Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi 2013-14

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla finallerde hep üstünlüğümüz var Fenerbahçeye ve normal şartlarda bu seneki iki takımı karşılaştırdığımda bariz daha üstündük.

Seyirci olayının yanı sıra hakem ataması da komedi. Yani karardan dönüş olmaz umarım şikecilerin yaptığı gibi.
Mesaj tarihi:
arkadaş, google'a "aziz yıldırım takım" yazınca, "aziz yıldırım takımı ligden çekerim" diye tamamlıyo google.

nedir yani bu tantana?

bence saçma bir karar gs kısmından orası ayrı. daha da gerebilir ortamı uzun vadede. ama, belki şu final serisini katleden tbf'ye ders olur, böyle büyük bir saçmalık yaşanırsa. suratları azıcık kızarıyorsa istifa ederler.

unutmayın bence bu arada; bo'nun son saniye markoshvili'yi biçip "kazandırdığı maç" farklı bitseydi, şu an bunları konuşmuyorduk.
Mesaj tarihi:
bunlar hep ceza verilmiyor diye. Yahu yüzsüz aziz yıldırım çıkmış Ergin ataman'a laf ediyor, sen şikeci rezalet bir adamsın. Ama ne demişler şeyh uçmaz, mürit uçurur. Adam konuşur, ne dese yutanlar var.
Mesaj tarihi:
pontipati said:

Seru said:

boş konuşuyosunuz gs'liler.

sen de dolu bişeyler de öğrenelim nasıl dolu konuşuluyo
sdf başlıktaki fblilerin mesajlarına bak bi sen

lütfen tartışma çıkarmayalım. dadadafd
Mesaj tarihi:
can güvenlikleri yokmuş bak bak sizin canınızı yiyim ben , dün bizim otobüsü perte çıkarırken napıyordunuz

ne korkak ne şovmen bir camia ya gerçekten enterasan
Mesaj tarihi:
yarı yarıya ya, iki güzide takımımız çıkıyo ashgajdf. mersin de fena diilmiş he.

başgan, havuzdan çekilirim, ligden çekilirim, milli takıma oyuncu yollamam derken ses yok; başkası demeyip yapınca huuuuuaaaaaaa. yok öle muhabbet.

edit:
bunu bu hale getiren gs yönetimine de, fb yönetimine de, tbf'na da yazıklar olsun bu arada.
Mesaj tarihi:
a.yıldırım sütten çıkmış akkaşık değil tabiki savunmuyorum bizim yönetimi ama a. yıldırımın yapamadıgı rezilliği gs yönetimi yaptı.
gurur duyun yönetiminizle ödlek tavuklar olarak tarihe geçtiniz.
Mesaj tarihi:
20 sene sonra kimse federasyon deplasmandaki maça seyircisiz cezası vermedi gs maça çıkmadı fener şampiyon oldu demeyecek
2013-2014 şampiyonu fenerbahce diye yazacak
gs li olsam yönetime kızardım
Mesaj tarihi:
gs'nin çekilmesi için hiçbir sebep görmüyorum. ülker'deki iki maçta hiçbirşey olmadı, abdi'deki maçta bokunu çıkardı gs'liler. sonra ben biraz takip ettim taraftar gruplarını hepsi gaza geldi olaylardan sonra. sonra ülker'deki maç sonu yabancu madde olayı.

sonra ergin reis can güvenliğim yok vs işte hakemler fb'yi tutuyor.

bırakın olm bu işleri, sahanız kapanmış rezil herifler.
Mesaj tarihi:
güzelim bir şampiyonluk eksik fazla, galatasaray'a koymaz. Ama şikeciliğiniz ebediyete kadar tescilli, üstelik bir tane kendini bilmezin yanlışı da değil. Adam hala başkan, resmen ahlak değerlerini yitirmiş şike destekçisi bir konumda fenerbahçe taraftarı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...