Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Ahahah kanuni işte ya:) resim koy dersin 1 sene öncesini gösterir her sordugumda aynaya bak seninle ayniyim diyor 3 aydir sanki roid kullaniyor. Kafasina göre winstrol kullanir şeker gibi. Yanliş diyenede reröre yapar. Adamda hiç bir olay yok ama öyle bir yazıyorki sanarsın mr olympia haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 son kapı bükücü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 yooo yorum yapmam icin vucutcumu olmam lazim ? sen yazdin ya gecen 3 ayda egitimim zekam yetti vs diye. bende senin bilgine 5 senede falan geldim iste. ne var bunda :) abi su anda photosop egitimlerine basladim yetmeye baslayinca cekip aticam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 kanuni daha kaslıysan fotoğraf koy değilsen bence uzatma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Kanuni said: photosoplusu daha guzel duruyor dogruya dogru.. kocamanlar masallah :) videoda 5 gun oncesinin, aslinda simdi daha buyumustur o.. forumun rengisin resmen seq. Olm sende hiç bişey yok hadi resim atsana millet konusuyor arkandan bende dahilim adamın basarısı yok vucutlu resmi bile yok konuşuyor boş beleş diğe. Hadi aksini kanitla bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 kanuni sen bana fotoları yolla ben seni arnold yaparım kasma boşuna photoshop öğrenmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 sipeyskeyk sana ne oldu simdi :) sende koy o zaman sende yaziyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Ben kaslı değilim abi normal düz adamım. Sadece kapışma hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Kanuni said: sipeyskeyk sana ne oldu simdi :) sende koy o zaman sende yaziyorsun. Hah kurugunu sıkıştır arana kaç bide ağla güzel olur. Kabul et yazmaktan başka bi nanen yok:) gölge etme artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 http://www.ahaber.com/hayatinin-baharinda-dopinge-kurban-gitti-23637 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Yarım kadar yaptıysan saygı duycam hadi resim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Boş konuşmayın kolu daha iyi olan varsa resim koysun. http://s24.postimg.org/7byilsy11/photo_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Kıvrımlara dikkat edin. Zenci anatomisine sahibim. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 götün mü o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Dartanian said: http://www.ahaber.com/hayatinin-baharinda-dopinge-kurban-gitti-23637 şunu koymaya gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 yapmadim diyorum elli kere ??? hadi sen hirslanmissindir artik.. yardir arkandayim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Kanuni said: yapmadim diyorum elli kere ??? hadi sen hirslanmissindir artik.. yardir arkandayim ben. Kanuni ya resim yok yada yazma pls ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 yazicam abi ben.. zaman geciyor boyle.. keyifli keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 nünnü kimlerle uğraşıyosun alla aşkına ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Kanuni said: yazicam abi ben.. zaman geciyor boyle.. keyifli keyifli. O zaman sadece tebrikler falan yaz :) ondan öteye gitme pls:) biz bu işle uğraşan vucutlu kankalarinla bilgi alışverişi yapalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 abi sende yani :) ne demeye photoshopluyorsun ki :D gelisiyorsun iste mis gibi delirdinmi nedir. bende gormedim bu arada baskasi gosterdi. super goz varmis arkadasda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 samaella said: nünnü kimlerle uğraşıyosun alla aşkına ya. ben keyif aliyorum valla renkli degisik adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 teeeey. 30-31cm skinny kol. açlık kası var adamda. anca yamuk yumuk şişersin demiş. bu vücuda muhteşem diyen kanuni var bir yanda :D abi hakkatten bırakın bu sporu siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar