Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Korax said: ee pati hollandayi nezaman yapiyoruz? B)- Eylulde ordayim. Gerci ben gelene kadar siz ilk postayi yaparsiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Patide ne kadar çok yurtdışına giden oldu yalnız enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Pati yurtdisina acilan kapiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Harbi lan asgshd, eylul diyelimmi hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Diyelim diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Oh be. Ben çok sevindim adına. Kurtul şu memleketten. Çoluğuna çocuğuna, vatanına milletine oradan yararlı ol. En azından pislikle, çirkeflikle, hakkının yenmesiyle mücadele etmeyeceğin için enerjin çok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Chemical,Hollanda penis ortalamasi en uzun millet ha. Zencilerin adi cikmis. Dikkat et kendine kardesim, allah muhafaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 hayırlı ugurlu olsun kemikıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 en fazla iki sene icinde aglaya aglaya geri geleceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ingilizce heralde egitim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Chem gider gitmez bir Hollandalı bulup evleniyorsun. Vatandaşlığa geçip boşanıyorsun. Sonra gelip patiden birini alıp evleniyorsun. O da vatandaşlığa geçince boşanıyorsunuz. Sonra ikiniz gelip patiden iki kişi ile evleniyorsunuz. Onlar da vatandaşlığa geçince boşanıyorsunuz... Bütün pati Hollandalı olana kadar devam. gay marriage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Seele said: en fazla iki sene icinde aglaya aglaya geri geleceksin. yok be dört defa gittim, ablam da orada yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Masakari said: Chem gider gitmez bir Hollandalı bulup evleniyorsun. Vatandaşlığa geçip boşanıyorsun. Sonra gelip patiden birini alıp evleniyorsun. O da vatandaşlığa geçince boşanıyorsunuz. Sonra ikiniz gelip patiden iki kişi ile evleniyorsunuz. Onlar da vatandaşlığa geçince boşanıyorsunuz... Bütün pati Hollandalı olana kadar devam. gay marriage bunu kaldırdılar yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Güle güle git çemıkıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Marty said: ingilizce heralde egitim? bunların dutch diye bi dili var yarı fransızca yarı almanca sanırım. onla öğretcekler herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 diaboliq said: red street varmış orda süfermiş bizim bi argadaş gitmiş ufff diyo böle acaip diyo. mantarlı kek falan varmış o da süfermiş ufff.Ortak arkadaşımız mı var lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Shean said: Marty said: ingilizce heralde egitim? bunların dutch diye bi dili var yarı fransızca yarı almanca sanırım. onla öğretcekler herhal. ingilizce evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Shean said: Marty said: ingilizce heralde egitim? bunların dutch diye bi dili var yarı fransızca yarı almanca sanırım. onla öğretcekler herhal.eğitim ingilizce de, hollandacanın hangi yarısı fransızca, çok aradım bulamadım. keşke öyle olaydı. ingilizceye benziyo almancanın yanı sıra vokabulari sokabulari açısından. neyse konuya dönersek, tekrar hayırlı olsun. eylül fikri iyi bu arada ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Beyler var mı Hollanda'da yaşayan , yakın zamanda gidecek olan Chemical'dan başka ( ona da ÖM atıyorum şimdi ) ? Ben de bu sene sonuna doğru Amsterdam'a kaçmayı planlıyorum. Bir komünite yapayım istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 hadi gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Ben nice'e gidiyom erasmus geyigine. Amsterdam'da bi kapimiz olsa negzel olur valla^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 nice dünyanın en güzel şehrin ordan türkiyeye nasıl döneceksin çok merak ediyorum asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Hiç bir Fransız şehri dünyanın en güzel şehri değil abi ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Şehir ne kadar güzel olursa olsun content fransız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 fransızca konuş xaenin bişey anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar