Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 reampage said: hükümet zaten beşiktaşın fenerin azına sıçan Tarlaları sit alanı ilan edip sürülmesini mi yasaklamış?
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Merhaba, Kişisel görüşüm bu tüm yaşananların sadece bir neden üzerine kurgulanamayacağı kadar karmaşıklık içermesi, Aklıma yatan en mantıklı senaryo şu şekilde, Aziz 2007 yılının şampiyonluklarını yapılandırmak için (her branşta şampiyonluk rekoru) malum cemaatin maddi desteğini yanına çekmeye çalıştı ve çekti. Malum acıbadem’in sponsorluğu, ülker’in basketbol birleşmesi, vb gibi. Cemaatin kaynaklarını kullanarak ciddi bir geliri amatör branşlara aktarma yapabildi. İlerleyen dönemde bu ilişkinin boyutlarında zedelenmeler oluşması ve cemaate verilen tavizlerin vadesinin gelmesi vs herşey olabilir. Çatışmanın boyutunu büyüttü. Ülke gerçeğinde özellikle savcı ve hakimlerin durumu ve kime yada kimlere yakın durdukları gözle görülür biçimde ortada. İşte bu yukarıda olası bahsettiğim çıkar çatışmasının etkisi ile taraflar ellerindeki tüm kozları masaya koydular ve malum temmuz sürecini başlattılar. Bugün için baktığımızda spor klüpleri ciddi bir rant’ı yönetmekteler, bu rant herkesin iştahını kabartacak boyuta ulaşmış durumda. Türkiye’de maalesef hiçbir kulübümüz ak kaşık değil, gerek tarihi gerekse yöneticileri bu işlerin içinde herzaman oldular. Aynı ergonekon’da olduğu gibi tezin danışmanı önemli; Bir Tavşan önüne bir daktilo almış, tak tuk tak tuk birşeyler yazıyor. Oradan geçen bir Tilki: - Hey Tavşan, ne yazıyorsun? - Doktora tezimi yazıyorum. - Ha öyle mi, çok güzel, ne hakkında? - Tavşanların Tilkileri nasıl yedikleri hakkında. - Yok canım, olur mu öyle şey, hiç Tavşanlar Tilki yerler mi? - Olur canım, gel istersen, sana ispat edeyim. Beraberce Tavşanın yuvasına girerler. Biraz sonra Tavşan tek başına çıkar ve yine daktilosunun başına geçer, tak tuk birşeyler yazmaya devam eder. Daha sonra oradan geçen bir Kurt, Tavşanı görür. - Hey Tavşan, ne yazıyorsun? - Doktora tezimi. - Ne hakkında? - Tavşanların Kurtları yemesi hakkında. - Yayınlamayı düşünmüyorsun herhalde, buna kim inanır? - Gel istersen göstereyim... Yine beraberce yuvaya girerler. Tavşan biraz sonra tek başına dışarı çıkar. Tavşanın yuvasını merak mı ettiniz? Manzara şudur: Bir köşede Tilkinin kemikleri... Bir köşede Kurdun kemikleri... Diğer köşede ise bir Aslan, kürdanla dişlerini temizliyor! ANAFiKiR VE SONUÇ: Doktora tezi yapmak için tezin (ERGENEKON) önemi yoktur. Konunun (Ulus devleti parçalayıp uydu din devletine dönüştürmek) da önemi yoktur.Önemli olan, tezin danışmanıdır (ABD). Hadi tavşanı da siz bulun.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 serjuhan said: said: Haluk YÜREKLİ @Haluk_Yurekli Aziz Yıldırım Tolga Aytöre ve Şekip Mosturoğlu bugün Hürriyet, Milliyet,Habertürk, Sabah, Vatan ve Fanatik sorumluları ile biraraya gelmiş.. Gazetecilerle yapılan sohbet toplantısının özneleri; Galatasaray,Şenez Erzik,Lütfi Arıboğan ve Ebru Köksal. Aziz yine basın yoluyla bir şeyler peşinde bakalım. Bu adam hala Galatasaray ile uğraşıyor. Ulan boğazına kadar pisliğe battığın yetmemiş koca kulübü de sürüklemişsin, uğraştığın şeylre bak. ADAM darağcında olsa bile Son sözü galatasaray
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 fener kuralara katılıyormus yarın aziz acıklamıs fb tvde
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 CAS kararı çıkana kadar bu senelik gidilebilir, böyle bir ihtimal vardı fakat muhtemelen ordan yine olumsuz karar çıkacağı için seneye ceza başlayınca yine ne cezası ya diye isyan etmesin insanlar
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Yürütmeyi durdurmuş sanıyorum CAS.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Karar çıkana kadar. Bu ayrıntıyı atlayıp zaman kazanıyor çakal yine. Neyse. Beşiktaş'ın durumu ne? Fener gidip onlar gidemezse baya komik olur
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 İkisi de gidiyor şu an. Ama dava 29 Ağustosda filan sanırım. Dava sonucuna göre sen gelme ayı diyebilirler. Ama burada olan diğer takımlara olacak eğer CAS'da UEFA'nın kararını onarsa. Bursa filan boşu boşuna katılmamış olacak. Garip işler dönüyor yine sanırım.
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Evet Bursa'ya patlaması muhtemel. İyice suyu çıktı artık..
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Şöyle bir şey var. Mantıklı geldi. said: Yunus Egemenoglu: CAS tarafindan yürütme davasi yoktur bu bilgi kirliligi önceden ortadan kaldirilmali. UEFA bir dilekce verdi CAS'a. Daha önce aktardigim gibi CAS yargilamasi 2 boyutlu, olagan yargilama ve hizlandirilmis yargilama. UEFA dedi ki olaganüstü yapalim 21 ve 23'üne dava olsun, 28'ine karar aciklansin. Eger hizlandirilmis yargilamayi Fener kabul edersede bu infazi karara kadar durduralim. Fener gelsin ön elemesini oynasin, ön elemde zaten elenirse 28'inin karari nihai olmasi disinda bir konusu yok. Ama eger devam ederlerse ve davayi kazanirsa zaten gruplara girsin ve devam etsin, kaybederse 28'inde kaybettigi icin Bursaspor gitsin onlarin yerine. Bir alt yapi daha var, gitti kaybeti ve kazanamadi turlari. Ama kazanamazsa gruplari ve Avrupa'da devam etme hakkini ve diyelim ki CAS suclu buldu ozaman ceza seneye baslayacak (3 sene oluyor yani). Infazi 28'inin sonrasina birakti, nihai karari sonrasina birakt. Yani Fenerbahce basvurdu tedbir aldi bilgi kirliligi olur. CAS'dan verilen bir karar yoktur. Bu anlasma tazmiant davasina dönmesini kaldirmis oldu.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Yok abi. 28'inde nihai karar CAS'ın, grup kuralarından 1 gün önce. TFF eski delegesinin açıklamalarına göre olay şöyle: Fenerbahçe gruplara kalır, CAS da olumlu karar verirse hiçbir sıkıntı yok. Fakat işte CAS'tan olumsuz karar gelirse 2 sene cezası hem seneye başlayacak hem de gruplara direk (davayı kazanırsa) Beşiltaş veya Bursa katılacak beleşten. Ağır risk abi durum, hem elenirler hem olumsuz dönerse dava ceza direk seneye başlayacak p.s: hah yukarda arkadaş yazmış metni
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 UEFA çok kurnaz abi. Buradan FB kendne pay çıkarmasın. Ağzına bir parmak bal çaldı. Ama 8 aylık - 1 yıllık süreci olacak durum en geç 1 ayda karara bağlanacak. FB gruplara kalsa bile ceza onanırsa 1 ay sonra gruplardan çıkarılacak ve 2 sene ceza kesinleşmiş olacak. UEFA seneye de başına bela olacak durumu 1ay gibi kısa sürede çözümleyip bu seneden başından atmak istiyor. Olası bir FB lehine karar çıkması durumunda da tazminat ödemeyecek UEFA. Çok çakal çıktılar.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ne olmuş ne olmuş fenerbahçe gidiyor avrupaya beşiktaşın ki 2 yıla mı çıkmış
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 CAS besiktas için henüz acıklama yapmadı
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bu arada borsada fırladı FENER hissesi. Ulan bu içerikte bir açıklamanın yapılacağını bilen adamlar döşemiştir hisseleri şimdi ohh. Manipülasyonun dibine vurdular hali ile.
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 İyide Fener elerse ve CAS gg derse noluyo. Bursa'ya filan her türlü patlıyo yani..
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bu açıklamaya göre Fener eleyip ihraç olursa Bursa gider diyor ama öyle bir şey mümkün mü? Fener'e elenen takım demeyecek mi birader bana Bursa çıksa ben yenerdim vs. Saçma işler dönüyor valla anlamadım.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Fener ve BJK nin elediği takım alınacak diyorlar. Beleşten katılacak takımlar GG oldu bu haberler.
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 CAS hiç böyle karar vermez diolardı yürütme durdurma için
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bu esasen yürütmeyi durdurma gibi olmamış. UEFA kendini garantiye almak için bu yola başvurmuş sanki. Hani CAS kararı bozarsa bana dava mava açamasınlar diye.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Durumun durdurma ile alakası yok. Fener ve BJK ye 3 tarih verildi. "İki kulüple ilgili kararınızı 30 Temmuz, 8 Ağustos ve 25 Ağustos tarihlerinden birinde verebilirsiniz diye. Klüpler bir tarihi seçecek. O tarihte kesin karar verilecek. 1 yıl beklenmeyecek. Bu 3 tarihten birinde verilen kararda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın cezaları bir kez onanır kulüpler CAS tarafından "suçlu" bulunursa iki ekip de Avrupa'dan men edilecek. CAS direkt durdurma verseydi 1 yıl boyunca karar açıklanana kadar kimse Fener ve BJK ye dokunamayacaktı. Bu sene Avrupa da gittiklere yere kadar gideceklerdi. CAS durdurma kararı ile şuan ki karar çok farlı şeyler.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 serjuhan said: Bu açıklamaya göre Fener eleyip ihraç olursa Bursa gider diyor ama öyle bir şey mümkün mü? Fener'e elenen takım demeyecek mi birader bana Bursa çıksa ben yenerdim vs. Saçma işler dönüyor valla anlamadım.bu cok sacmaymis. sanirim tarihteki ilk yurutmeyi durdurma karari. cok sacma olmus, anlam veremedim. simdi ben sunu anlamadim; agustosta gruplara kaldik diyelim ki. sonra cas dedi ki hayir uefa disiplin kurulu hakli, 2 senelik cezaniz sabittir. biz bu sene + 2 sene daha mi ceza cekecegiz ? 1 de onceden cekmistik, 4 yapar.
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 souldarkorn said: Durumun durdurma ile alakası yok. Fener ve BJK ye 3 tarih verildi. "İki kulüple ilgili kararınızı 30 Temmuz, 8 Ağustos ve 25 Ağustos tarihlerinden birinde verebilirsiniz diye. Klüpler bir tarihi seçecek. O tarihte kesin karar verilecek. 1 yıl beklenmeyecek. Bu 3 tarihten birinde verilen kararda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın cezaları bir kez onanır kulüpler CAS tarafından "suçlu" bulunursa iki ekip de Avrupa'dan men edilecek. CAS direkt durdurma verseydi 1 yıl boyunca karar açıklanana kadar kimse Fener ve BJK ye dokunamayacaktı. Bu sene Avrupa da gittiklere yere kadar gideceklerdi. CAS durdurma kararı ile şuan ki karar çok farlı şeyler. CAS'ın sitesi iptal şuanda KAP'a CAS durdurma kararı verdi diye geçmiş fener.
Öne çıkan mesajlar