forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 su içmek dışında kilo alamıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yıllarca alcam diye uğraştım, sonra ne olduysa kontrolsuz 32 kilo aldım, şimdi veremiyorum.alması da zor vermesi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 baklava yememek baklava yemekten daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 baklava falan degilde ben fistigin kokusunu duyunca kendimden geciyorum ya sabahlari ozellikle ac oldugum zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 nası abı allah aşkına. baklava gibisi var mı? al işte kedi maması gibi kahvaltı yaptım, mutsuzum arkadaş mutsuz. fıstık demişken : calve fıstık ezmesi + sarelle . ouw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 becne ikisi de kolay. önemli olan düzen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Baklava yokta kaymaklı ekmek kadayıfı var üstü tel kadayıf kaplı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 su diet olayini bitireyim 2 ay sonra falan 1 gun sadece fıstık ezmesiyle ve fiskobirlikle beslenicem zaten sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 La olm şakamısınız siz ya kendi anatominize göre eleştiri yapıyorsunuz hardgainer dediğin adamın midesini dolduran öğün senin dişinin aralığında kalana falan denk geliyor.Ayrıca çalışma hızıda seninkinin 10 katı ikisinin de kendince zorlukları var işte. Ayrıca baklava yiyerek alacağın kilo yerine deri kemik kalsın daha makbuldür.En boktan vücut tipi skinny-fat denen mahlukattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 http://mcdn01.gittigidiyor.net/7834/BALLI-FISTIK-FINDIK-POLEN-BADEM-ARI-SUTU-CEVIZ__78348897_0.jpg ben her sabah bundan basıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 YAĞLANMADAN KAS KAZANANLARDA GELMİŞ. sdfdsgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Çıkardığın sonuç muhteşem dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 kendinde olmayan her hedef zor :) ama nutella,fiskobirlik findik ezmesi, fistik ezmesi ustu bal, antep fistigi... sunlar ah sunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 her gün pizza yemek tatlı yemek zor değil demiyorum heralde. düzgün beslenmeyle bulk yapmak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 fıstık ezmesi faydalı bir yiyecek bu arada. abartmadıgınız surece yiyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 https://perabulvari-a.akamaihd.net/IMG/WEB/Products/calve01/490/aab536cf-68e8-4d64-ac6b-642df7e92319.jpg duruyor evde yiyemiyorum :( bu arada bunun antep fıstıklı versiyonu vardı, yine şekersiz. malta dan getirmişti ablam, tr de bulamıyorum. çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 clean bulking is a lie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Cons said: clean bulking is a lie this. ayrıca bugün uzun zaman sonra çift haneliye dönüş yaptım. koçak baklavayı deniycem hiç yemedim ordan. http://www.kocakbaklava.com.tr/catinfo.asp?cid=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 AtlaraFisildayan said: https://perabulvari-a.akamaihd.net/IMG/WEB/Products/calve01/490/aab536cf-68e8-4d64-ac6b-642df7e92319.jpg duruyor evde yiyemiyorum :( bu arada bunun antep fıstıklı versiyonu vardı, yine şekersiz. malta dan getirmişti ablam, tr de bulamıyorum. çok iyiydi. trde şekersiz bulabildiğim bi bu var. bunda da tuz fazla. ama yersem bunu yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Ben yerinize bulk yaparım 5 öğün yiyorum 95 kilo oldum ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 light i cıkmış , çok az daha tuzlu ve yağlısı. pek bir fark yok gibi ama o da kremsi. parçacıklı olsa denenebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Kesinlikle normal yollardan kalori alınmıyor en iyi ihtimal kuruyemiş alırsın onu kendin çektirirsin ezersin filan. Tahin pekmez de çok iyi kilo aldırıyo ama pekmez hayvan gibi şekerli yağlanma da yapıcak tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 AtlaraFisildayan said: https://perabulvari-a.akamaihd.net/IMG/WEB/Products/calve01/490/aab536cf-68e8-4d64-ac6b-642df7e92319.jpg duruyor evde yiyemiyorum :( bu arada bunun antep fıstıklı versiyonu vardı, yine şekersiz. malta dan getirmişti ablam, tr de bulamıyorum. çok iyiydi. Gozumde tutuyo fistik ezmesi ya ): boyle yarim ekmekle bi kavanoz bitirebilirdim eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 zipzip said: yıllarca alcam diye uğraştım, sonra ne olduysa kontrolsuz 32 kilo aldım, şimdi veremiyorum.alması da zor vermesi de şöyle diyim. "ne olduysa kontrolsüz 32 kilo verdim" diyen kimseyi bulamasın hastalık falan geçirmemiş ise :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 vermeyim zaten.lanet göbek erisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar