Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 hohohohohho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 sekü neden o kadar kilo alıyosun, boğazdan mı yoksa pumplar falan mı? yağlanma var mı yoksa bulklaşma anlamında mı kilo alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bulklaşma yağlanmayla olur zaten lean kas alma baya zor bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Jaegerjaquez said: bulklaşma yağlanmayla olur zaten lean kas alma baya zor bişi pro açıklama gelmiş. Yağ, su, kas ne varsa bolca alıyorum göbek bile yapiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yani kötü durdu mu aldığın kilo anlamında sordum yoksa irileşme gibi mi oldu, 93 kilo çok ciddi bir kilo o boy için, iyi durduysa maşallah diycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Kanuni said: abartmayin isterseniz. su karikatur neden simdi ? sevmiyorsan girme abi konusuna adamin. duramiyorsunuz kasinmadan.. sende uyup gene banlanma seq.. sevmiyorum arkadaş zorlamı istediğimi derim karşıma çıkarsada tokatlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 sequo sözüm sana önümde durursan seni EZER GEÇERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 THEY BE CALLIN ME EZERGEÇERUS NIGGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Gelde dota atak bırak rp yi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bingildak said: yani kötü durdu mu aldığın kilo anlamında sordum yoksa irileşme gibi mi oldu, 93 kilo çok ciddi bir kilo o boy için, iyi durduysa maşallah diycem Kanka giyinikken şişko duruyorum çünkü yüzümde çok kilo aldı. Ama soyunduğumda oha falan diyorlar öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ee peki kilo vermen falan gerekiyor mu antrenörler ne diyor bu işe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 KHaRoN said: Kanuni nin sorusu dogru. Azimle hirs karistirilmis yine. ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Noluyir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Ov beybi. Testo e + dbol + deca :) insan oglunun bildigi en hizli mass builder kombinezon :) Balon gibi sisircek dikkat et. Suyu kaybedince lan ne kaldi elimde deme :) genelde ecto tip adamlarin tercih edecegi bir kur girmissin. Catlaklara da dikkat. Vucut frame'i iyi gorunuyor ama mavili fotoda. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Lan herif kas yapacam diye sıçtı vücudun içine, böbreği ciğeri eline alıp Hindistana nakile gitmezsin umarım, biraz yavaşla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bok atmak için söylemiyorum. vücut olarak belki sağlam olmuş şimdi hakkını verelim. ama estetik mi diye sorarsan bence inanılmaz itici sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 iyi de bulking döneminde adam. yazın büyük ihtimal fotolarını koyunca buraya herkes steroide başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Yaza bende koycam o zaman ilacı bırakırsınız afjasdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar