Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

She is 12 years old and what is this?

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

said:
Sinema dünyasının ünlü çifti Will Smith ile Jada Pinkett Smith'in 12 yaşındaki kızı Willow Smith'in video klibi ABD'de aileleri ayaklandırdı.
People dergisinin haberine göre, Smith çiftinin oyuncu ve şarkıcı 12 yaşındaki kızı Willow'un ''Summer Fling'' isimli klibi olay yarattı. Klipte kendisinden yaşça büyük bir gençle elele tutuşan, kucaklaşan, flört eden 12 yaşındaki Smith'in gençlere kötü örnek olduğu savunuldu.
Sözlerinde, ''Bana diyorsun ki ben senin için özelim/Ben de diyorum ki bu sadece eğlence/Bu gece yaptığımızı önemsemiyorum/Modumuz tamam olunca bir iyi geceler öpücüğü/Sahilde seninle uzanırken/Bu hiç bitmeyecek'' denilen parça, Youtube'da milyonlarca kişi tarafından tıklandı.
Ancak video klibi izleyen gençlerin yanı sıra onların velileri de vardı. Aileler, bu klibin Willow'un yaşındaki bir genç kız için çok fazla olduğunu ve çocuklarına kötü örnek teşkil edebileceğini belirttiler.
Bu arada, gözler Will ve Jada Pinkett Smith çiftine çevrilirken, onlardan henüz bu ağır eleştirilere bir yanıt gelmedi. Bununla birlikte çift, geçen yıl Ekim ayında yaptığı bir röportajda, kızlarını özgür bıraktıklarını belirtmişti.
Anne Jada Pinkett Smith, ''Bence 'ben senin ebeveyninim, senden daha çok biliyorum' demek eski kafalılık. Bu işe yaramaz. Ben çocuklarımla ortağım. Onların hayatlarına diktatörce karışmam'' demişti.

http://www.youtube.com/watch?v=aZyxTdEF70I
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...