NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 selam beyler diyerek bi video çek koy ferrariyle yoksa şenlenecek buralar, gerçi öylede böylede şenleniyor zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: Abi siz saka gibisiniz ferronun plakasi G plakaydi ilk paylastigimda da suanda cekeyim isterseniz g plaka sadeve 1 k8s8 kullanabilir demek hangi kiralama firmasindan bahsediyorsunuz gram akliniz yok yemin ederim http://distilleryimage9.s3.amazonaws.com/03c4b652615d11e297bf22000a1f9263_6.jpg bende hafiyelik yapiim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Catze said: Sequo said: Yeni plakamıda aldım en sonunda fakirler hadi tam gaz devam edelim:) http://forum.paticik.com/read.php?62,6820679,6838472#msg-6838462 şimdi her ihtimali göz önüne almak için sen arayıp konuştun mu firmayla? hala plaka onlarda mıymış? sadece plaka satın almış da olabilir zengin takıntılı insan zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 NeoStyle said: selam beyler diyerek bi video çek koy ferrariyle yoksa şenlenecek buralar, gerçi öylede böylede şenleniyor zaa ruhsatı koysun, bu söylediğin bişi ifade etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 NeoStyle said: selam beyler diyerek bi video çek koy ferrariyle yoksa şenlenecek buralar, gerçi öylede böylede şenleniyor zaa selam beyler li video yetmez "kiralıyordur o arabayı" diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 lan adama laf edildi. yapmicam artık diyor. bu seferde yok fakirmiş ferro kolpaymış diye yine coşturcaksınız adamı. bırkaın lan neyse ne işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dworgian said: Catze said: Sequo said: Yeni plakamıda aldım en sonunda fakirler hadi tam gaz devam edelim:) http://forum.paticik.com/read.php?62,6820679,6838472#msg-6838462 şimdi her ihtimali göz önüne almak için sen arayıp konuştun mu firmayla? hala plaka onlarda mıymış? sadece plaka satın almış da olabilir zengin takıntılı insan zira. 34 F 0458 plakalı Ferrari Italia 458 Gerçin Grup'a ait, kiralanıyor, hatta kiralayacaktım ve öyle foto çektirecektim ama müsait değilmiş araba, bodrum'a götürüyorlarmış arabaları yazın, orada da şubeleri varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 F 458 pert olan ferronun plakasi Pert resimleri internette mevcut istanbul disina g plaka ile cikis yasak. Zar zor bu sene bodrum icin ekstra izin cikardim bu benim suana kadar aldigim 14. Ferrari ruhsat paylasmamamdaki sebepte bu bir ferronun ruhsati diger ferrolarda kullanilabiliyor. F458 i 3 ay kullandim bende. Aylik 2000 tl odedim. Al suanda s3nin icin cektim http://i.imgur.com/Hf1lHpO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 F 458 pert yazin internette boy boy resimleri var. Ben f458 plakayi imperial motors galeriden kiraladim polis aikinti cikarmasin diye. Cok sey biliyoruz saniyoaunuz bisey bildiginiz yok. Eminim g plakanin ne oldugunuda bilmiyorsunuzdur. Ahhh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: F 458 pert olan ferronun plakasi Pert resimleri internette mevcut istanbul disina g plaka ile cikis yasak. Zar zor bu sene bodrum icin ekstra izin cikardim bu benim suana kadar aldigim 14. Ferrari ruhsat paylasmamamdaki sebepte bu bir ferronun ruhsati diger ferrolarda kullanilabiliyor. F458 i 3 ay kullandim bende. Aylik 2000 tl odedim. Al suanda s3nin icin cektim http://i.imgur.com/Hf1lHpO.jpg Pert olan araç Necmettin Şafak Gerçin'e ait, geçiniz. http://www.meleklermekani.com/imagehosting/dansoz1-8782.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sonunda getircem ferrarimi paticik serverının üzerine park edecem. Forumcak "abi" dedirticem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 http://www.dha.com.tr/ferrarinin-mucize-kazasi-ne-olu-var-ne-yarali_403695.html Al bu da haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 evet gunes yansıması ve golgeden saat hesaplansın lutfen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abv stalkıycam diye sequo nun çatalı gördüm üff insan düzgün foto çektirir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 BlaCk said: Akito dostum söz verdiğin kasideler, methiyeler nerede kaldı bekliyorum yok ne zaman gelecekler of yahu! Telefondan yazmak zor ya. Ayrıca o yetiye ulaşmam zaman alacak. Baktim şimdi çalıntı yapmalık da uzun hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Olm catze zaten benim dedigimi kanitlar mesaj atmissin. F458 hic satis hecirmismi bi bak benim o plakayi bu plakayla takilcam dedigim zaman satisi olmusmu bi bak. Benim arac ilk geldigi gun foruma fotosunu koydum plakayla bugunde koydum. adam ol olm bu kadar kiskanma edit: disardan bak8p olayi anlamaya calisan insan icin acikliyorum. F458 galeri tarafindan getirilmis ve cadde de pert olmus bir ferraridir. kaskosu olmadigi icin arac yapilmadi bazi parcalari degerlendirildi. benim aracim g plaka g plakanin anlami henuz otvsi odenmemis ve verilen yasal sure ilr sadece 1 kisi tarafindab kullanabilinen aractir. yani gecicinin kisaltmasi. Sadece istanbul ici surus imkani izni verir. Polisle problrm yasamamak adina arkadasim olan bir galerici sayeainde 34 f 458 plakayi kiraladim ruhsati ile birlikte o sekilde kullandim. catze akli sira 34 f 458 plakayi arastirmis ama cok yanlis yerlere varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Yani su konuyu yine hayal urunu mesajlarinizla katlettinizya hic bisey demiyorum insancada yaklasmaya calissam ayni. yeter artik yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 amatör stalker olarak inandım ben pro ları göreve davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Abi simdi sequo f458 i kiralamis mi? Ayda 2000 odedim diyorsa evet kiralamis. O zaman yeni ferrari aldim dedigi almak demek degilmiymis aslinda. Aylik 2.000 kira az degil mi ferrari kirasi icin normak arabalar o kadar tutar zaten? Ya catze niye destin abi rahattik biz boyle lol Ayrica sequo, topic e gidip "yeni plakami aldim" dediginde arabayi ve o plakayi satin aldigin dusunulur. Hic kimse gidip araba satisini va kontrol etmez fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 adam inanmak istemiyor sfdsfssdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Cep tel, 2 typo Win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dworgian said: Abi simdi sequo f458 i kiralamis mi? Ayda 2000 odedim diyorsa evet kiralamis. O zaman yeni ferrari aldim dedigi almak demek degilmiymis aslinda. Aylik 2.000 kira az degil mi ferrari kirasi icin normak arabalar o kadar tutar zaten? Ya catze niye destin abi rahattik biz boyle lol Ayrica sequo, topic e gidip "yeni plakami aldim" dediginde arabayi ve o plakayi satin aldigin dusunulur. Hic kimse gidip araba satisini va kontrol etmez fln f458 plakayi kiralamis adamarabayi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Yahu ne inanmak istemicem kafam karisti lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yok catzeye dedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dworgian said: Abi simdi sequo f458 i kiralamis mi? Ayda 2000 odedim diyorsa evet kiralamis. O zaman yeni ferrari aldim dedigi almak demek degilmiymis aslinda. Aylik 2.000 kira az degil mi ferrari kirasi icin normak arabalar o kadar tutar zaten? Ya catze niye destin abi rahattik biz boyle lol Ayrica sequo, topic e gidip "yeni plakami aldim" dediginde arabayi ve o plakayi satin aldigin dusunulur. Hic kimse gidip araba satisini va kontrol etmez fln 2 yujardaki duzenledigim mesaji oku kardesim sende anlayacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar