sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 akın akın gelen zombilere karşı ya kuş bakışı ya da 3rd person tam hatırlamıyorum, bir shooter. Hafif Crimsonland havası var, silah değiştirmece, hızlı reload etme boost'u, hızlı ateş etme boost'u vs falan var diye hatırlıyorum. youtube'da video izlemiştim ama aklımda kalmamış adı, deliriciim. son 1 yılda falan çıkmış olmalı. var mıdır bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Up, up, yok mu bilen yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 o kadar çok oyun var ki öyle. pc oyunu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Cani sikilan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ...konu açıyor arkadaş!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kesin dead nationdır. ama pc'de var mı bilmiyorum. psn hediye ettiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 nation red'de var öyle sam galiba konusunu açmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Seru said: o kadar çok oyun var ki öyle. pc oyunu mu? evet pc Red said: kesin dead nationdır. ama pc'de var mı bilmiyorum. psn hediye ettiydi. bu benziyor ama pc oyunu ya Bunneh said: nation red'de var öyle sam galiba konusunu açmıştı ı ıh, eski diil ya yeni. son 1 sene falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 black ops dead ops diyesim geldi ama değildir 2 sene önce çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 abi 3rd person mu kuşbakışı mı nasıl hatırlamıyosun onu anlamadım ben fdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kuş bakışıydı büyük ihtimalle ya. ama %100 emin değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Zombie Shooter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bunneh said: nation red'de var öyle sam galiba konusunu açmıştı buymuş, nation red yerine başka bişeye bakmışım sanırım. bi de son 1 sene de diilmiş gayet eskiymiş oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 benimde bulamadığım bir oyun var. oyun win98 oyunu. bölüme başlamadan önce silahtır kalkandır alabiliyoduk. yine böyle hangar gibi bi yerde save alıp markete gidiyoduk. oyun içide şöyle bişeydi. düşmanlar hep uzaylı tipinde. solda kalkan ve bomba çıkıyo satın alınca, sağdaki hp bar. http://img22.imageshack.us/img22/240/5dal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dead horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Promenader said: benimde bulamadığım bir oyun var. oyun win98 oyunu. bölüme başlamadan önce silahtır kalkandır alabiliyoduk. yine böyle hangar gibi bi yerde save alıp markete gidiyoduk. oyun içide şöyle bişeydi. düşmanlar hep uzaylı tipinde. solda kalkan ve bomba çıkıyo satın alınca, sağdaki hp bar. http://img22.imageshack.us/img22/240/5dal.jpg Raptor: Call Of The Shadows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 budur. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 RİVER RAİD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar