Killer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 her spor profesyonel yapıldığında zararlıdır @fin iyi pic bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Myshkin said: Perfectionist said: Vg sporu parasi olan adamin sporudur. Ha salona gidip agirlik calisayim iki tavuk yiyim iyicene olayim falansa hedef tabiki yapilir. Ama ben parcaliycam beast olcam diyen adam hayvan gibi para harciyor bu ise. O yuzden konuyu ucundan bile bilmeden sallayip fag durumuna dusmemek gerek. Ordaki kriter hayvan gibi parçalaycam beast olacam değil, müsabıklık derecesinde yapıp yapmama olmalı. Musabik olmadigi halde cok ciddi kutleli ve parcali adamlar var. Podyuma cikmasina gerek yok. Belli hedefleri varsa para gerekli. Yoksa mahalle arasi salondaki adamdan torbayla efedrin, sampuan kutusunda dnp, gazoz sisesinde trenbolone alirsan sakata gitmemen mucize. Paran yoksa zorlama iste. Ordaki cost u bir sekilde odeyeceksin. Ya parayla ya zamanla ya da sagliginla. Onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 sequo nun değişiminden sonra bazı fagler, skinnyler mi diyim ne diyim artık kendinize seçin yakıştırın ağlamaya başlamış, steroidsiz olmuyor yea, bizde vurak, vurak mı kanka moduna girmiş. ne bir beslenme var, ne bir antrenman var. varsa yoksa 25-30 dakka koşu bandında koş, bismillah gibi direk benche gir ardına biceps, triceps hop eve git, karnıbahar ye uyu. kalorisiz herif, o 25-30 dakka koşmayı bırakacaksın önce. sonra vücut yok, vücughhh, vücutcuların testosu düşük ya, protein tozu da ganser yapıyor. doğru düzgün beslen, antrenmanını yap, steroidsiz de güzel vücut yapılır. en güzel örnek önünüzde duruyor yahu, JaegaerJaguez ün vücudu gayet güçlü ve iri. Bilirsiniz yağ oranını düşürmek çok zor, ama adam onun için bile ilaç kullanmıyor. gerçekten tebrikler. @sequo hacı çocuk çok şirin ya maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 topice bak fagfest resmen hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ibne pantalonu ne ya onu anlamadım ben bildiğin pantalon işte o değilde sequonun yapamıyacagı birşey var fakir olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ibnelik konu dışına taşmış taşanları takip edip buraya geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 THIS TOPIC SDFSD BANDAN YENİ ÇIKTIM ÇOK DALGA GEÇEMİYORUM ASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 yeterli tavuk , protein tozu ve aminoasitle gayet güzel vücut yapılır çok paraya gerek yok.ben günde yarım kilo tavuk göğsü yiyorum toplasan ayda 200 lira beslenme masrafım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 keps koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 O yapilir bu yapilir diyeceğinize yapsanızda birazda sizi izlesek :) Bu konuda ben size şişko bir zenginin isterse 3 ayda nasıl değişeceğini gösterdim. :) Zenginlik böyle bişey işte. Düşünüyorsun hadi yapim diyorsun oluyor ahahah Bundan sonra profesyonel anlamda yapicam zevk oldu çünkü bende hazirana kadar bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Rerore said: keps koyKilo alıcam derken çok yağlandım yaza before after fotom gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Sequoya said: O yapilir bu yapilir diyeceğinize yapsanızda birazda sizi izlesek :) Bu konuda ben size şişko bir zenginin isterse 3 ayda nasıl değişeceğini gösterdim. :) Zenginlik böyle bişey işte. Düşünüyorsun hadi yapim diyorsun oluyor ahahah Bundan sonra profesyonel anlamda yapicam zevk oldu çünkü bende hazirana kadar bakalım ne olacak.Parayı bastırınca üç ayda oluyor , yoksa bir iki senede oluyor fark o , ben şu anda bir senedir çalışıyorum 55 kilo , daha önce spor yapmamış rüzgarda uçan bir heriftim , hayatımda ilk defa göğüs , biceps , omuz falan gördüm lan kendimde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 kaps koy hacı anca konuşuyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 yaza dedik ya lan , kasla beraber yağ kütlesi de kazandım.I ıh şu an olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 55 kiloysan boy 1.40 falan değilse ne kadar yağ kazanmış olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 şu an 80 kiloyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Caps varsa konuş yoksa yazma pls. Klavye başında sallayan bir şişko olmadığını nerden bilelim? Bak bende 87 yim şuan benden daha iyi olman lazım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Benim boy 1.73 ama . Tamam keps koyacak zayıflığa gelene kadar çekiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bölümün yarısı anca laf zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Parasizda diet supplementlede oluyor. Bakiniz before after konusu ve jagger.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ekran karşısında sallayan şişko denmiş sallıyorum ama malafatı sallıyorum çekilin çarpmasın B);)B);)B);)B);)B);)B);)B);)B);) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Kanuni said: Parasizda diet supplementlede oluyor. Bakiniz before after konusu ve jagger.. Olm adamın belki doğal testesteronu fazla ve vucudu su atmaya anotomik derecede yatkın. Bazısı vardır vucudu acayip su toplar. Ne yaparsa yapsın atamaz. Sadece 1 tane örnek veriyorsunuz farkındaysanız çünkü başka bildiğiniz yok. Ama roid gücü heryerde. Arkadaşım var roidler inanılmaz vucut yapti bıraktı pct ye başladı çok değil 1 ay sonra bulk oldu adam. Vucudu o kadar su toplamaya yatkın ki; Diyeti bozmadıda ne yapiyorsa aynısına devam etti katabolik dönemde ama 30 günde gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 goldbären said: ekran karşısında sallayan şişko denmiş sallıyorum ama malafatı sallıyorum çekilin çarpmasın B);)B);)B);)B);)B);)B);)B);)B);) Senin yerin gönlümüzün dibinde kardeşim sana serbest :D Bu arada: http://www.diabloprogress.com/hero/caesar-2788/Sequoyah/100715 Eu: 32 World: 117 Yakında ilk 10 a girerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 eyvallah malafat konusunda da salladım zaten. göbekten gözükmüyor unuttum yerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 asjdgasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar