun değilsiniz" diyerek milli takımlar bazında yaptırım uygulayabiliyor işte uefa. Direk kendisi ceza vermese/veremese bile illa ki ceza için baskı uygulayacak. Ki hukuki süreç devam ediyor zaten.
Wyand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 janis said: ahmedinejad said: Yav he komplo. Neden Galatasaray'a yapmıyorlar o komployu? Neden Beşiktaş'a yapmadılar o zaman ki baskan TFF baskanı oldu be. Ulan adamlar tarlaları surmuş şike yapmaya çalışmış bariz iste. Yapmış yapmamış o ayrı. Teşebbüs etmiş. Teşebbüs etmek de şike gibidir. Siz o sovdugunuz Tayyip'e dua edin. Adam kendi otoritesini kullanarak düşürmedi fenerbahçeyi. Sahaya yansıdı yansımadı olaylarını icat etti falan. He komplo. Uefa da cemaatci. Sence Galatasaray'a bir şey yapmalarına gerek var mı ? Bu olayların olduğu sene Adnan Polat ve Ergun Gürsoy vardı GS yönetiminin başında. Bu iki isim Türkiye'ye şikeyi , teşvik primini yerleştirmiş adamlar. O yıl GS ne hikmetse ligi 10'ncu bitirdi. Takım bariz rölantide takıldı öylesine. FB ve BJK her zaman ki gibi , diğer bütün takımlarında yaptığı , GS 'in da her yıl yaptığı teşvik ve şike girişimlerine devam ettiler. Amaç şu ; bu cemaat dediğimiz grup 5-6 yıl önce futbola girme kararı aldı. Çünkü futbolda çok iyi para dönüyor. Son yıllarda çıkan futbolculara bakın mesela , cemaatin sayesinde çok yetenekli olmasalar bile bir yere geliyorlar. Bunun en açık örneği de Kasımpaşa. Neydi , ne oldu bir bakın. Nereden buldu bu adamlar o kadar parayı son yıllarda ? Türk futbolunun bitmesinin sebebidir bu adamlar. Çünkü yetenekli olan değil , kendilerinden olan futbolcuların önü açılıyor. Takımlarda ki adamları sayesinde transfer ettiriyorlar. O PARA SENİN , BENİM PARAM.. Ama bu adamlar kulüplerin parasını böyle hukuka uygun şekilde ceplerine indiriyorlar. Cemaat 'i öyle küçük görmeyin. Ne içtin sen?
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 of amma yazmışsınız lan. şimdi olay ne biri özet geçsin :D
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 CAS'ın internet sitesinden yapılan açıklamada, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) ile Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın, hızlı yargılama yapılması konusunda aralarında anlaşmaya vardığı ve iki kulübe mahkeme kararına kadar herhangi bir yaptırım uygulanmayacağı kaydedildi. Böylece Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi, Beşiktaş ise UEFA Avrupa Ligi'nde yapılacak kura çekimlerine katılabilecek. FB yönetimi insanların gözünün içine baka baka yalan söylüyor.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Hisse senedinden yapıştırırlar artık parayı. Bu açıklama ile 10% falan artmıştı hisse bi ara baktığımda 10.55% artmış
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Eee kura çekimine katılmak demek turnuvaya katılmak oluyor, 3 ay sonra mahkemeden karar çıkarsa ŞL grubundan nasıl çıkaracaklar Feneri lol
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 3 ay sonra çıkmayacak işte karar , olay orda. 28 Ağustos'a kadar karar vericem demiş CAS
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 "Tatar Ramazan" said: Eee kura çekimine katılmak demek turnuvaya katılmak oluyor, 3 ay sonra mahkemeden karar çıkarsa ŞL grubundan nasıl çıkaracaklar Feneri lolson karar tarihi var olaganustu mahkeme olarak geciyo iste. 28 agustos a kadar karar belli olcak.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 "Tatar Ramazan" said: Eee kura çekimine katılmak demek turnuvaya katılmak oluyor, 3 ay sonra mahkemeden karar çıkarsa ŞL grubundan nasıl çıkaracaklar Feneri lol Kura çekimleri 29 Ağustos. Karar verildiğinde gruplar oluşmamış olacak daha.
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bu süreçten çok önce başladı FB içinde yaşanan güç savaşları. Aziz çok güçlü olduğu için tabi ki bir şey olmuyordu. Aziz Yıldırım'ın baskın ile alınmasıyla başlayan süreçte bu sesini bile çıkaramayan koltuk peşinde ki kesim haliyle ses çıkarabilir oldu. Şike oldu olmadı orası tartışılır ama şike sürecini başlatan ve büyüten, bundan nemalanmaya çalışan bir kesim olmadığını iddia etmek komik oluyor. Dediğim gibi şike süreci öncesi içerde olanları biliyorum, sonra olanları biliyorum, o yüzden ne derseniz deyin ben Aziz'i destekliyorum. İşler duruluncaya kadarda başkanlığı bırakmaması gerekiğini ve tek yürek destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ali Koç aday olsa sevinçten ölürüm. Muhteşem bir adam, fakat ailesi istemiyor bu işlere girmesini. Geri çektiler o yüzden. Ali Koç Bruce Wayne'in türk versiyonu ya direkt.
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Liebe said: CAS ta bence geri tepecek dava iptal edilecek verilen kararlar. vol. 1 tamam, hayırlısı bakalım.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Abi şu komplocuları anlamıyorum . Aziz'i götürmek hedef olsa , şikeden vurmazlardı. Kim bilir ne açıkları vardır devlette , alır götürürlerdi. Kimlerin kökünü kazımadılar gerektiğinde ? TR'nin en büyük adamları dediğimiz iş adamları bile madara oldu
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 UEFA verdiği karara çok güveniyor olsa bu tarz bir kendimi kurtarayım hareketi yapıp kaos ortamı yaratmazdı. Şimdi illa hakkı yenen birileri olucak.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Öyle bir yorumlama yapılabilir tabi ama , mantıken doğrusunu yapmış gibi. Kendi riskini 0'a indirdi. İtiraz edilemeyecek nihai kararın sürecini de hızlandırıp , 2 yıldır bizim yapamadığımızı , 40 günde bitirmiş oldu
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 İyi de ön elemelerde eleyeceğimiz takımların hakkı noolacak sonra banlanırsak??
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 nası bir ülkeyiz adamları da bozduk ne yapcaklarını sasırdılar adamlar sonunda allah belanızı versin kimseyi almıyorum sizden dicek
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bence Beşiktaş'ın hakkı yenir ve dava kapanır
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 serdar ortaç bu günün gelecegini yıllar öncesinden görmüş ve demiş ki : Kafamda deli sorular
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Fenevbahçeyi yıkmak için komplo kurmuşlar Tamamen siyasi bu olaylağ Ağlama melis
Öne çıkan mesajlar