Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 trenler garlarda vs bekleyince tuvaletleri (yasak olmasına rağmen) kullanınca istasyon kokuyor yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 İşte bu yüzden rahat yaşar. Bakın... ayrı telden yazıyor adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Redeagle said: Dayımlar gençken hollanda'ya taşınmışlardı. Adam 4-5 senede bir ülkemi özledim diyip dönüyor ve bir hafta kaldıktan sonra "öeh bu ne lan iyice boka bağlamış burası" diyip koşa koşa geri dönüyor hollandaya =D "Orada mutlu olmanın en büyük şartı hiçbir türkle muhattap olmamak" derdi hep. Yalniz sunu tam olarak cözememis olsamda dogruluk payi var. Cok garip, hep baska kafada beklentilerde adamlar oluyo yurtdisinda. Ayni kafa ve amacla adam gelmis ve ayni sartlara sahip insanlarla bile karsilassan, illaki biyerde birbirini etkiliyosun. Hoccemama vardi mesela, isvece geldi, herifi tutmak icin ilk aylarda kicimi yirttim. Az kaldi moruk, alisican, dayan falan. Sonra alisti, busefer "ah lan bi kunefe olsa, su olsa bu olsa, söyle olsa böyle olsa" kafasiyla birbirimizin psikolojisini bozduk sfag Bide isvece gidip ilk zamanlarda garipsemeyip ulkesini, esini dostunu özlemeyen adamin alnini karislarim. Ne kulturunun, ne insaninin, ne ikliminin, ne de hayat sartlarinin bizim memleketle alakasi yok. Hicbisey etkilemese, ilk yil zaten hava zaten depresyona girmenize yetiyo. Ben tasindim, sonra bunaldim (malum muzik isleri cok kötu isvecte, hatta butun iskandinavyada), sonra trde de 2 yil kalip cok bunalip geri döndum. Simdi turku birak, neredeyse göcmen bile olmayan ufak bi yerde yasiyorum huzurlu bi halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 o degilde chem, niye her resimde cömelmis bi haldesin? asfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ne resmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ne ne resmi, herifin facebookta resimler boy boy, bi tanesinde ayakta insan gibi resmi yok, hep bi sicma pozisyonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 adam hollandaya çökecek ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Korax said: ne ne resmi, herifin facebookta resimler boy boy, bi tanesinde ayakta insan gibi resmi yok, hep bi sicma pozisyonunda ahsdf çömmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 bingildak said: yok ya ben genel olarak nice'deki hayatı beğenmiştim. 1 hafta falan kaldım 1 kere korna sesi duymadım, insanlar sanki nirvanaya ulaşmış gibiydi en ufak agresiflik görmedim, herkes birbirine saygılıydı, şehir düzeni inanılmazdı, hiç fransız kibirine de denk gelmedim. bilmiyorum aşırı huzur bulmuştum. güzel derken sadece landmark olarak değilde medeniyet olarak çok güzel gelmişti, böyle bir yerde emekli olsam lan keşke demiştim. ayrıca alanya abi haha 14 yaşımdan beri gitmiyorum armpit direkt. iyi de bu olay (saygı vesaire) tüm avrupada nerdeyse böyle.. Nice ye has değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 bütün avrupada öyle değil abi, nice bi de biraz daha kendi kabuğunda bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ben de helsinki'ye gidiyorum eylülde yl'ye, kuzeydeki kapınız lanz. ps. dönmezsin inş hacı, bana da cesaret olur sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 beyler biriniz bir tuto filan yazsın. burslu musunuz? ücretler ne kadar. hangi koşullarda başvuru yaptınız gibisinden. ileride sizi özel mesajla darlamayı planlıyorum NASIL!!1 diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Tipiş tipiş dönmez o, problemleri var. Dönse dönse foşur foşur döner max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ben ne fince öğreniyorum onlar türkçe öğrensin,,, Myrica said: Lancelion said: ben de helsinki'ye gidiyorum eylülde yl'ye, kuzeydeki kapınız lanz. ps. dönmezsin inş hacı, bana da cesaret olur sfd Fince ogrenmezsen tipis tipis geri donersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Myrica said: KuddusiMavra said: Chemical said: Yazmıştım önceden, TUDelft'e kabul edildim burs falam diye, şimdi residence vermelerini bekliyorum, ağustos gibi taşınıcam, eşyaların bi kısmını zaten götürmüştüm haziran ayında. Muhtemelen iş bulup bi daha dönmem. :) hayırlı olsun diyeyim önce. ama iş bulup bir daha dönmem kısmına gülüyorum. neyse... Arkadas 5 sene once master icin isvece gitti, kendisi 1 kere birkac gunlugune trye geldi,zorla tuttuk herifi burada. Gayet mutlu mesut kendisi. Siz hala *memleketim cennet vatanim*kafasiyla takilin.cennet vatan gormesek inanicaz. Mevzunun tek başına cennet vatanla ilgisi yok gozum.Yukarıya yazdım.Özetle yurtdışı işi kişiden kişiye fark gösteren is.senin icin 10 numara olan yer başkası icin birkaç günde sikilinacak leş bir yerdir.böyledir yani.hayat tecrubeme dayanarak yaziyorum.yurtdışına kalmaya giden arkadaşlarımın,tanidiklarimin onemli bir kısmı benzer gerekçelerle döndüler vatana.sen beğenip kaldiysan , aramiyorsan memleketi ne mutlu sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 insan ezan sesini özler =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 lolno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Biyik said: insan ezan sesini özler =/ Amsterdam'daki çan seslerine bayılıyodum ben mesela. Ezan sesi tü kaka falan demiyorum şimdi ama ikisi de benim için bi anlam ifade etmiyo. Çan sesleri daha melodik gelmişti bana orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Çan > ezan orası çok net. Özellikle bu farklı notalar çaldıkları çanlar falan var 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 şanlı türk bayrağını da mı özlemiceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Türk insanı gibi kaliteli bir insan daha yok, yurtdışında bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 abi erdoğan? orada hep başka ülkelerinin maşası kağıttan kaplan liderler... büyük usta özlenmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Korax said: (malum muzik isleri cok kötu isvecte, hatta butun iskandinavyada), sonra trde de 2 yil kalip cok bunalip geri döndum. Simdi turku birak, neredeyse göcmen bile olmayan ufak bi yerde yasiyorum huzurlu bi halde. abi yapışacaktın orda avangard bir gruba, o bas skilleriyle sana fahri düklük verirlerdi isveçte de o taraklarda bezin yok sdfg. hayırlı olsun kemikül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 fari düklük ne be? düklük zaten fahri lordluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 direkt dük yapsınlar o zaman daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar